2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Melina eva yada laren eva düşünüyorum . Daha çok larene alıştık gibi. Severken laren kızımm diye seviyoruz :) doktorumda laren diye sesleniyo😄Eşimde bende çok beğendik hem farklı bir isim hem anlamı çok güzel . Dürüst , iyi huylu anlamına geliyor. Eva ismininde anlamı güzel. Hz.havva dan geliyor. Bakalım değişmezse bu şekilde düşünüyorum. Ama değişedebilir 😅
Laren çok güzelmiş ben de ilk defa duyuyorum. Sağlıkla gelsin kuzucuklar biz de alıştık artık Barlo diyoruz hatta 😅 Dedim isim değişmeyecek herhalde listeye yazdırayım 😁

Melina eva yada laren eva düşünüyorum . Daha çok larene alıştık gibi. Severken laren kızımm diye seviyoruz :) doktorumda laren diye sesleniyo😄Eşimde bende çok beğendik hem farklı bir isim hem anlamı çok güzel . Dürüst , iyi huylu anlamına geliyor. Eva ismininde anlamı güzel. Hz.havva dan geliyor. Bakalım değişmezse bu şekilde düşünüyorum. Ama değişedebilir 😅
Laren ismini bende ilk defa duyuyorum ve gerçekten hoşmuş 😊 Sağlıkla gelsin 🌸 Belirlemeniz ne güzel ben asla erkek ismi seçemiyorum 😅

merhaba arkadaşlar bugun ikili tarama testi sonucunu aldim 15+3 gunlugum suan testim yuksek riskli cikmis doktor perinatoloji ye yonlendirdi cok uzgunum ne yapacagim bilmiyorum amniyosentezmi yapacaklar bana bilgi verin ne olur ne yapmaliyim riskli degilmi amniyosentez islemi
Canım geçmiş olsun ♥️ benimde orta risk çıktı 15+0 bugün bizim. fetal DNA ya yönlendirdiler geçen hafta test verdim sonuç bekliyorum. degerlerin nasıl ense kalınlığı,kan değerleri? Ama üzülmemeye çalış bebislerimiz hemen etkileniyor ben çok üzüldüm yıprattım kendimi hata yaptım dua en büyük huzurum oldu.

Kızlarr biz bebişimizin arabasını bugün aldık ve kurulumunu yaptık . Alırız bir hayırlı olsun🥰😍💕

Eklentiler

• 6A17DA65-66BE-4C23-9089-6CADDFF73BEE.jpeg
    6A17DA65-66BE-4C23-9089-6CADDFF73BEE.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 155
  • 237092D7-96BB-482F-A4F1-6B25F4A02D0C.jpeg
    237092D7-96BB-482F-A4F1-6B25F4A02D0C.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 147
X