- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.341
Laren çok güzelmiş ben de ilk defa duyuyorum. Sağlıkla gelsin kuzucuklar biz de alıştık artık Barlo diyoruz hattaMelina eva yada laren eva düşünüyorum . Daha çok larene alıştık gibi. Severken laren kızımm diye seviyoruz :) doktorumda laren diye sesleniyoEşimde bende çok beğendik hem farklı bir isim hem anlamı çok güzel . Dürüst , iyi huylu anlamına geliyor. Eva ismininde anlamı güzel. Hz.havva dan geliyor. Bakalım değişmezse bu şekilde düşünüyorum. Ama değişedebilir
Benim bir erkek birde kiz kardesim var ama kiz kardesler baska oluyor gerçektenEvet kız benimkilerkız kardeş ilişkisine hep özenmiştim ben de.
Laren ismini bende ilk defa duyuyorum ve gerçekten hoşmuşMelina eva yada laren eva düşünüyorum . Daha çok larene alıştık gibi. Severken laren kızımm diye seviyoruz :) doktorumda laren diye sesleniyoEşimde bende çok beğendik hem farklı bir isim hem anlamı çok güzel . Dürüst , iyi huylu anlamına geliyor. Eva ismininde anlamı güzel. Hz.havva dan geliyor. Bakalım değişmezse bu şekilde düşünüyorum. Ama değişedebilir
Canım geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bugun ikili tarama testi sonucunu aldim 15+3 gunlugum suan testim yuksek riskli cikmis doktor perinatoloji ye yonlendirdi cok uzgunum ne yapacagim bilmiyorum amniyosentezmi yapacaklar bana bilgi verin ne olur ne yapmaliyim riskli degilmi amniyosentez islemi
Belli olmaz ama erkekten kıza değişmesi çok çok düşük bi ihtimal benim 12+ 4 te doktor erkek yüzde 90 dedi 13+5 te de kesinleşti13+4 perinatta %90 erkek dediler. Sizce değişir mi cinsiyet ?
Liseye kadar çok fazla değil mi zaten ya en fazla 7 yaş düşünmüştüm ben sonra kendi seçsin mobilyasını :) görselliğini beğendiysek büyüyen yatak mantıklıymış o halde
Laren çok güzelmiş ben de ilk defa duyuyorum. Sağlıkla gelsin kuzucuklar biz de alıştık artık Barlo diyoruz hattaDedim isim değişmeyecek herhalde listeye yazdırayım
Amin inşallahLaren ismini bende ilk defa duyuyorum ve gerçekten hoşmuşSağlıkla gelsin Belirlemeniz ne güzel ben asla erkek ismi seçemiyorum
Maşallah canımKızlarr biz bebişimizin arabasını bugün aldık ve kurulumunu yaptık . Alırız bir hayırlı olsun
Teşekkür ederizMaşallah canımhayırlı olsun
Ay evet bir kaç yer gezicem bende ama biraz bekliyorumTeşekkür ederizdarısı hepinize . Zor karar vermek cünkü
Şu ara baby mall’da ve e bebekte indirim var kaçırmayın derimAy evet bir kaç yer gezicem bende ama biraz bekliyorum
Ben hem üniversite hastanesine hemde doruk nilüfere gidiyorumBen şehir hastanesinde Ali bahadırlı ya gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsunkız aynı gün aynı hastanede doğuruyormuşuz bide
Ayy benim göbek adım da gülceekediannesibiri biz ismimizi karar verdik canım ekleyebilirsin Gülce Parla Allah kulağına okumayida nasip etsin
Benim eşim biraz bekleyelim diyip duruyor çok erken diyor ya gıcık ediyorŞu ara baby mall’da ve e bebekte indirim var kaçırmayın derim