2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar az önce açık kahve şeklinde kanamam oldu. 8. Haftadaym sabahtan beri de regl olcak gibi ağrım var belim ağrıyor. Napmalym acile mi gitmeliyim
Benim 10 gün devam etti bu şekilde doktorunla görüş bir randevu al eğer çok yoğun devam ederse acile gidebilirsin canım çok geçmiş olsun. Progestan kullanıyor muydun?

Kızlar merhaba doktordan çıktım şimdi sat a göre 6+0 ama doktor sadece keseyi görebildi keseye göre 4+5 dedi geç döllenme olmuş diyor 9 Mart a tekrardan randevu verdi bekleyeceğiz dedi bakalım ne olacak

Kızlar az önce açık kahve şeklinde kanamam oldu. 8. Haftadaym sabahtan beri de regl olcak gibi ağrım var belim ağrıyor. Napmalym acile mi gitmeliyim
Canım tedbiren bence git strese girmeden sakince hazırlan panik yapma herkesin genelde oluyor bu hafta okumuşsundur burdan ama tedbir bizden taktir Allahtan belki iğne verirler önlem amaçlı riskin varsa bence bekleme ama kendini yemek daha zararlı evde kalıp

Doktorunla görüş mutlaka.. Bir iğne bir ilsç bir şey verir belki.. Geçmiş olsun çok. Sadece panik yapma. Herkeste oluyor

Sabah akşam alıyorum evet çok korkuyorum
Sakin ol canım benim panik yapma. Burda okuduysan bir çok kişide oldu aynı şekilde ama tedbir amaçlı bir görün doktora derim. Burda hiç birimiz doktor değiliz sadece kendi deneyimlerimizi paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizi de haberdar et mutlaka, dualarım seninle

Valla kuzum bordo leke geldiği ilk gün proluton depot vuruldum diğer günler günde bir tane progestan vuruluyorum
Her gün yani benim doktorum haftada bir dedi de herkese günde 1 tane demiş doktorları ondan sordum kasık ağrım var doktorumla iletişime geçtim kanama yoksa normal dedi ama gelde yüreğime anlat senin ağrın sızın varmı

kediannesibiri ben hic listede deilim eklermisin.
Sat tedavi oldugu icin karisik kalp atisi kese 6+0 tahmini dogum tarihi 8 ekim sehir yurt disi ikiz gebelik

Yasimi eklemeyi unutmusum yas 32

Ay evet kuzum bugün hafif sancım var bel ağrısı var şu üç ayı bir gecseydik artık yaa ilk bebeğim de de böyle sancılı kanamalı yüreğim ağzımda geçmişti hep ama üç aydan sonra biraz rahatlamıştım

Benimde ağrım var bel ve kasık panik oldum istemsizce ne güzel siz yine tecrübe etmişsiniz benim ilk ve korkularım en yüksek düzeyde maalesef daha cok bebegıme zarar mı veriyorum bilmiyorum ama elimde değil
Son bir ay kaldı 3 ayın bitmesine elimden geldiğince dikkat ediyorum Allahımda yardımcımız olsun nasip etsin kucağımıza almayı inanın 9. Hafta oldu ben hala sevinemedim kimseye diyemedim korkudan sanıyordum ki çift çizgiyi gördüm dünyalar benim olacak tedeviyle oldu zaten zor bir süreçti ama asıl süreç bu çift çizgiyi gördükten sonra başlıyormuş

Şuan işyerindeyim evde olsam çoktan gitmiştim acile birazdan çıkıp acile gitcem. Akıntının rengi koyulaşıyor sanki adet oluyor gibiyim ağrı da var kasıklarımda
Kuzum düşük sancısı bir seye benzemiyor dayanılmaz diyorlar ve kanama asla durmuyormuş sakin kal bence direk acile git biraz rapor vs alabılırsen al ve yattığın yerden kalkma tuvalet harici dinlen bol bol

Seni çok iyi anlıyorum canım bende 5.senemde üçüncü tüp Bebek tedavisinde hamile kaldım ilk aylar yoğun kanamalar yaşadım 26.haftada açılmam oldu sancılarım başladı sürekli hastanede evde yatarak igne ilaç ile geçti doğumhane ye kaç kere girip geri çıktım çok zorluk yaşadım ama şu an bebeğim kucağımda çok şükür ve ben sürpriz şekilde hamile kaldım bebeğim daha 6 aylık hemde Rabbim in mucizesi biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah'ın takdiri inşirah suresi Meryem Yusuf surelerini mutlaka açıp dinle tavsiye ederim bende daha kendi çekirdek ailelerimiz hariç kimseye söylemedik hamile olduğumu nazara çok inanıyorum bebiş büyüsün biraz bakalım

Kahverengiden korkma benimde oldu canim ama doktoruna yaz gelme deselerde git sen kanama alanin vardir belki tedbir amacli verir sans bisyler bu haftalar riskli haftalar hepimizde yasadik o korkulari

Yaa ne güzel Allah bağışlasın yavrularınızı
Çok şükür geçmiş o günler sağ salim kucağınıza almışsınız uğuruyla gelmiş tüylerim diken diken oldu ne güzel bir mucize Allah onları sıze sizi de onlara bağışlasın ya Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin bende inanıyorum çünkü aşırı nazar olan nazardan hastalanan yataklara düşen biriyim hatta acaba burda herkese benim yerleşme kanamam bile olmadı diye diye kendi kendimi nazar ettiğimi düşünür oldum inşallah bu günlerde geçecek kucağıza alacağız benim birde koruyucu aile olduğum evladım var kızım ona söylemek zorunda kaldım bana cok düşkün kucağımda sürekli ve 7 yaşına giricek bidaha ki ay artık fazla sevgiden napıcagımızı bilemediğimiz için hareketlerimiz hızlı ve fevri ondan söylemek zorunda kaldım kanamam olunca ilk kızım geldi aklıma bir sey olursa ona nasıl derim üzülür diye Allahım bidaha yaşatmasın zor şeylermiş kızım 6 aylıktı tanıştığım da su misali geçti yıllar inşallah kardeşide sağlıkla gelir ailemiz daha da büyür

Amin kuzum İnşallah biz iyi düşünelim iyi olsun zaten bir süre sonra zaman çabuk geçecek ilk haftalar ve son haftalar hiç geçmek bilmiyor gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…