Kizlar bugun kontrolum vardi. Gecen haftaya gore kese buyumus, icinde yolk sac ve altta emriyo var dedi. Rahim kalinligi kac mm, kese kac mm, ben su an kacinci haftada gorunuyorum bi sey demedi. Su an vajinal ultrasonla kalp atisini duyariz ama bebege isi vermek istemiyorum haftaya gel karindan kalp atisini duyalim, kalp atisini duyunca kesenin buyuklugune ve kacinci haftada olduguna bakar daha net konusuruz dedi. Hamile kalmak zor ama zor hamile kalanlar hamilelik de zor gececek saniyor bu cok buyuk yanlis, her hamilelik kendi icinde farklidir ve hamile kaldiktan sonra ni seylerin kotu gidecegi korkusunu aklindan cikar dedi. Vitamin aliyordum ilk 3 ay vitamini birak sadece folik asit al dedi. Folbiolda israr etti, vucut fazla folik asidi idrarla atiyor fazlasinin zararli oldugu hurafe ya eksikliginden bebeginin gelisiminde sorun olursa ne yaparsin dedi. Hamilelikte dusuk orani ilk 3 ay yuksek evet, ama kotu hamilelik tecrubesi %6larda, neden %94un icinde olucam diye kendini motive etmiyosun dedi sen iyi dusun iyi olsun her sey dedi. Acik kahve lekelenmem olmustu, benim icin onemi yok, acik ya da koyu kahve ya da pembe onemli degil ama kirmizi olursa kan gordugun an hemen beni ara dedi, kanama mutlaka buyuk problem demek degildir ama neden olduguna bakmamiz gerekir o yuzden haber ver dedi. Progestan, kan sulandirici falan gerek gormuyorum su an, sen cok internette takiliyosun bak stres yapiyosun kendini yipratiyosun dedi. Bazi gebelikler de mide bulantisiz ve sorunsuz gecer, bunun icin mutlu ol ve keyfini cikar, acaba agrim sancim bas donmem mide bulantim yok normal mo diye dusunme her gebelik farkli dedi. Haftaya tekrar gidicem. Durum budur.