2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Arkadaşlar tekrar merhaba herkese
doktor bana bulantı için priliam verdi gece iki tane aldım ama hiç faydasını göremedim ben 7 24 bulantı halindeyim çok zorlanıyorum Vala
Kullananlar siz kaç tane de fayda gördünüz 4 e kadar cikilabiliyomus doktor arttir gerekirse dedi ama bende arttırayım mı? İse yarayacak mı? Büyük umutlarla başladım ama hayal kırıklığı hala aynıyım
Ben sabah aç ve akşam aç alıyorum şuan yetiyor şükür

Kızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Maydanoza bu kadar takılmamak lazım detoks suyu, ödem atıcı kür yapmıyoruz ki bir tutam birşey oluyor o pidede bir kaç kere emin oldugum yerler de yedim dışarıda midem bulanmadigim da oda bir sorun olmadı şükür :KK66:

Canım bence sen adete çok yakın yumurtladin bir iki haftaya duyacaksın kalp atışı inşallah aksi bir sey olsa bebek büyümeye devam etmez ki

Ben ilk gebeligimde ikiz olduğu için 2 li 3 lü yapamıyorum fetal dna yaptım gereksiz pahalı ve gebelik ilerleyen haftalarda bir sıkıntı olunca hiç bir anlamı yok aynı şekilde tarama testlerinin de . Kaç tane genetik doktoru ile konuştum ben ayrıntılı ultrasonda bir sıkıntı yaşamıştım fetal dna falan temiz diye asla bir anlami yok demişti yani demem o ki Allah korusun bir sıkıntı olduğunda hiçbir anlamı olmayan bir teste gereksiz para vermeye gerek yok . Akıllandım o yüzden bu gebeligimde ayrıntılı ultrason dışında birsey yapmayacağım
Bana sağlık ocağında ki ebe demişti eğer ki bebeğini aldırmak gibi bir düşüncen yok ise tarama testlerine girme stres olma boşuna . Ayrıntılı ultrasona gir ki doğum ile ilgili elimizde birşey olsun ola ki bir durumda tam kapsamlı bir hastanede doğum olur bebek ile hemen ilgilenilir dedi ztn diğer çocuklarımda da tarama yaptırmadım tabi herkesin kendi fikri

Canim doktor dediki asiri belirti olmayan gebelerde azalmalar olur korkmamak lazim dedi cok asiri olanlarda bazen korkuyoruz dedi bir anda belirtiler neden kesildi diye onun disinda belritileri baz alarak hamileligin tadini cikar dedi bana dusuk dozda kan sulandirici verdi senin icin herseyi yapariz kafani rahatlatmak icin dedi kafana takilan herseyi sor dedi herzaman ve panik annesin hakli olarak dedi 15 gund3 seni cagiririm senin psikolojin onemli benim icin dedi medilife de buldum zeynep hoca

Belirtiler konuşulmuş 3. Gebeliği olan bir anne olarak şöyle söyleyebilirim arkadaşlar ilk gebelikte bel ağrısı göğüs hassasiyeti aşırı tiksinme bulantı ne varsa hepsini yaşadım ikinci de de bulantı tiksinme koku hassasiyeti aşırı kasık ağrısı ne varsa hepsini yaşadım bu hamileliğime gelince 8+4 bu belirtilerin hiç biri yok çok şükür normal hayatıma devam edebiliyorum halsizlik oluyor ara ara..iki hamileliğim birbirinden farklıydı iki oğlum var🥰 bu hamilelikse bambaşka resmen.. Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin🤍 iyi ve güzel düşünelim

Kizlar bugun kontrolum vardi. Gecen haftaya gore kese buyumus, icinde yolk sac ve altta emriyo var dedi. Rahim kalinligi kac mm, kese kac mm, ben su an kacinci haftada gorunuyorum bi sey demedi. Su an vajinal ultrasonla kalp atisini duyariz ama bebege isi vermek istemiyorum haftaya gel karindan kalp atisini duyalim, kalp atisini duyunca kesenin buyuklugune ve kacinci haftada olduguna bakar daha net konusuruz dedi. Hamile kalmak zor ama zor hamile kalanlar hamilelik de zor gececek saniyor bu cok buyuk yanlis, her hamilelik kendi icinde farklidir ve hamile kaldiktan sonra ni seylerin kotu gidecegi korkusunu aklindan cikar dedi. Vitamin aliyordum ilk 3 ay vitamini birak sadece folik asit al dedi. Folbiolda israr etti, vucut fazla folik asidi idrarla atiyor fazlasinin zararli oldugu hurafe ya eksikliginden bebeginin gelisiminde sorun olursa ne yaparsin dedi. Hamilelikte dusuk orani ilk 3 ay yuksek evet, ama kotu hamilelik tecrubesi %6larda, neden %94un icinde olucam diye kendini motive etmiyosun dedi sen iyi dusun iyi olsun her sey dedi. Acik kahve lekelenmem olmustu, benim icin onemi yok, acik ya da koyu kahve ya da pembe onemli degil ama kirmizi olursa kan gordugun an hemen beni ara dedi, kanama mutlaka buyuk problem demek degildir ama neden olduguna bakmamiz gerekir o yuzden haber ver dedi. Progestan, kan sulandirici falan gerek gormuyorum su an, sen cok internette takiliyosun bak stres yapiyosun kendini yipratiyosun dedi. Bazi gebelikler de mide bulantisiz ve sorunsuz gecer, bunun icin mutlu ol ve keyfini cikar, acaba agrim sancim bas donmem mide bulantim yok normal mo diye dusunme her gebelik farkli dedi. Haftaya tekrar gidicem. Durum budur.

Kizlar bugun kontrolum vardi. Gecen haftaya gore kese buyumus, icinde yolk sac ve altta emriyo var dedi. Rahim kalinligi kac mm, kese kac mm, ben su an kacinci haftada gorunuyorum bi sey demedi. Su an vajinal ultrasonla kalp atisini duyariz ama bebege isi vermek istemiyorum haftaya gel karindan kalp atisini duyalim, kalp atisini duyunca kesenin buyuklugune ve kacinci haftada olduguna bakar daha net konusuruz dedi. Hamile kalmak zor ama zor hamile kalanlar hamilelik de zor gececek saniyor bu cok buyuk yanlis, her hamilelik kendi icinde farklidir ve hamile kaldiktan sonra ni seylerin kotu gidecegi korkusunu aklindan cikar dedi. Vitamin aliyordum ilk 3 ay vitamini birak sadece folik asit al dedi. Folbiolda israr etti, vucut fazla folik asidi idrarla atiyor fazlasinin zararli oldugu hurafe ya eksikliginden bebeginin gelisiminde sorun olursa ne yaparsin dedi. Hamilelikte dusuk orani ilk 3 ay yuksek evet, ama kotu hamilelik tecrubesi %6larda, neden %94un icinde olucam diye kendini motive etmiyosun dedi sen iyi dusun iyi olsun her sey dedi. Acik kahve lekelenmem olmustu, benim icin onemi yok, acik ya da koyu kahve ya da pembe onemli degil ama kirmizi olursa kan gordugun an hemen beni ara dedi, kanama mutlaka buyuk problem demek degildir ama neden olduguna bakmamiz gerekir o yuzden haber ver dedi. Progestan, kan sulandirici falan gerek gormuyorum su an, sen cok internette takiliyosun bak stres yapiyosun kendini yipratiyosun dedi. Bazi gebelikler de mide bulantisiz ve sorunsuz gecer, bunun icin mutlu ol ve keyfini cikar, acaba agrim sancim bas donmem mide bulantim yok normal mo diye dusunme her gebelik farkli dedi. Haftaya tekrar gidicem. Durum budur.
Ayy harika konuşmuş doktorunuz, 2 gebeliğimi ve doğumumu Ankara da çok sevdiğim doktorum da geçirmiştim..hep böyle olumlu sakin bir doktordu ve çok şükür 2 hamileliğim ve doğumum güzel ve sorunsuz geçti hep beni rahatlattı🥰 çok iyi bir doktor bulmuşsunuz çok şanslısınız

Ayy harika konuşmuş doktorunuz, 2 gebeliğimi ve doğumumu Ankara da çok sevdiğim doktorum da geçirmiştim..hep böyle olumlu sakin bir doktordu ve çok şükür 2 hamileliğim ve doğumum güzel ve sorunsuz geçti hep beni rahatlattı🥰 çok iyi bir doktor bulmuşsunuz çok şanslısınız
Canım doktorun kimdi

Canim doktor dediki asiri belirti olmayan gebelerde azalmalar olur korkmamak lazim dedi cok asiri olanlarda bazen korkuyoruz dedi bir anda belirtiler neden kesildi diye onun disinda belritileri baz alarak hamileligin tadini cikar dedi bana dusuk dozda kan sulandirici verdi senin icin herseyi yapariz kafani rahatlatmak icin dedi kafana takilan herseyi sor dedi herzaman ve panik annesin hakli olarak dedi 15 gund3 seni cagiririm senin psikolojin onemli benim icin dedi medilife de buldum zeynep hoca
Şuan bende rahatladım gerçekten burayada yazdığınız için teşekkür ederim, çünkü benimde belirtilerim azaldı korkmaya başlamıştım ve randevuma daha 20 gün var 😐

Ne guzel konusmus doktorun masallah benim gittigim parinatoloji doktoruda ayni seyler soyledi canin boyle doktorlardan Allah razi olsun

Kızzlarrr bugün ağda yaptım bikini bölgesi dahil. Doktorum hicbir sorun olmaz yapabilirsin demisti ama yine her zamanki gibi acaba bisey olmus mudur diye korkuyorumm

X