- 3 Aralık 2013
- 140
- 140
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.801
Benimde var geceleri resmen ağrıdan uyuyamıyorum canımSelam kızlar çok kalça bel ağrım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde var geceleri resmen ağrıdan uyuyamıyorum canımSelam kızlar çok kalça bel ağrım var
Evet canım ananas bekledikçe tadı bi garip oluyo yenmiyor zaten afiyet olsun bebisine de sanadaEsim aserdim diye almis 2 gun icinde bitirmen lazim satici ogle soyledi diyo. Gebelikte sakincali da diyemedim mecbur bugun de 1 dilim yicem
Aaa süpeer evet ya bebişlerimiz büyüyoorAy seninle aynıyız zaman çok hızlı geçiyor gerçekten
Ananasın ne sakıncası varki? Gebelikte yememekmi gerekiyormuş?Bugün çok canım istedi 1 dilim ananas yedim yarin da 1 dilim yiyecegim bir sey olmaz degil mi
Deneyeceğim canım evde de vardı zencefil. Çok sağolCanım suyun içine bi parça zencefil atsan doktorum önermişti bana hem bulantini biraz rahatlatir hem de biraz daha fazla su içersin su önemli canım hem senin hem bebegin icin
İlk aylarda serviks uzunlugu inceltme durumu var düşük etkisi yaratabilir oyuzden ilk aylar pek onerilmiyorAnanasın ne sakıncası varki? Gebelikte yememekmi gerekiyormuş?
Valla öyle bir sey duymustum sanki ama internette yazinca hicbir sorun olmadigini okudum. Gebelikte panik oluyoruz hepAnanasın ne sakıncası varki? Gebelikte yememekmi gerekiyormuş?
Sagol kuzummEvet canım ananas bekledikçe tadı bi garip oluyo yenmiyor zaten afiyet olsun bebisine de sanada
14+4 benim dun 1 dilim yedim bugun de 1 dilim yesem. Aserdim diye esim almis yenmezse çöpe gidecek yazikİlk aylarda serviks uzunlugu inceltme durumu var düşük etkisi yaratabilir oyuzden ilk aylar pek onerilmiyor
Ben iki farklı yer vardı birinde doğum tarihi ve hamile kalınan tarih soruyor gün ah şeklinde onu yazdım erkek dedi başka birinde eğer Ocak ve şubat ayı doğduysan +2 sonra li aylar doğduysan yaşına +1 ekle bak o çizelgeye diyor ondada erkekti artık Allah bilirKızlar çin takvimi sizce doğru mu? Bir de kimi takvimde yaşınıza +1yas ekleyip bakiliyo kimisine eklenmiyo. Kendi yaşıma göre erkek cikiyo egerki +1yas eklersem kiz cikiyor. Sizce hangisi doğru
Evet nemlendirici kullanırken bile acaba mı diyorum. Egzama kremi hiç kullanmamalıBenim ellerimin üzerinde eskiden beri var epeyce arttı bu aralar. Durmadan el yıkamak iyice tetikliyor ama ne yapalım yapacak birşey yok
Canım bu çatlak olayı genetik he belki çok fazla olacaktır az olur ama benim bi arkadaşım liearac kullandı gene. BAya çatlağı vardı boca ediyordu iş yerinde bile ben Hindistan cevizi yağı ve vazelin sürdüm oda tek banyo sonrası hiç çatlağım olmadı bence o kadar para vermeye gerek yokAy urfadayım ya neyse bulucam bi şekil bakalım
Çok erken haftalardayı kortizonlu krem kullanamamalıyız bence yaÇok geçmiş olsun, ben aynı durumu yaşamadım ama eşimde egzama var. Doktor sakınca yok derse kortizonlu krem kullan, saniyesinde kaşıntıyı kesiyor
Aiy yumurta ve dondurma çok yiyorummm bira ara vereceğim. Çok teşekkürlerBende yok da egzama durumundadır kola yumurta çikolata dondurma gibi şeyler yenmemesi gerekiyor diye biliyorum canım haberin olsun
Ye kuzum 1 dilimden ne olacak kilo kilo yemiyosun ya ki zaten afiyet olsun14+4 benim dun 1 dilim yedim bugun de 1 dilim yesem. Aserdim diye esim almis yenmezse çöpe gidecek yazik
ben hergun yedım nerdeyse. bılmıyordum zararını.. cok sukur ıyıyız :)14+4 benim dun 1 dilim yedim bugun de 1 dilim yesem. Aserdim diye esim almis yenmezse çöpe gidecek yazik
Bende yarım saat önce verdim 10-15 gün arası çıkarmış sonuçlar hayırlı sonuçlar alırız inşallahkızlar fetal dna ıcın kan verdım. dua edın guzel sonuclar alalım .