- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 13 haftaya girdim hic kusmadigim.kadar kustum13.haftamdayım ve hiç yaşamadığım kadar 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum. İstifra edecek gibi oluyorum. Hala bulantı yaşayan ya da bulantıları artan var mı acaba?
Bayram sonrası bir sonraki kontrolüm 13. HaftadaKaçıncı haftadasin aslında usg de de belli olur 13 civarı ikizlerde . Çok heyecanlıyı bekleyiş
Oyş ne güzel haber resmen Bahar geldi bugünKızlar Fetal DNA sonuçlarım temiz geldi. Veee hissettiğim gibi erkek çocuğum olacak, bugün aldım mutlu haberleri kediannesibiri Darısı tüm annelerin başına, heyecanla takip ediyor olacağım
Dün gece ve bu sabah ben de içtim. Neden ağrıyo anlamadım kan artışı falan mı etkili acabaBu baş ağrısını ne yapıcam ben ya herr gün başım ağrıyor. Bugün 3 parol içtim başıma patates bağladım yattım bana mısın demiyor
Sabahtan beri her türlü komik şeyi duydum bu da çok iyiydiiiMaviokur sen artık erkek anası değil errrrrrkekkkk! anası olmuşsun duble erkek anası
Bende migren var. Ilk haftalar agrimiyordu sasirmistim hatta normalde her gun majezik icerdim illa. Son 3 4 haftadir her gun agrimaya basladi. Doktorum gunde 3 parol icebilirsin dediDün gece ve bu sabah ben de içtim. Neden ağrıyo anlamadım kan artışı falan mı etkili acaba
Ben de yok ama anlamadım. Uyku yetmiyo gibi geliyo biraz.Bende migren var. Ilk haftalar agrimiyordu sasirmistim hatta normalde her gun majezik icerdim illa. Son 3 4 haftadir her gun agrimaya basladi. Doktorum gunde 3 parol icebilirsin dedi
Bu ara bende öyleyim alnımın üst tarafı zonkluyor yemekten sonra parol içcemBu baş ağrısını ne yapıcam ben ya herr gün başım ağrıyor. Bugün 3 parol içtim başıma patates bağladım yattım bana mısın demiyor
Noo bunu duymaya hazır değilimmBende 13 haftaya girdim hic kusmadigim.kadar kustum
Evet hayalet bi çizgi var. Kan testi versin hemennKızlar bı arkadaşım 8 aydır çocuk sahibi olmak istiyor adet günü dündü ilk 10 dakka içerisinde sanki çok çok silik bı çizgi var sizede öyle geliyor mu acaba sizce var mıdır geç döllenme olabilir mi
Ben de ayni sekildeyim uyumaya calisiyorum olmuyo parol fayda etmiyo temiz hava aliyorum yok yok yok durup dururken basliyo butun gecem zehir oluyoBu baş ağrısını ne yapıcam ben ya herr gün başım ağrıyor. Bugün 3 parol içtim başıma patates bağladım yattım bana mısın demiyor
Valla bu testler 3-4 gün sonra daha net belli oluyor erken gebelik testleri var ondan alıp baksın daha net sonuç çıkıyor ben erken gebelik testiyle ogrendim dediğin gibi çok çok silik var gibi ama yanılgı da olabilir tekrar test yapsın bence. Rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin arkadaşınaKızlar bı arkadaşım 8 aydır çocuk sahibi olmak istiyor adet günü dündü ilk 10 dakka içerisinde sanki çok çok silik bı çizgi var sizede öyle geliyor mu acaba sizce var mıdır geç döllenme olabilir mi
Ben hiç yorulmadan hiç birşey yapmadan sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var ara ara şiddetini arttırıyor bende gruba yazacaktım şimdi bir sorun olabilir mi diye sende de benzer durum varmış sadece kalkarken mı hissediyorsun yatarken de ağrın var mıBugün çok yoruldum mutfakta filan fazla ayakta kaldım çarşıya vs gittim belim kopuyor kasıklarim aciyor kalkarken nie öyle oldu acaba ya