2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Günaydın kızlar HCG,
7 Şubat 10
9 Şubat 32
Bide bugün verdim sonuç çıkmadı inşallah saglikla ilerlemiştir karnım adet olcak gibi ağrıyor diye yaşımda 33 olduğu için duphston mu ne verdi kullanan var mı tahlil istemedi onun için 🙄 kafam karıştı günde 2 tane dedi

Günaydın kızlar HCG,
7 Şubat 10
9 Şubat 32
Bide bugün verdim sonuç çıkmadı inşallah saglikla ilerlemiştir karnım adet olcak gibi ağrıyor diye yaşımda 33 olduğu için duphston mu ne verdi kullanan var mı tahlil istemedi onun için 🙄 kafam karıştı günde 2 tane dedi
Canım ben de adet sancısı oldu hatta bat günü birkaç damla sulu kahverengi lekelenme oldu adet sökülecek sandım ama değerlerim arttı çok şükür duphastonu bebek için vermiştir progesteron hormonu tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum 🥰

Canım ben de adet sancısı oldu hatta bat günü birkaç damla sulu kahverengi lekelenme oldu adet sökülecek sandım ama değerlerim arttı çok şükür duphastonu bebek için vermiştir progesteron hormonu tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum 🥰
Sagol canım teşekkür ederim 🥰 ilk defa duyduğum için bilemedim 🤭 senin kaç haftalık oldu bebiş ☺️

Sagol canım teşekkür ederim 🥰 ilk defa duyduğum için bilemedim 🤭 senin kaç haftalık oldu bebiş ☺️
Olsun canım öğreniyoruz hep birlikte 😇4+5 olduk çok şükür en son Beta 585 çıktı bıraktım kan vermeyi Çarşamba günü kese için gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım 😇 inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz 🥰

Olsun canım öğreniyoruz hep birlikte 😇4+5 olduk çok şükür en son Beta 585 çıktı bıraktım kan vermeyi Çarşamba günü kese için gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım 😇 inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz 🥰
Masallah sağlıkla ilerlerde kucağına alırsın bebisini inşallah canım 🥰
Bide çok soru sormuş gibi olmiyim bişey dicem benim yumurtlama zamanından beri göğsüm git gide şişti el degmiycek hale geldi öyle şüphelenip kan vermsitim ilk. Ama dün goguslerimin yumusadigini eskisi kadar acimadigini farkettim değerlerim yeteri kadar artmadigindan mi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum 🥺

Masallah sağlıkla ilerlerde kucağına alırsın bebisini inşallah canım 🥰
Bide çok soru sormuş gibi olmiyim bişey dicem benim yumurtlama zamanından beri göğsüm git gide şişti el degmiycek hale geldi öyle şüphelenip kan vermsitim ilk. Ama dün goguslerimin yumusadigini eskisi kadar acimadigini farkettim değerlerim yeteri kadar artmadigindan mi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum 🥺
Kuzum arada bütün belirtiler yok oluyor sonra geri geliyor gibi oluyor hiç belli olmaz yani kafanı onlara takma ilk haftalar insan sürekli evham yapıyor ama inşallah sağlıkla ilerler sıkma canını beta kaç çıktı sende sen ne kadarlık oldun 🥰

Kuzum arada bütün belirtiler yok oluyor sonra geri geliyor gibi oluyor hiç belli olmaz yani kafanı onlara takma ilk haftalar insan sürekli evham yapıyor ama inşallah sağlıkla ilerler sıkma canını beta kaç çıktı sende sen ne kadarlık oldun 🥰
Tamam canım 🤭 benim göbek adım evham sanırım 😁 cuma günü 32 ydi bugün verdim daha çıkmadı canım şuan 4+0 gözüküyor 🥰

Sat 11 Ocak ama benim geç döllenme olmus canim

Kızlar Merhaba bugün 4+6 dayım keseyi gördük siz nerden bakıyorsunuz boyutuna olması gerektiği mi birde vajinadan bakmak istedi ben istemedim sizce vajinadan bakılması ilk zamanlarda doğru mu
image.jpg

Hoşgeldin canım baya ondesin benden bende 5+1bugun o telaşlar hiç gecmiyor malesef hamileyken ayrı doğunca ayrı büyüdüğünde ayrı oluyor ama annelik bu yüzden en büyük lütuf
Evet aslında eylül diye hesaplamıştım ben ama uygulama ekim ilk hafta dedi hayırlısıyla gelsin de tabi
Evet bu yaşadığımız anneliğe giriş dersi gibi bir şey aslında sanırım tüm dünyan değişiyor dönüşüyor bakalım göreceğiz mevlam neylerse güzel eyler anneliğin lütfunu yaşamayı da nasip eder inşallah

Kızlar selam. Şimdi doktordan geldim de. Bugün sat tarihime göre 6+4tü. Gebelik kesesini 16 mm ölçtü doktor. Yolk sac oluşmaya başlamış haftaya bebek için gel dedi. Bu tarihe ve ölçüye göre normal mi hala bebeğin oluşmamış olması?

X