2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benim de doktorum 12 de erkek gibi dedi bacağının arası dolu gibi gördüm ama kendinizi alıştırmayın belki de kordonudur dedi 2li test için gittiğim doktora çok gıcık oldum hiç bir şey demedi ensesi de biraz sınıra yakın çıkınca unuttum cinsiyeti falan sonra öyle bir dahaki randevum kaldı işte yarın da randevum var 16 olduk bugün bakalım yarın öğrenirim artık 😊
Ayy canimmm benim kocaman oldu cocuklarimiz

Sevgili anne adayları 🌸 bugün pipiyi gördüm ben 🤣 doktor haftaya bir daha çağırdı çok kızdı su içmemişsin bebek sıkışmış plesantanın üstünde yatıyor diye. ödemde varmış su içmiyorsun diye baya kızdı daha net görebilmek için haftaya da çağırdı görüyorum çıkıntıyı var dedi ama net görmek istiyorum haftayada gel dedi😊
normaldemi icmiyorsun orasi mi icin denk geldi hayirli olsun seninde erkek saglikli olsun yavrularimiz cok sevindim🧿🧿🤲🤲❤️❤️

Kızlar riskim ortadan kalkmış. Sadece ağır kaldırma dedi doktor. Yorma kendini dedi.
Hepinize teşekkürler tek tek etiket yapamadım🙏
Bu arada bizim cinsiyetimiz %100 erkek. kediannesibiri kediannesibiri
16.haftamızdayız😊
Masallah sukur darisi bana insallah benimde 4 gunum var riskim bitmesine halen bagirsak agrilarim.oluyor insallah bebege etkilemesinde

İş yerinde 1,5 litre pet şişe bitiriyorum bir de sabah evde büyük bardak içiyorum sonra eve akşam gelince bi tane daha büyük bardak içiyordum yeterli olur sanıyordum
Bende senin kadar içiyorum demek ki arttırmak gerekiyor olsun canım elinden geldiğince yaparsın sende ❤️🙏

normaldemi icmiyorsun orasi mi icin denk geldi hayirli olsun seninde erkek saglikli olsun yavrularimiz cok sevindim🧿🧿🤲🤲❤️❤️
Ya aslında 2 litreden fazla içiyorum ama bugün giderken içmedim çok bence ondan ya bir de kahvaltı yapmadan gitmiştim . Haftaya güxel bir kahvaltı bol su içip gidicem😊 evet ya erkek baya ben eminim artık gördüm pipisini 🤣

Ya aslında 2 litreden fazla içiyorum ama bugün giderken içmedim çok bence ondan ya bir de kahvaltı yapmadan gitmiştim . Haftaya güxel bir kahvaltı bol su içip gidicem😊 evet ya erkek baya ben eminim artık gördüm pipisini 🤣
Bende gormustum benimde bagirsak sorunum var cansucugum doktorlqr bulamiyor ne yesem bagirsakta agri yapip ishal yapiyor baya da arka arkaya geliyor ishal neyapsam bilemedim sut urunlerin hepsi kesildi neyesem ne icsem bilmiyorum

Ay kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar
Ay bu milletin her halta bir yorumu var ya sinir oluyorum insanın sevincini bile yaşatmıyorlar.. hiç takılma kuzum ne derlerse desinler ister kız olsun ister değişsin erkek olsun o an hepsine mutlu olacaksın zaten mutluluğunun gölgelenmesine izin verme 💐

Canım hayirli olsun oğlun sağlıkla gelsin 💙 gerçekten erkek senesi sanırım 😍
Bende gormustum benimde bagirsak sorunum var cansucugum doktorlqr bulamiyor ne yesem bagirsakta agri yapip ishal yapiyor baya da arka arkaya geliyor ishal neyapsam bilemedim sut urunlerin hepsi kesildi neyesem ne icsem bilmiyorum
Kuzum acaba bir diyetisyen ile mi beslenme programı düzenlesen bu şekilde çok zor senin için bebek için daha 5 Ay var

Magnezyumu vücut ağrıları olanlara veriyorlar diye biliyorum. Banada d vitamini vermişti kan tahlilimde düşük çıktığı için, birde karışık bir vitamin kullanıyorum gebeliğe özel. Balık yağını doktormu önerdi canım?
Evet magnezyumu her gün kullanmıyorum benim çok bel sırt ağrılarım vardı o yüzden verdi sanırım. Balık yağı omega 3 doktorum verdi canım, bebeğin gelişimi ve beslenmesi için önemli dedi sanırım dışardan omega takviyesini tam anlamıyla alamıyormuşuz.

Canim 7+5 kendi adet tarihine goremi yoksa ultrasonda mi 7+5di.Benimde 2,hafta adete göre geriden geliyor. Ultrasonda kese 6+5 adete göre 9haftalikdi kalp atışı duyamadik.Gec döllenme olabilir bekliycez dedi doktor
Kendi adet tarihime göreydi kesem de haftamla uyumlu gidiyordu aslında. 7+5 te gittiğimde bebek 6 haftalık göründü. Geç döllenme deyip son adet tarihimi 10 gün ileri aldılar, ama şu an bebeğim 13 gün önde gidiyor o arayı kapattı. Umarım siz de duyarsınız 🙏🏼🙏🏼

Al bnden de o kadar ama serklaj olsam 4 yaşında bir kızım var yatmak zorunlu olacak demişti ilk serklaja karar veren doktor o zaman kızıma nasıl yeterim diye düşündüm şimdiki doktor da normal bir şekilde ilerleyince neden gerek olsun kş dedi Çarşamba günğ randevum var bakalım kaç ölçülecek inşallah kısalmaz da böyle rahat rahat geçer hamişliklerimiz, çok yormuyorum ama kendimi ayakta da çok kalmamaya çalışıyorum ama öğretmenim mecbur haftaiçi okulda ister istemez kaç kere merdiven inip çıkıyorum her gün sorun olmasın diye dua ediyorum valla
Kaygilarini o kadar iyi anliyorum ki malesef ben calismiyorum ama benimde 6 yasinda bir kizim var okula gotur getir 3. Katta oturuyorum asansor yok merdiven in cik cocugun ihtiyaclari surekli kafamin ici dolu gecen hafta ultrasyonum vardi bebeklerimin sagliginin iyi oldugunu hatta cinsiyetlerini bile ogrendim ama surekli aklimda ya rahim agzi acilirsa ya cok gec kalirsam diye bu surec kaygiyla gececek anlasilan Allahim yardimcimiz olsun.

Ya çok zor bağırsak sorunu beni de kabız yapıyor. Peki ne yemen gerekiyor doktor bir diyet önerdi mi canım ?

X