2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar ya 12+5 te %90 kız denildi doktor partisini yapabilirsiniz dedi sizce değişir mi ya
Doktor net olarak söylediyse bişey olmaz inşallah bana 12+5 de kız olarak tahmin etti ama tahmin dedi 14 de de %90 kız dedi hatta 15+5 de de kız dedi ama ben kızlara hiç bi zaman yüzde yüz diyemem dedi resmen saçmalık yani bakıyoruz bacak arasına boş ve kuku görüntüsü var hahahaajaj
Yani kısaca doktorum eminse bence değişmez

Bu ne yaa çile resmen oğluma 13 te direk pipisi var dediler tamam dedim kız da insan tereddüt yaşıyor

aslinda ense kalinligi 1.4 burun kemigide izlenmisti sonuc farkli cikti bu verdigin fetal dna ucretlimi oluyor acaba pahali dedilerde

Ben hem üniversite hastanesine hemde doruk nilüfere gidiyorum bebişin tahmini doğum 1 ekim ben kendim 20 ekim doğumluyum ama
Tahmini doğumun sonra olsaydı belki aynı olursunuz .. benim önceki gebeligimde tahmini 30 hazirandi benim doğum günümde 18 Haziran tam da o gece geldi kızım ikimizinda doğum günü aynı şimdi benimki arada kaynıyor

Kızlar biz doğdukları zaman bu bebeklere ne giydireceğiz? Benim oğlan yazın doğmuştu, hava aşırı sıcaktı zıbınla duruyordu. Ama şimdi kış bebeği olacaklar. Uzun kollu zıbınlarin üzerine şöyle eşofman giydirsek yetermi yoksa kazak gibi birşeyler mi lazım?

Eklentiler

• IMG_20240424_204919.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba kızlar biz bugün tam 14 hafta olduk Kontrolüm vardı gitmeden bir gofret yedim ultrasonda resmen zıplıyordu Kolları bacakları resmen çırpınıyordu doktorumuz ooo maşallah keyifler çok yerinde el sallayacak utanmasa dedi Her şey yolunda çok şükür sadece enfeksiyon yaşıyorum ve 6 günlük bi fitil verdi enfeksiyondan kaynaklı hafif kahverengi akıntım olduğu için de progestan da kullan dedi çok şükür kesenin etrafında falan kanama bölgesi yok stres yapma ilaçlarla geçecek şeyler dedi baya rahatladım Cinsiyet sordum tahminim var ama 16. haftanda kesinleşir o zaman söylerim dedi bu biraz üzdü tabii. Ben erkek hissediyorum ve kiminle konuşsam haber versem ayy erkek hissettim diyor tabii ilk gebeliğim heyecan tahmin fazla ama hiç farketmez erkek kız sağlıklı olsun yeter ki 11. Haftadan kalma bir ultrason görüntümüz var ekliyorum cinsiyet tahminlerinizi merakla bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20240402_114054.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 70
Ya ne güzel haberler. Enfeksiyon ben de geçirdim canım fitili düzenli kullan 3 günde falan geçti benim. Kafa yapısı benim sıpaya benziyor o yüzden erkek hissettim ben de Hayırlısı olsun

Canimmm benimde oyle cikti fetala yonlendirdi bende snein yasaidgin duygulari yasadim sukur fetalim temiz cikti 2liler cok sacma kesin %40 filan sorunlu cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…