2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar bende 2 gundur hastahanelerdeyim yarinda oylle en guzel haber bebegim iyi kese alanida duzelmis sukur 1 hafta daha istirahat et dedi bir yandada zehirlenme nedenndiye doktorum arastirma yapiyor onunda sonuclari cijkti basasagi butun testler yapildi lokasit dusuklugu kan dusuklu ve trioitlerim yukselmis yarin baska seylere bakilacak boyle durumlar bebisim iyi sukurlee olsun

Çok şükür çok geçmiş olsun.

o puseti araba koltuğu olarak kullanmanın en güvenli yolu ters bağlamak ancak 4-5 aydan sonra çocuk sıkılıyor eee dar da geliyor zaten çoğu maksimum 6 aya kadar kullanılıyor. Sonrasında mecbur oto koltuğu. Bu arada oto koltuklarında kilo sınırına çok dikkat etmenizi öneririm kimisi 0-16 civarı yada 17-36 kg oluyor iki kez oto koltuğu almak istemiyorsanız 0-36 kilo olanlardan almanızı öneririm. Fiyatları bir tık daha fazla oluyor ama uzu. Önürlü kullanımı oluyor.

İlk gebeliğimde amniyosentez yaptırmıştım canım sakın korkma. Perinatologlar işin ehli sonuçta neredeyse her gün en az bir kez bu işlemi yapıyorlar tecrübeli oluyorlar. Umarım sonuçların güzel çıkar. Dualarım seninle

Benim de 29 nisan evlilik yıldönümüm. Kızım normalde 19 mayıs beklenen doğum tarihiydi ama 29 nisanda gelerek rol çalmayı seçti kendileri son 4 yıldır kutlayamıyoruz evlilik yıldönümümüzü

Geçmiş olsun canım bebeğin iyi ya çok şükür

Canım bebiş iyiymiş ya şükürler olsun, sende en kısa zamanda toparlar güzel haberler verirsin bize

Pınarcım çok geçmiş olsunnn dualarım seninle , biran önce sağlığına kavuşursun inşallah ve bir daha yaşamazsın. Bebişinin iyi olmasına sevindim :) inşallah düzelicek her şey

uzun zamandır giremedim arkadaşlar umarım problemi olan rahatsızlık geçiren bütün hamiş arkadaşlarım tez zamanda gönül rahatlığına kavuşur ve sağlıkla bebeklerini bekler inşallah Ben de kötü 1 hafta geçirdim ilk hamileliğimde acil 1 cm açılma ile serklaj olmuştum bu hamileliğimde de önlem amaçlı yapmak istedi bir doktor fakat bu sefer şartlar daha zorlayacaktı bir kızım var 4 yaşında yanıma gelip kalabilecek kimsem yok ailemden çok uzaktayım, ama çok şükür ilk doğumumu yaptıran doktorumla yeniden devam etmeye başladım o ameliyata gerek görmedi, koruyucu tedavi başladık. Ve bu arada cinsiyeti öğrendik tam da hissettiğim gibi erkek çıktı kediannesibiri ekleyebilirsin canım tabloya

Çok geçmiş olsun. En kötüsü bu olsun başka da sıkıntı yaşama

sennle aynıyız sanırım canım benim de kız ama herkes daha erken değil mi daha 18 de 16 da ögreniyolar diye diye bende de süphe oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…