- 8 Nisan 2009
- 1.217
- 2.416
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.441
Yooo kendi isteğinizle yaptırabilirsiniz. Googleda aratın bir çok firma var. Hemen yardımcı oluyorlar. Hatta hemşire eve gelip, evden alıyor kanınızı.İkili-uclu testler kafa karıştırıyor gereksiz yere falan diyorlar o yüzden bu test daha garanti diye duydum ama doktor önerisi mi olmak zorunda yoksa bizim isteğimize mi bağlı acaba
Fetal dna en erken 10. Haftada veriliyor canım sonucu 15 günde çıkıyor zaten 12-13. Haftada cinsiyeti öğrenme şansımız var ben 2 li testi yeterli buluyorum doktorum da öyle demiştiSelam herkese, iki -uçlu testlere gerek olmadan hepsi yerine geçen bir test varmış fetal DNA duydunuz mu sizce yaptırmalı mı cinsiyette erkenden belirlenebiliyorms bu testte
1 hafta sonra çağırdı canımAllah allah neden oyle diyor saglikli buyuyenlerde bile kalbi duruyor oyle dusunme buyume onemli sen bekle bir daki tarih nezaman cagirdi canim uzme kendini hemen hamile insan felaket tellaligi yapiyor diger doktorunu dinle
1 hafta sonra çağırdı cok teşekkür ederimBiraz daha bekle bakalım. Oluşmazsa da zaten sağlıklı bir embriyo değildir öyle düşün biraz daha sabır. Ne zamana kontrolün? Tüm dualarım seninle
Evet bende onu yaptıracağım ilk gebeliğimde de onu yaptırmıştımSelam herkese, iki -uçlu testlere gerek olmadan hepsi yerine geçen bir test varmış fetal DNA duydunuz mu sizce yaptırmalı mı cinsiyette erkenden belirlenebiliyorms bu testte
Bunun fiyatı ne kadar acaba bilgin var mı canımEvet bende onu yaptıracağım ilk gebeliğimde de onu yaptırmıştım
Ya bildiğim kadarıyla bazı haftalar az bazı haftalar çok gelişebiliyormuş bebek benimde hep geridrn geliyor normal dedi adet başlangıcımı ilere çekecek bir daha gittiğimdeKızlar nöbetçi doktor vardı gittim az önce iki hafta önce üç gün geriden geliyordu bugün ise 9 gün geriden geliyor 8+4 olması gerekirken 7+2 dedi doktor bu kadar geriden gelmesi normal mi dedim evet dedi ama bnm adetlerim düzenli ve adet tarihime 5 gün kala 80 di beta değerim kafam karıştı ya iki üç gün geri gelmesi normalde bu kadari normal gelmedi bana açıkçası
Canm ama git gide geri gidiyor iki hafta önce 3 gün geriden geliyordu şuan 9 gün geriden geliyorYa bildiğim kadarıyla bazı haftalar az bazı haftalar çok gelişebiliyormuş bebek benimde hep geridrn geliyor normal dedi adet başlangıcımı ilere çekecek bir daha gittiğimde
Cok uzuldum ay pat pat kotu haberler geliyor cok gecmis olsun canim benimKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Hep aynı marka ultrasonda mı baktırıyorsun? Farklı referans aralıkları olabiliyor.Canm ama git gide geri gidiyor iki hafta önce 3 gün geriden geliyordu şuan 9 gün geriden geliyor
Canım benim Allah yardımcın olsunKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Ne guzel senin adina sevindimBende de benzer durum oldu doktor aldıgım folık asıtı degıstırdı bır de sabah kahvaltıdan sonra lamay basladım hepsı gectı
Çok geçmiş olsun dualarım sizinle acil şifa diliyorumKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Neden oldu acaba kaç haftalıktı bebeğinizKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım benimKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Korkma canım Allah yardımcın olsun iki defa kürtaj oldum Allah sabrını veriyorHepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesefbiraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Henüz yok ben 8 ay önce yaptırmıştım asagi yukarı 3 bin civarıydı Suan çok daha fazladır daha araştırmadımBunun fiyatı ne kadar acaba bilgin var mı canım