2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benim gebelik plansız sürprizdi. En sağlıklısı gebelik düşünmeye başlayınca içmeye başlamak tabi. Yarın ben de bi daha kan vericem bakalım yükselme var mı ya da kese görünecek mi. Doktor ne önerecekse soracağım ben de. Sizin doktor hangisini önerdi?
Evet en mantıklısı doktorunuzun önerdiğidir tabi. Benim doktorum folidoce kötü değil onu bitir sonra buna başla dedi. Ama eşimin montunun cebinde kalmış kağıt. Geldiğinde markaya bakıp söylerim size de.

Merhabalar, bat 8-9 Şubat diye tahmin ediyorum iki kere kaset test yaptım koyu çizgi çıktı. Bir kere kimyasal geçirdiğim için biraz temkinliyim yarın sağlık ocağına ilk kez kan vermeye gideceğim 🤩 ben de bir aydır folik asit ve kimyasaldan dolayı kan sulandırıcı içiyorum. Herkes için hayırlısı olsun 🌸

Merhaba sevgili Ekim anneleri 2020 Haziran annesi olarak yeni gruba merhaba diyip giriş yapalım .. herkese sağlıklı gebelikler dilerim ☺️🤗 benim 4.yolda 🙈korkularım var ama nasıp arık .iki de düşüğüm vardı dün kan verdim sat 7 Ocak beta 205 çıktı bugün de Dr gittim pıhtılaşma olduğu için oksapar başladık hemen ve 150 lik ecoprin bana dozu yüksek geldi haftaya keseyi görmek için çağırdı bakalım hayırlısı benden şimdilik bu kaadar 💐

Merhaba sevgili Ekim anneleri 2020 Haziran annesi olarak yeni gruba merhaba diyip giriş yapalım .. herkese sağlıklı gebelikler dilerim ☺️🤗 benim 4.yolda 🙈korkularım var ama nasıp arık .iki de düşüğüm vardı dün kan verdim sat 7 Ocak beta 205 çıktı bugün de Dr gittim pıhtılaşma olduğu için oksapar başladık hemen ve 150 lik ecoprin bana dozu yüksek geldi haftaya keseyi görmek için çağırdı bakalım hayırlısı benden şimdilik bu kaadar 💐
Hayırlı olsun. Bende 8 ocakta adet oldum 24-25 ocakta yumurtlama oldu. Bende yarına test yapmayı düşünüyorum

Merhabalar, bat 8-9 Şubat diye tahmin ediyorum iki kere kaset test yaptım koyu çizgi çıktı. Bir kere kimyasal geçirdiğim için biraz temkinliyim yarın sağlık ocağına ilk kez kan vermeye gideceğim 🤩 ben de bir aydır folik asit ve kimyasaldan dolayı kan sulandırıcı içiyorum. Herkes için hayırlısı olsun 🌸
Güzel haberlerle gel canım 🥰

Kızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuk. 6+1de kese görünüyor 12 mm, sarı kese de görünüyor fakat fetüs yok. Sarı kese oluştuğunda boş gebelik olmaz ama bozuk gebelikten şüpheleniyorum geç döllenme de olabilir. Haftaya gel yine göremezsek kürtaj dedi. İlk gebeliğim ve şok oldum bu nasıl bir şey bozul genelik ilk defa duyuyorum. Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Kızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuk. 6+1de kese görünüyor 12 mm, sarı kese de görünüyor fakat fetüs yok. Sarı kese oluştuğunda boş gebelik olmaz ama bozuk gebelikten şüpheleniyorum geç döllenme de olabilir. Haftaya gel yine göremezsek kürtaj dedi. İlk gebeliğim ve şok oldum bu nasıl bir şey bozul genelik ilk defa duyuyorum. Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Bozuk gebelik hiç duymadım canım. Haftaya tekrar git bakalım. Bazen doktorlar gereksiz yere korkutuyorlar zaten fetüs görününce kalp atışı da görülüyor. Bazıları böyle senin gibi korkutulup 7 . haftada bebeği görmüşler. 8 hafta gören dahi olmuş forumda öyle şeyler okumuştum. Kese için ne dedi 6 haftaya uyumlu muymuş ?

Bozuk gebelik hiç duymadım canım. Haftaya tekrar git bakalım. Bazen doktorlar gereksiz yere korkutuyorlar zaten fetüs görününce kalp atışı da görülüyor. Bazıları böyle senin gibi korkutulup 7 . haftada bebeği görmüşler. 8 hafta gören dahi olmuş forumda öyle şeyler okumuştum. Kese için ne dedi 6 haftaya uyumlu muymuş ?
Kesede bir sıkıntı yok zaten 5. Haftada da görünmüştü, sarı kesede var boş gebelik olsa sarı kese olmazdı dedi. Ama fetüs göremedi 😢 100 lük bir atış duydu gibi oldu ama o senin kalbin bile olabilir dedi. Hiç bir şey belli değil ama bana biraz olumsuz geldi

Şimdi ultrasondan cıkdım haftasına göre cok kücük dedi daha yeni yeni düşmüş diyor, moralim cidden cok bozuldu, 5+4 olması gerekdiği halde 3 bile değildir diyor ve Anlamadığım şekilde kista yaranmış kafam allak bullak oldu, ağrıların artarsa Hemen gelirsin dedi birde kan falan gelme ihtimali varmış. Sorun olmassa 10 gün sonra gelirsin dedi
Aa nasıl olur ya en son kanınız ne çıkmıştı kaçıncı gününde kan vermiştin

Kesede bir sıkıntı yok zaten 5. Haftada da görünmüştü, sarı kesede var boş gebelik olsa sarı kese olmazdı dedi. Ama fetüs göremedi 😢 100 lük bir atış duydu gibi oldu ama o senin kalbin bile olabilir dedi. Hiç bir şey belli değil ama bana biraz olumsuz geldi
Ya doktorlar bazen böyle yapıyor moral bozuyor bana önceki gebeligimde hamile değilsin de neyse demişti. Sonra ultrasonda görünce AA çok iyiymiş dedi . Ne saçmalıyor bu dedik bı öyle bı böyle neler neler yaşadık. Ama bence bekle 7. haftayı stres yapma daha en erken dönemi kalp atışının 6. Hafta içine sinmediyse başka doktora git

Hayırlı olsun canım.. Ben de senin gibi bi düşük yaşadım.Geçen sene haziranda.Son adet 31 aralık benim de ve bugün ilk defa ultrasona girdim kese göründü çok minik henüz.Doktorum progestan verdi moralim bozuldu biraz düşük tehlikesi yazıyor reçetede.İnşallah sağlıklı bi şekilde sonuca ulaşırız.Hepimizin hayırlı olsun🙏
Kaç haftalık dedi

Belkide bebeğin bulunduğu konum la ilgilidir bazen gecikiyor görmek stres yapma haftaya görünür inşallah 🤲🏻

X