- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.781
Ay hiç yokki tanıdığım yaKuzum yurtdışında tanıdığın varsa getirt çünkü ciddi fiyat farkı var. Ben romanya'dan getirttim arkadaşa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç yokki tanıdığım yaKuzum yurtdışında tanıdığın varsa getirt çünkü ciddi fiyat farkı var. Ben romanya'dan getirttim arkadaşa.
bir de istanbuldaysan eğer eminönünde bir eczane bulduk orada da yarı yarıya fiyat farkı var. 2200 şu an internette, orası 1000 e veriyor.Ay hiç yokki tanıdığım ya
Benim de rus takvimi kız çin takvimi erkek diyordu, son kontrolde zorla doktora tahminini söylettik kız diyelim ama yanına bi de soru işareti koyalım dediAy hangisi tutacak bakalım. Benim de bir arkadaşımın sizin gibi çıkıyor, ne olursa ona söyleyeceğim referans olsun
Ben de bununla ilgili bir makale okumuştum, bir insanın MSG'den zarar görebilmesi için kilolarca o besinden tüketmeliymiş o da mümkün değil diyorlarMSG neredeyse bütün paketli gıdalar, cipsler hatta lokanta yemeklerinde lezzet arttırıcı olarak kullanılıyor. Yani bizim evde yaptığımız dışındaki her yerde karşılaşma ihtimalimiz var maalesef. Ama geçen doktorun birisi dedi ki Çinlilerin japonlar normal evlerinde bile tüketiyorlar bunu direkt olarak zararlı diyebileceğimiz bir kanıtlanmış çalışma yok dedi.
Canım çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle inşallah bu günleri atlatıp sağlıkla kucağına alacaksın tatlı kızını. Bol bol dinlen hiç yorma ve üzme kendini minnoşun tutunmuş sana demek ki mücadele ediyor. Sağlıkla kolaylıkla olsunSelam kızlar yine kanamayla geldim ben 13+0 da gece duşa girdim hani öyle çok sıcak bi suya felan da deil çıktım mutfaktayken birden birsey bosaldi iç çamaşırma su gibi sıcak ama ne bu dedim bi baktım kanama ama durmuyor su gibi akiyodu 10 dk sürdü acile gittim yatış verdiler devlet hastanesinde sonra ertesi günü doktor baktı bebek normal kanamalar devam ediyor ama ağrım da çok yoğun du sanki adet sancısı gibi ilaç felan hicbise vermedi taburcu oldum bu sabah ozeldeki doktoruma gittim biz ilcedeyiz o giresun merkezde iğne verdi 3 tane 5 güne bir yapilacak duphaston hapı da günde 3 tane verdi 1 hafta yatacaksin dinlen dedi bebek şuan iyi ama kanamalar devam Vala hicbiseyim yoktu kendimi de yormadim cinsellik desen o da deil çok üzgünüm 2 gündür gerçekten dua edin olur mu kızlar bebeğim tutunsun annesine karnım bile büyüdü kürtaja gidiyorum sandım resmen okadar korktum ki Allah hiçbirinize yaşatmasın dua edin lütfen bizim icinde
Ay urfadayım ya neyse bulucam bi şekil bakalımbir de istanbuldaysan eğer eminönünde bir eczane bulduk orada da yarı yarıya fiyat farkı var. 2200 şu an internette, orası 1000 e veriyor.
Merhaba canım, eczane adını ve yerini söyleyebilir misin? Ben de krem alıcam ama çok pahalı diye Mustela alıcaktım onu alayım bari :)bir de istanbuldaysan eğer eminönünde bir eczane bulduk orada da yarı yarıya fiyat farkı var. 2200 şu an internette, orası 1000 e veriyor.
Oyş maşallah ben de limon olunca görcem kuzucuklarımıGünaydın kızlaaar :) Biz bugün Limon olduk 13+0 dan selamlar :) Salı günü de 2li test randevumuz var
Nasıl heyecanlı dimi ya benim daha 3 hafta var görmemeOyş maşallah ben de limon olunca görcem kuzucuklarımı
Çok ya 2 hafta 5 gün oldu son gördüğümden beriNasıl heyecanlı dimi ya benim daha 3 hafta var görmeme
Evet çok farklı bir şey yürürken falan farkında olmadan elimi karnıma koymuş oluyorumKızlar sizin de eliniz sürekli göbeğinizde mi? Hep okşarken buluyorum kendimi
Oyyy maşallaah 13+1'iz bugün, kivi gösteriyor uygulamada bizi deGünaydın kızlaaar :) Biz bugün Limon olduk 13+0 dan selamlar :) Salı günü de 2li test randevumuz var
Esim aserdim diye almis 2 gun icinde bitirmen lazim satici ogle soyledi diyo. Gebelikte sakincali da diyemedim mecbur bugun de 1 dilim yicemAfiyet olsun şifa olsun azı karar bence bugün de ye sonra hergun abartma
MaşallahOyyy maşallaah 13+1'iz bugün, kivi gösteriyor uygulamada bizi de
Ay seninle aynıyız zaman çok hızlı geçiyor gerçektenGünaydın kızlaaar :) Biz bugün Limon olduk 13+0 dan selamlar :) Salı günü de 2li test randevumuz var
Saol canım benim Allah razı olsun inş çabucak atlatırım hergun söyle yürüyüş yaparım böyle hareket ederim derken sırtüstü yatıyorum hep neyse sağlık olsun inş bu günlerde geçer ben de onun için sabrediyorum o çok mücadeleci ben de onun için güçlü olcam sizler de kendinize çok iyi bakinCanım çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle inşallah bu günleri atlatıp sağlıkla kucağına alacaksın tatlı kızını. Bol bol dinlen hiç yorma ve üzme kendini minnoşun tutunmuş sana demek ki mücadele ediyor. Sağlıkla kolaylıkla olsun