- 26 Aralık 2016
- 672
- 427
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.981
Ay buraya da yazın bende çok merak ettim bebişkonun cinsiyetini hayırlısı ile mutlu sağlıklı gelsin size insallahKizlar fetal dna da nerede yaziyor cinsiyet hicbisey anlamadim ben ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay buraya da yazın bende çok merak ettim bebişkonun cinsiyetini hayırlısı ile mutlu sağlıklı gelsin size insallahKizlar fetal dna da nerede yaziyor cinsiyet hicbisey anlamadim ben ya
Amin canım çok teşekkür ederimAllah safi ismiyle sifa versin insallah
Sağol canım 22 23 Lere çıkan bir tansiyon kusma baş ağrısı pıhtı atma durumu vardı yarın kontrol var inşallah iyi haberler alırızYa cok gecmis neoldu annene haklisin nasil durumu nasil canim
Teşekkür ederim canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım
Sağol canim hepinize çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım acil şifalar
O zaman ferah tut iciniKokusu yok rengi de beyaz. Idrar testim de temiz çıktı
E nabızda görünmüyor canım maalesef hastaneden alabiliyorsun doktora düşüyor rapor olarakSelam kizlar Bişey sorcam bizim ikili sonucumuz çıkmış e nabız raporlara yonlendiriyor raporlarda bişey yok nasıl gorcem bilen var mı acaba
Aa tüh ya Perşembe günü randevumuz var bekliycez ozamanE nabızda görünmüyor canım maalesef hastaneden alabiliyorsun doktora düşüyor rapor olarak
Özelde mi devletde mi yaptırdınız acaba?Selam kizlar Bişey sorcam bizim ikili sonucumuz çıkmış e nabız raporlara yonlendiriyor raporlarda bişey yok nasıl gorcem bilen var mı acaba
Özelde yaptırmıştım canım bayramdan onceÖzelde mi devletde mi yaptırdınız acaba?
Sinirle yanlış gruba yazmışım. Hepinize sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorumKızlar ilk kontrole gittim. Kese göründü. Sata göre 5+1. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için gel dedi.
Bilkent şehir hastanesine gitmiştim. İşten geçtiğim için randevuya geç kaldım sadece 6 dakika trafik vs. istesem kabul etmeme hakkına sahinim diye saçma saçma konuştu doktor. Muayene toplam 3 dk sürmedi. Ama çıkış saatleri yaklaştığı için istese almazlarmış. 15 dk önce gelmeniz gerek dedi evet biliyorum ama işten çıkıp gelebildim diyorum hala ısrarla aynısını söylüyor. 4.30 da bitecek mesai için 4te tamamen uer şey bitsin istiyor sanırım. Gerçekten devlet hastanesi çok sıkıntılı. Özeller çok pahalı..
Ben de özelde yaptırdım arife günü doktor Prof.du sgk ile anlaşması yok dediler hala sonuç çıkmadı sürekli kontrol ediyorum düşmedi. Eğer doktorunun numarası var ise raporunun çıktığını söyleyip paylaş bence :)Özelde yaptırmıştım canım bayramdan once
Aynen canım bende beklemiştim mecbur keşke görünse direk e nabızdaAa tüh ya Perşembe günü randevumuz var bekliycez ozaman
Offf cook gecmis olsun nasil hasar oldumu bir yerinde evdemi hastahanede mi simdi? Ben hamile kalmadan once ekimde aynisini annem yasadi tansiyon kaynakli pihti atmasi oldu beynine annemj iyilestirdim ocak ayinda hamilr oldugumu ogrendimSağol canım 22 23 Lere çıkan bir tansiyon kusma baş ağrısı pıhtı atma durumu vardı yarın kontrol var inşallah iyi haberler alırız
Uzuldum uzmusler seni canimm ozeldede her doktor ayni degil iyi doktora denk dusmek onemli insallah halden anlayan birine dusersin gebelik.donemin az stresli guzel gecerSinirle yanlış gruba yazmışım. Hepinize sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum
İnşallah hepimiz. Ama doktorların bu ukala tavrı gerçekten rahatsız edici geliyor bana. Hepimiz insanız ve çalışıyoruz neticede. Zorla doktor yapışmış gibi davranmaya gerek yokUzuldum uzmusler seni canimm ozeldede her doktor ayni degil iyi doktora denk dusmek onemli insallah halden anlayan birine dusersin gebelik.donemin az stresli guzel gecer
Askoo senin iste doktorun diyecek sana sen ama tabikii surekli laboratuari rahatsjz et ciktimi diye ,sgk si anlasmasi yoksa dusmuyor hic bir kan su buBen de özelde yaptırdım arife günü doktor Prof.du sgk ile anlaşması yok dediler hala sonuç çıkmadı sürekli kontrol ediyorum düşmedi. Eğer doktorunun numarası var ise raporunun çıktığını söyleyip paylaş bence :)
Sgk li ise doktorun duser ama ozel ise sgk ile anlasmasi yoksa kani verdigi hastahanenin laboratuvarini arayip surekli soracaksinSelam kizlar Bişey sorcam bizim ikili sonucumuz çıkmış e nabız raporlara yonlendiriyor raporlarda bişey yok nasıl gorcem bilen var mı acaba