2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ayy harika konuşmuş doktorunuz, 2 gebeliğimi ve doğumumu Ankara da çok sevdiğim doktorum da geçirmiştim..hep böyle olumlu sakin bir doktordu ve çok şükür 2 hamileliğim ve doğumum güzel ve sorunsuz geçti hep beni rahatlattı🥰 çok iyi bir doktor bulmuşsunuz çok şanslısınız
Ankarada doktorunuz kimdi acaba ☺️

Kızlar ağrısı olan varmı ultrasona göre 9. Haftaya girdim ağrım var yakın zamanda kanamam oldu şuan yok ama bugündür ağrı çekiyorum normal mi acaba rahim ve bebek büyüdüğü için mi
Bugün bende de oldu yarın 9. hafta olacak. Ne zamandır ağrı olmuyordu bugün biraz oldu geçti sonra

Bende de inanılmaz sivilcelenme var ve devam ediyor hala çıkmaya normalde kullandığım effaclar jeli de bıraktım belki zararı dokunur diye bakalım nereye kadar çıkacak 🥴
Benim de çok sivilcem çıktı maalesef, bir iki tanesi kistik hem de. Bazıları çene altında ufak ufak… ben de o jeli kullanıyorum bırakmadım :/ dermokozmetik diye zararı yoktur diye düşünüyorum doktorum bi şey demedi

8+4 üm geçen akşam boşalırcasına kanamam oldu acile gittim kistim vardı o patlamış aklımı yitirdim bian kaybettim diye ama kalp atısı vardı ertesi gün kendi doktoruma gittim yine vardı 8 ve 10 hafta arası cok kanama oluyormuş biraz hassas haftalarmış o yüzden bundan sonra daha da dikkat edeceğim kendime size de geçmiş olsun korkmayın ama bi doktora gidin içiniz rahatlasın benden akan kan kan değildi içim boşaldı öylesine kanamam vardı bir sey olmadı şükür ama herkesin bünyesi sorunu ayrı inşallah bir şeyiniz yoktur 🤲🏻
Doktora gittik sonrasında kese ve içinde oluşumda vardı kalp atışı duyamadık doktar daha erken dedi progestron fitil verdi onu kullanıyorum hergün bir tane iki hafa sonra yine doktor kontrolüm var ama bugun yine leke geldi sakin kalmaya çalışıyorum ama kara bulut gibi günümün üstüne çöküyor. Teşekkür ederim desteğiniz için amin inşallah.umarım ikimizde sağ salim kucağımıza alırız miniklerimizi

Günaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugün 😕 randevu saati gelmek bilmiyor
bende bu gün aynı seyi yaşıyorum bizim ilk üç gün önce oldu doktor progestron fitil verdi günde bir tan şeklinde kullanıyorum iki gündür leke yoktu bugün yine var ve belime ağrı girip duruyor yapcak bişey yok dua edip ilaçlarımı içip kendimi yormamaya çalışıyorum şu üç aylık süre bir geçseydi bu haftalar embriyonun tutunduğu haftalar olduğu için daha riskli kırdım dizimi oturuyorum anlıcağın bir gelişme olursa yaz bana umarım birsey olmaz kalp atışı duydun mu kontrolde

Benim de kaybım vardı :KK43: hiç gebeliğin tadını çıkaramıyorum hep bi kaygı içimde :KK43: eşimle doğru dürüst sevinemiyoruz bile. Hayal kurmaya bile korkuyorum.. ben hamile kalınıp doğuruluyor sanırdım hep 😂 bu çileleri hiç tahmin etmemiştim
ay bende ya her gün iç çamaşırımı kontrol ediyorum leke oluyor bu şimdi kahve mi gül kurusumu rengi ne ay kafayı yedim yicem

Ya nasıl ağda yaptırıyorsunuz canımıza yazık 😅 yıllardır lazer ve jilet Venüs tavsiye ederim . Valla biri yaptırsa benim gözüm yaşarır yazık size ya 😂 şaka bı yana vücudum tahriş oluyor diye ağda bana yasak doktor direkt jilet dedi (bayan cildiyeci ) sadece bıyığa ağda yaptırıyorum bazen bı şey olmuyor bazen yara döküyorum. Şimdi düşünüyorum da ağda yaptırınca kendime işkence ediyormuşum 😀

bende bu gün aynı seyi yaşıyorum bizim ilk üç gün önce oldu doktor progestron fitil verdi günde bir tan şeklinde kullanıyorum iki gündür leke yoktu bugün yine var ve belime ağrı girip duruyor yapcak bişey yok dua edip ilaçlarımı içip kendimi yormamaya çalışıyorum şu üç aylık süre bir geçseydi bu haftalar embriyonun tutunduğu haftalar olduğu için daha riskli kırdım dizimi oturuyorum anlıcağın bir gelişme olursa yaz bana umarım birsey olmaz kalp atışı duydun mu kontrolde
Evett kuzum duydum çok şükür bende hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum progestani

kızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
doktor fitil şeklinde dediyse o şekilde kullan rahim ağzını korumaya yönelik olduğu için belki daha etkilidir bende üç gündür kullanıyorum fitil şeklinde ilk defa fitil kullanıyorum ilk gebeliğim lkinde beceremedim bile ilacı koymayı

Kızlar merhaba 👋🏻
Bugün kontrolü olan var mı? Haftayı güzel haberlerle kapatalım 💗 güncellemeleri unutmayalım bazı arkadaşlar hala kese ve kalp sesi belirtmemiş . Henüz randevuya gitmeyenlere değil sözüm 😀 inşallah bol bol güzel haberler alırız. Bebişini kaybeden arkadaşlara da en kısa sürede sağlıklı bebişler dilerim🙏🏻
beni de kaydedin sat 13 ocak
27 yaşındayım ilk gebeliğim
kese içinde oluşumda vardı 6+3
kalp atışı duymadım bugün 6+6

Ben önceki gebeliğimde sakatat midye adaçayı hariç herşeyleri yemiştim doktor sen nasıl mutluysan öyle yap demişti sadece dozunu kaçırmamaya dikkat ettim. Dışarıdanda çok yemek yemiştim işim gereği.
Kızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Ben de hep dışarıdan yiyiyorum mecbur ama güvendiğim yerlerden. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine de güvendiğimiz, bildiğimiz yerlerden yemekte fayda var.

Doktora gittik sonrasında kese ve içinde oluşumda vardı kalp atışı duyamadık doktar daha erken dedi progestron fitil verdi onu kullanıyorum hergün bir tane iki hafa sonra yine doktor kontrolüm var ama bugun yine leke geldi sakin kalmaya çalışıyorum ama kara bulut gibi günümün üstüne çöküyor. Teşekkür ederim desteğiniz için amin inşallah.umarım ikimizde sağ salim kucağımıza alırız miniklerimizi
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kalp atışını da duyarsınız ❤️🤲🏻 korkmayın sakin kalmaya çalışın ve mümkün olduğunca yerinizden kalkmayın yatın otursanız bile ayaklarınızı uzatın benim kuzenim aylarca kanama çekti şakır şakır kanaması oldu ama suan iyi 2 ay sonra doğumu var ama asla yataktan tuvalet harici kalkmadı cok dikkat etti şükür düşük riski kalktı ortadan sizde bol bol dinlenip dikkat edin inşallah bu günlerimiz geçicek bebeklerimizi kucağımıza alacağız ben inanıyorum ama sizin gibi de çok korkuyorum yanlız değilsiniz 🤍

X