2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Arkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok

IMG_8836.jpeg

Arkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan falan doktorum sadece kese var güzel demişti haftaya kalp atışı için gel dedi bende hiç bişey sormadan eve geldim her doktora gitiğimde söyliyeceklerim alkımdam uçup gidiyor sanki 6 hfata denildi bende keseye baktım içinde hiç bebek yok

Eki Görüntüle 3385956
Canım karından bakıldı galiba dimi ondan görülmemiştir bebek haftaya görürsün bence 🥰

Kızlar vajinal sizce ilk dönemde sıkıntı mı ne düşünüyorsunuz
Benim 4 haftalıkken kese görünmediği için doktor vajinal bakmak istedi. Bende ilk başta çok korktum istemedim ama beni ikna etti bir şey olmayacak diye. Gerçekten de olmadı çok şükür. Hem çok acımadı hem de keseye bir zararı olmadı çok şükür. Keseye zarar vermem için rahmine kadar girmesi gerek oda imkansız dedi. Çok az vajinadan girildi.

Eki Görüntüle 3385956
Valla benim keseyle karşılaştırıp yorumlamaya çalıştım ama olmadı.Bence her şey yolunda çünkü doktor başta bebeği görmedi sonra kalp atışını duyabiliriz dedi. Bana aynen şöyle söyledi kalp atışını duyduk ama duymasaydik bile gayet sağlıklı derdim dedi. Bence bı kaç güne bebek görünür.

Kızlar vajinal sizce ilk dönemde sıkıntı mı ne düşünüyorsunuz
Canım ben ilk bebeğim de ilk muayenede vajinal olmuştum bir sorun yaşamadım göremeyip stres olmaktansa kendim diyordum hocam direk vajinal bakalım diye en azından ilk haftalar daha net görünüyor du bak bu foto ilk muayenede çekilmişti oğlumda 5 kusurlu haftaydi sanırsam 🥰

Eklentiler

• IMG_20221229_171625.jpg
    IMG_20221229_171625.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20221229_171603.jpg
    IMG_20221229_171603.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 42

Eki Görüntüle 3385956
Canım 6 hafta olduğundan emin misin

Eki Görüntüle 3385956
Bir de her doktorun ultrason cihazı aynı değil ilk gittiğim tüp bebek merkezi ve o kadar net ki her şey sonra gittiğim zar zor gördü bende

Ben 4 + 3 beklenen tarih 17 Ekim ama hiç doktora gitmedim gitmişken net bilgiler istiyorum iki günde bir gidip kan veremem bir kere verdim baktım sonuç pozitif o yüzden bekliyorum 6 + 3 olunca gideceğim gitmişken net bilgiler elde ederim işte kalp sesini duyarım vs

X