2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kese tam boyutunda yolk kesesi de var 7. Haftada görünmezse kürtaj yaparız demesi sanki çok basit bişeymiş gibi beynimden aşağı kaynar sular döküldü
Benim bebeğimin kalbi durduğunu söylediğinde doktorun gözleri doldu. Onun yani doktorunun açısından bakarsan bu bı iş ve sürekli bu durumu yaşadığından artık duyarsizlasmistir. Ama dediğim gibi korkutucu konuşuyorlar bazen . Bı hafta geçmeden ne olacağını doktor da bilemez. Sen stres yapmamaya çalış.

Ben de dün gece oğlum olduğunu gördüm ama sevmiyodum nedense cok garip
Ben de dün gece rüyamda önce haverengi sonra kırmızı renkli kanamam olduğunu gördüm düşük yapıyorum sandım rüyamda eşime acile gidelim diyordum. Malum 6 Şubat olunca da dün gece defalarca uyandım bölük pörçük uyudum ondan böyle oldu sanırım

Herkese merhaba.
Dün adet günüm 1 gün gecikti. Kan verdim 523 çıktı . Sizce değer nasıl? Keseyi görmeye ne zaman gitmeliyim?
Eğer sağlıklı bir gebelik geçirirsem bende Ekim annelerinden olacagim inşallah.

Hanımlar merhaba 2020 temmuz anneleri grubundan şuan bu gruba transfer oldum hayırlısıyla oğluşuma kardeş geliyor. 2 şubat gece saat 10 da tahlil verdim 37 çıktı beta değerim. 5 Şubat sabah saat 9 da tekrar verdim 87 çıktı. saat farkını da gözetirsek artış iyi mi sizce doktorumuz gayet normal Dedi haftaya ultrason bakacak Sizce ?? İçim rahatlasın. Bu arada adetim 3 gün gecikmesine rağmen 37 çıktı bu geç döllenme midir

Kızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuk. 6+1de kese görünüyor 12 mm, sarı kese de görünüyor fakat fetüs yok. Sarı kese oluştuğunda boş gebelik olmaz ama bozuk gebelikten şüpheleniyorum geç döllenme de olabilir. Haftaya gel yine göremezsek kürtaj dedi. İlk gebeliğim ve şok oldum bu nasıl bir şey bozul genelik ilk defa duyuyorum. Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Sen sakın ol bence bi doktora daha görün yakın zamanda suan bebek için normal görünmeyebilir geç döllenme olabilir gerçekten kese boyutun güzel sakın canını sıkma . Ama kesinlikle başka birine görün ❤️

Hanımlar merhaba 2020 temmuz anneleri grubundan şuan bu gruba transfer oldum hayırlısıyla oğluşuma kardeş geliyor. 2 şubat gece saat 10 da tahlil verdim 37 çıktı beta değerim. 5 Şubat sabah saat 9 da tekrar verdim 87 çıktı. saat farkını da gözetirsek artış iyi mi sizce doktorumuz gayet normal Dedi haftaya ultrason bakacak Sizce ?? İçim rahatlasın. Bu arada adetim 3 gün gecikmesine rağmen 37 çıktı bu geç döllenme midir
Merhaba iki günde bir betanın 2 kat artması gerekli daha doğrusu yüzde 60 gibi bi oran demişlerdi bana . Değerleriniz iyi bu durumda endişelenmeyin ❤️

Ben de dün gece rüyamda önce haverengi sonra kırmızı renkli kanamam olduğunu gördüm düşük yapıyorum sandım rüyamda eşime acile gidelim diyordum. Malum 6 Şubat olunca da dün gece defalarca uyandım bölük pörçük uyudum ondan böyle oldu sanırım
Allah korusun bilinçaltımızdaki kötü senaryolar etkiliyor maalesef

Merhaba benim 6 gün gecikmede 16 çıkmıştı değerinizin düzenli artması önemli

merhaba arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah benim de bat 5 şubat ikinci çizgi silik olarak öğrendim ama emin de olamadım çok kasıklarım ağrıyor bugün gecikme ikinci günğ bi kahve leke geldi az ayıptır söylemesi büyük abdest yaparken şimdi yok ama akşamları 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor bugün kan verdim ama e nabız düşmemiş hala bı durumu yaşayan oldu mu ? Kimyasal gebelik olabilir mi ?

merhaba arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah benim de bat 5 şubat ikinci çizgi silik olarak öğrendim ama emin de olamadım çok kasıklarım ağrıyor bugün gecikme ikinci günğ bi kahve leke geldi az ayıptır söylemesi büyük abdest yaparken şimdi yok ama akşamları 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor bugün kan verdim ama e nabız düşmemiş hala bı durumu yaşayan oldu mu ? Kimyasal gebelik olabilir mi ?
Merhaba benim adet günümde kahverengi leke geldi adetten 2 gün önce 10 bthcg değeri ile öğrenmiştim düşük zannettim ama yerleşme kanamasıymıs sancılarımda vardı adet olacak gibi hatta çok üzülmüştüm ağlamıştım

Merhaba benim adet günümde kahverengi leke geldi adetten 2 gün önce 10 bthcg değeri ile öğrenmiştim düşük zannettim ama yerleşme kanamasıymıs sancılarımda vardı adet olacak gibi hatta çok üzülmüştüm ağlamıştım
Hocam şimdi nasılsınız bebek göründü mü geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

Adetime göre 5 haftalık ama doktor 3 haftalık olarak düşün sen dedi benim doktorum biraz olumlu bir insan şu an kalp atışı bebek görünmez 3 hafta olarak düşün her şey çok normal falan dedi bakalım ☺️
Benim adetime göre 5 hafta aynıyız o zaman🥰 cuma günü gidicem keseye bakalım dedi o gün çağırdı doktorum

X