- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.161
Ben ben ben 13+213.haftamdayım ve hiç yaşamadığım kadar 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum. İstifra edecek gibi oluyorum. Hala bulantı yaşayan ya da bulantıları artan var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ben ben 13+213.haftamdayım ve hiç yaşamadığım kadar 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum. İstifra edecek gibi oluyorum. Hala bulantı yaşayan ya da bulantıları artan var mı acaba?
Bende senin gibi düşünüyorum yapicak bisey yok sakıncalı diyip opturmiceksin bende öyle yapıcam bin bir türlü hastalık var Allah korusun !Kızlar ben bi şey sorucam ya canım sıkıldı. Etrafımda yengeler filan bebeği öptürmezsen bozuşuruz tarzı konuşuyorlar canım sıkıldı eşimin de benim de. Biz yenidoğan bebeği kimseyle temas dahi ettirmek istemiyoruz aşıları vs tamamlanana kadar. Sonrasında da kız çocuğu zaten çok yakınlar dışında kimse öpsün istemiyoruz o sınırı bilsin istiyoruz. ben zaten hayatım boyunca bir çocuğu öpmüş değilim yanlış buluyorum. Eşim de aynı şekilde. Bi de onlar görmeden öperiz filan diyorlarmış eşim de ben de kızdık artık saçma sapan bir muhabbet. Nasıl başa çıkmalıyız sizce?
Canim ben goremedim belki bendendir insallah vardir ama isteyene Allah versin evlatKızlar bı arkadaşım 8 aydır çocuk sahibi olmak istiyor adet günü dündü ilk 10 dakka içerisinde sanki çok çok silik bı çizgi var sizede öyle geliyor mu acaba sizce var mıdır geç döllenme olabilir mi
Dondurma olarak mı magnum yiyorum ben zaten hep soğuk şeyler çekiyor şimdi bile buzlu vişne yiyorum canım İnstegramda genetik mühendisi bi kız var mikroskopta baktı magnum içeriğinde bakter hiç yok dedi .Kızlar burger King dondurması var ya krem şanti gibi, aynısı McDonald's ve popeyeste de var. Ondan çok canım çekti ama boykot markalar olduğu için ordan almak istemiyorum. Var mı başka alternatif aklıma hiç gelmedi
Ay dondurmada ne kadar baakteri de ollsa yerim heralde bağımlısıyımm kutu kutu dondurma yiyebilirimm hiç vazgeçemiyorumDondurma olarak mı magnum yiyorum ben zaten hep soğuk şeyler çekiyor şimdi bile buzlu vişne yiyorum canım İnstegramda genetik mühendisi bi kız var mikroskopta baktı magnum içeriğinde bakter hiç yok dedi .
Dimi ya buz gibi ne güzel bn normalde en çok açık of dondurma severim de bekliyorum kendi dondurmacımı açmadı dahaAy dondurmada ne kadar baakteri de ollsa yerim heralde bağımlısıyımm kutu kutu dondurma yiyebilirimm hiç vazgeçemiyorum
Ay valla hepsini yerim hiç farketmez yeterki dondurma olsun kışın bile dondurma yerimDimi ya buz gibi ne güzel bn normalde en çok açık of dondurma severim de bekliyorum kendi dondurmacımı açmadı daha
Bende çok yiyorum kız benimKızlar canım çok peynir çekiyor sürekli sizin neler çekiyor? Normalde patlıcan hiç sevmem geçen patlıcan yemegi yaptım yedim. Ama genelde hep peynir peynir yiyenin neyi olur acaba
Dondurma yiyenin cinsiyeti ne olur kiAy valla hepsini yerim hiç farketmez yeterki dondurma olsun kışın bile dondurma yerim
Ahahah benimki daha belli değil belli olunca aanlaarızDondurma yiyenin cinsiyeti ne olur ki
Seninki ne zaman belli olur ki haftan ne canımAhahah benimki daha belli değil belli olunca aanlaarız
Ay ben daha 11+1 im daha çok var öğrenmeme sen kaçıncı haftadasınSeninki ne zaman belli olur ki haftan ne canım
Bilgileriniz güncellendiMerhaba. Birşey rica edeceğim diğer hesabımın şifresini kaybettiğim ve giremediğm için yeni açtım Tabloda ismim Ezooo62 bilgilerim doğru ama kullanıcı adını değiştirir misin ? Kalp atışı da 8+3 te duyuldu şimdiden teşekkür ederim
Ahh canım ya çok zor çok iyi anlıyorum seni migren hastasıyım arveles olmadan kesmiyor normalde ama parolla idare etmeye çalışıyoruz napalım masaj yap canım biraz bazen bana iyi geliyor birde suyuma az bir şey taze zencefil koyuyorumSuan gozume basima buz koydum hala gecmedi
Yok aynı burger dondurması gibi olacak. Sadece marka olarak Amerika ya da İsrail malı olmayan bi markaDondurma olarak mı magnum yiyorum ben zaten hep soğuk şeyler çekiyor şimdi bile buzlu vişne yiyorum canım İnstegramda genetik mühendisi bi kız var mikroskopta baktı magnum içeriğinde bakter hiç yok dedi .
Kanama olmadı açıkçası, açık kahverengi lekelenme olmuştu. Sonra yine oldu 2 kere falan doktor devam ediyorsa bakalım dedi fırsat bulursam gideceğim inşallah. Çalışırken gebelik zormuşAsistan kendi kafasına göre cevap vermiş bence. Kanama oluyorsa bir süre ara verebilirsin ama ilk üç ay ilişki olmamalı diye birşey hiç duymadım ben.
Ahh neler yaptim 3 parol ictim limonmaden suyu ictim uyudum basima patates bagladim buzla ovdum esime masaj yaptirdim. Bebislerimiz iyi olsun da katlanacagizAhh canım ya çok zor çok iyi anlıyorum seni migren hastasıyım arveles olmadan kesmiyor normalde ama parolla idare etmeye çalışıyoruz napalım masaj yap canım biraz bazen bana iyi geliyor birde suyuma az bir şey taze zencefil koyuyorum