- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.381
Çok şükürKizlar bende 2 gundur hastahanelerdeyim yarinda oylle en guzel haber bebegim iyi kese alanida duzelmis sukur 1 hafta daha istirahat et dedi bir yandada zehirlenme nedenndiye doktorum arastirma yapiyor onunda sonuclari cijkti basasagi butun testler yapildi lokasit dusuklugu kan dusuklu ve trioitlerim yukselmis yarin baska seylere bakilacak boyle durumlar bebisim iyi sukurlee olsun
Güzel isimEsimde koyu galatasarayli aslann koyalim dedim istemedi
o puseti araba koltuğu olarak kullanmanın en güvenli yolu ters bağlamak ancak 4-5 aydan sonra çocuk sıkılıyor eee dar da geliyor zaten çoğu maksimum 6 aya kadar kullanılıyor. Sonrasında mecbur oto koltuğu. Bu arada oto koltuklarında kilo sınırına çok dikkat etmenizi öneririm kimisi 0-16 civarı yada 17-36 kg oluyor iki kez oto koltuğu almak istemiyorsanız 0-36 kilo olanlardan almanızı öneririm. Fiyatları bir tık daha fazla oluyor ama uzu. Önürlü kullanımı oluyor.kızlar güno. şimdi sizden bana gerizekalıya anlatır gibi anlatmanızı rica edeceğim. puset dediğimiz olay aynı zamanda üzerinde küçük bebek ana kucağı çıkıp oto koltuğu da olmuyor mu? alt iskeleti sonra istersen normal oturmalı pusete dönmüyor mu? ben sadece bebek büyüyünce oto koltuğu değiştircez sanıyordum.
bir aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum <3
İlk gebeliğimde amniyosentez yaptırmıştım canım sakın korkma. Perinatologlar işin ehli sonuçta neredeyse her gün en az bir kez bu işlemi yapıyorlar tecrübeli oluyorlar. Umarım sonuçların güzel çıkar. Dualarım seninlemerhaba arkadaşlar bugun ikili tarama testi sonucunu aldim 15+3 gunlugum suan testim yuksek riskli cikmis doktor perinatoloji ye yonlendirdi cok uzgunum ne yapacagim bilmiyorum amniyosentezmi yapacaklar bana bilgi verin ne olur ne yapmaliyim riskli degilmi amniyosentez islemi
Benim de 29 nisan evlilik yıldönümüm. Kızım normalde 19 mayıs beklenen doğum tarihiydi ama 29 nisanda gelerek rol çalmayı seçti kendileriTahmini doğumun sonra olsaydı belki aynı olursunuz .. benim önceki gebeligimde tahmini 30 hazirandi benim doğum günümde 18 Haziran tam da o gece geldi kızım ikimizinda doğum günü aynı şimdi benimki arada kaynıyor
Geçmiş olsun canım bebeğin iyi ya çok şükürKizlar bende 2 gundur hastahanelerdeyim yarinda oylle en guzel haber bebegim iyi kese alanida duzelmis sukur 1 hafta daha istirahat et dedi bir yandada zehirlenme nedenndiye doktorum arastirma yapiyor onunda sonuclari cijkti basasagi butun testler yapildi lokasit dusuklugu kan dusuklu ve trioitlerim yukselmis yarin baska seylere bakilacak boyle durumlar bebisim iyi sukurlee olsun
Canım bebiş iyiymiş ya şükürler olsun, sende en kısa zamanda toparlar güzel haberler verirsin bizeKizlar bende 2 gundur hastahanelerdeyim yarinda oylle en guzel haber bebegim iyi kese alanida duzelmis sukur 1 hafta daha istirahat et dedi bir yandada zehirlenme nedenndiye doktorum arastirma yapiyor onunda sonuclari cijkti basasagi butun testler yapildi lokasit dusuklugu kan dusuklu ve trioitlerim yukselmis yarin baska seylere bakilacak boyle durumlar bebisim iyi sukurlee olsun
Pınarcım çok geçmiş olsunnn dualarım seninle , biran önce sağlığına kavuşursun inşallah ve bir daha yaşamazsın. Bebişinin iyi olmasına sevindim :) inşallah düzelicek her şeyKizlar bende 2 gundur hastahanelerdeyim yarinda oylle en guzel haber bebegim iyi kese alanida duzelmis sukur 1 hafta daha istirahat et dedi bir yandada zehirlenme nedenndiye doktorum arastirma yapiyor onunda sonuclari cijkti basasagi butun testler yapildi lokasit dusuklugu kan dusuklu ve trioitlerim yukselmis yarin baska seylere bakilacak boyle durumlar bebisim iyi sukurlee olsun
Çok geçmiş olsun. En kötüsü bu olsun başka da sıkıntı yaşamaKizlar bende 2 gundur hastahanelerdeyim yarinda oylle en guzel haber bebegim iyi kese alanida duzelmis sukur 1 hafta daha istirahat et dedi bir yandada zehirlenme nedenndiye doktorum arastirma yapiyor onunda sonuclari cijkti basasagi butun testler yapildi lokasit dusuklugu kan dusuklu ve trioitlerim yukselmis yarin baska seylere bakilacak boyle durumlar bebisim iyi sukurlee olsun
bana sorulmadı ama bursalı olarak bende cevaplayım sevdenur merte gidiyorumm ama tugberk beyle değiştirip değişitirmemekle kararsızım sizBursa da hangi doktora gidiyosunuz acaba? Bu ara benim doğum günüm de 20 ekim geliyor terazi
sennle aynıyız sanırım canım benim de kız ama herkes daha erken değil mi daha 18 de 16 da ögreniyolar diye diye bende de süphe oluştuBen en başından beri kız hissediyorum. Ultrason fotoğrafıyla da cinsiyet tahmini yapan bi sayfa var İnstagram da ona baktırdım oda o zaman kız demişti. Şimdi doktor da emin konuştu ama bilmiyorum erken diyen de var
adıyla yaşasın kuzummm cok güzel ismikediannesibiri Canım bizim ismi de Ali Barlas olarak yazabilirsin Umarım değişmez Cinsiyeti belli olan anneler isimler daha belli değil sanırım ay çok zormuş isim bulmak
bu doktor medicabildeydi cok arastırmıstım karar kıldıgımda devlete geçtii sakın yanlış anlama canım tss oldugu için devlet tercih etmedim ama harika bir doktorBen şehir hastanesinde Ali bahadırlı ya gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsunkız aynı gün aynı hastanede doğuruyormuşuz bide
Bende doktorumu çok sevdim ilgili alakalı bir doktor umarım böyle devam ederizbu doktor medicabildeydi cok arastırmıstım karar kıldıgımda devlete geçtii sakın yanlış anlama canım tss oldugu için devlet tercih etmedim ama harika bir doktor