2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
İkili-uclu testler kafa karıştırıyor gereksiz yere falan diyorlar o yüzden bu test daha garanti diye duydum ama doktor önerisi mi olmak zorunda yoksa bizim isteğimize mi bağlı acaba
Yooo kendi isteğinizle yaptırabilirsiniz. Googleda aratın bir çok firma var. Hemen yardımcı oluyorlar. Hatta hemşire eve gelip, evden alıyor kanınızı.

Selam herkese, iki -uçlu testlere gerek olmadan hepsi yerine geçen bir test varmış fetal DNA duydunuz mu sizce yaptırmalı mı cinsiyette erkenden belirlenebiliyorms bu testte
Fetal dna en erken 10. Haftada veriliyor canım sonucu 15 günde çıkıyor zaten 12-13. Haftada cinsiyeti öğrenme şansımız var ben 2 li testi yeterli buluyorum doktorum da öyle demişti

Ya bildiğim kadarıyla bazı haftalar az bazı haftalar çok gelişebiliyormuş bebek benimde hep geridrn geliyor normal dedi adet başlangıcımı ilere çekecek bir daha gittiğimde

Bende de benzer durum oldu doktor aldıgım folık asıtı degıstırdı bır de sabah kahvaltıdan sonra lamay basladım hepsı gectı
Ne guzel senin adina sevindim
dün danıştım bu konuyu doktoruma dediğin şeyleri folik asit yapmaz mutlaka alacaksın deyip gecistirdi
Buarada lamay ne tam olarak? Hiç duymadım daha önce

Hepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesef biraz korkuyorum lütfen dua edin benim için

Korkma canım Allah yardımcın olsun iki defa kürtaj oldum Allah sabrını veriyor
inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi gebeligin olur bebeğine kavuşursun inşallah
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…