2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım duyulduğunda kaçtı kese bilmiyorum ama ben 7+5ti kürtaja gittiğimde duydum kalp atışını 🥹 16 mm iken 6+5te görünmemişti. Yoll kesesi göründü mü peki sizin?
Canim 7+5 kendi adet tarihine goremi yoksa ultrasonda mi 7+5di.Benimde 2,hafta adete göre geriden geliyor. Ultrasonda kese 6+5 adete göre 9haftalikdi kalp atışı duyamadik.Gec döllenme olabilir bekliycez dedi doktor

Hayırlı olsun canım 🌸🌼Bende de görmüştü ama bir hafta sonra iyice netleşir demişti ben ikinci kontrolde apaçık gördüm zaten hatta eşim ilk kontrolde doktordan önce ben gördüm demişti 😂😂, suya dikkat et canım mutlaka suyu az içersek bebişin suyu da azalıyormuş
Ay evet suya dikkat etmem lazım canım sağol 😌 ben baya net gördüm bu sefer bile ama doktor net olsun istiyor😊

Evet bu sene almamanın sebebini merak ettim yani bebek arabası hemen kullanılıyor sanmıştım o yüzden sormak istedim teşekkür ederim.
Hastaneye falan pusetle gider zaten minnacık 🥰 Yürüyüşe kanguruda çıkar ki öyle bir yürüyüş de olmaz hava çok soğuk olacak. Ben Doğu Anadolu'da yaşıyorum hani siz daha ılıman iklime sahip bir yerdeyseniz kışın da kullanırsınız tabii ki.

Kaça yükselmiş canım tiroitin? Bu tek kullanımlık antibiyotik baya işe yarıyor. Gece yatmadan önce içiyosun ve dayanabildiğin kadar tuvalete gitmiyorsun. Sabaha kadar gitmezsen daha iyi. O geçirir yüksek ihtimalle enfeksiyonunu
Yaa ishalim oluyor halen enfeksiyon oldugu icin mi bagirsagima vuruyor sonra ishal yapiyor ne dokunuyor bulamiyorum sut ve sut urunlerini cok tuketiyorum birakiyim diyorum 1 hafta bakalim

Evimiz yeni aslında 1.5 yıl kiraya vermiştik.. şimdi tekrar ben taşıncam duvar kağıtları boya ebeveyn banyosu giyinme odası filan baya işlerimiz var 300 bandı gibi hesaplıyor eşim masrafı 😂 büyük bi balkonum var kış bahçesi tarzı.. ayy anlatırken yoruldum çok işim var 😂 benim büyüklere ikea dolap siparişi vermem lazım bebek için de hemnes şifonyer düşünüyorum
Bizde banyolar dolaplar yerler boyasi elektrigi kombisi derken bizimde baya masraf cikiyor ua hersey asiri pahali cocuga hazirliyoruz evi neuapalim oncelik ona iyi yasam alani esyalari aliriz yavas yavas ev daha onemli onun icin

Hastaneye falan pusetle gider zaten minnacık 🥰 Yürüyüşe kanguruda çıkar ki öyle bir yürüyüş de olmaz hava çok soğuk olacak. Ben Doğu Anadolu'da yaşıyorum hani siz daha ılıman iklime sahip bir yerdeyseniz kışın da kullanırsınız tabii ki.
Kanguru aklıma gelmemişti :) İstanbul’da yaşıyorum artık bende duruma göre karar veririm.

Kızlarr fetal dna sonucu bugün çıktı. Çok şükür temiz 🙏🏻 Cinsiyeti sonuçtan öğrendim. Oğlum olacak inşallah 🩵 Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Yaaa cok sevindim yaaa dna sinin temiz cikmasina en cok ne gelirse gelsin saglikla gelsin evlatlarimiz🧿🤲🥹

Benim sabah ilk idrarda yanma oluyordu hayatımda idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş biri değilim ama hamilelikte oluyormuş ben de söyledim doktora tahlil yapmadı senin şikayetin varsa enfeksiyon vardır dedi ilacı yazdı o gece içtim sabaha kadar da tuvalete gitmedim şimdi daha iyiyim çok şükür
Bende yanma olmadi asiri akintim vardi oda kokusuz hep beyaz rengide sorunlu degildi ,idrar yolu enfeksiyonu cikti cozumu sandim ams halen bagirsaklarim kitleniyor ishal oluyor anlamsiz bulamiyorum sut ve sut urunlerini birakacagim doktor keselim dedi ne yiyecegim bilmiyorum etide mi biraksam

Kızlar ben de dün kontrole gittim her şey yolundaydı ve bebeğim gülüyordu inanamadım 😅😅 Doktorum mutlu bebek dedi 🙏🏼 Kan verdim omurilikleriyle ilgili bir şeyine bakacakmış, bir de idrarımı yaparken kramp giriyordu hiç riske atmayalım dedi idrar testi yaptık malesef bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Hayatımda ne vajinal ne idrar yolu enfeksiyonu yaşamış biri değilim, hamilelik hormonları yapıyor sanırım. Bana da tek kullanımlık şase yazdı P PINAR OGUZ sana da çok geçmiş olsun canım 🙏🏼 Atlatacağız hepsini bebeklerimiz mutlu olsun yeterki ☺️❣️
Canimm bende anlamadim aynisini bende diyorum herkese ve benim midem coptur herseyi yerdim dokunmazdi simdi ne yesem icsem bagirsak agrisi arkasindan ishal ,sut urunlerini kestik bugunden itaberen artik deneyecegiz doktor ishal olmak zarari yok diyor ama su kaybi cok ciddi sebeb oluyormua bebegin su kaybi yasamasin dedi 4 lt su iciyorum gunde oyuzden

X