2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesef 😞😞 biraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle 🙏🙏

Hepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesef 😞😞 biraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Canm çok üzüldüm adına Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah 🤲❤️

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle çok üzüldüm inşallah sorunsuz geçer işlemin sağlığın için sorun olmaz 🤍 korkman normal benimde pazar kanamam oldu o anı yaşayan bilir Rabbim seninle olsun dua okuyacağım 😔❤️

Bana da aynısını dedi ama burda arkadaşlar hafta da bir gidiyor acaba özel mi benim ki devlet hastanesi merak ettim keske elimizde bir cihaz olsa korkunca bakabılsek bebeklerimize 🤭
Ay kesinlikle eşime söyleyincede kötüyü düşünme diyor düşünmüyorum işte de korku😔 bilemedim özel olduğu için olabilir benimde devlette ama özeline gidiyorum muayne parası ödüyorum her gidişte ya inşallah bebişlerimiz bizimle olur sağlıkla doğar ♥️

Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar

Canım Allah kalbine ferahlık versin 🤲🏻🤲🏻 İnşallah en güzel en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden nasip olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Arkadaşlar tekrar merhaba herkese
doktor bana bulantı için priliam verdi gece iki tane aldım ama hiç faydasını göremedim ben 7 24 bulantı halindeyim çok zorlanıyorum Vala
Kullananlar siz kaç tane de fayda gördünüz 4 e kadar cikilabiliyomus doktor arttir gerekirse dedi ama bende arttırayım mı? İse yarayacak mı? Büyük umutlarla başladım ama hayal kırıklığı hala aynıyım

Kullnıcı adınızı görünce isminizde de nur var galiba benimde ismimde nur var 😁 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün verdiği fitil bitti benimde gayet iyi geldi akıntım var biraz ama artık ne sarı ne de kokuyor 4 martı da iple çekiyorum doktor kontrolünden sonra yine yazarım 🤭😁💐
Ay amin heeerseyi tastamam sagliklica alalim kucağımza . Sabah ac karnina kan vericem 4 tüp ayrica baska hastanede 1 tup daha. Sabah bulantim var cooook tedirginim ya. Bir suru test istedi doktor 4 martta sonuclarimla gidicem bakalim

Ay amin heeerseyi tastamam sagliklica alalim kucağımza . Sabah ac karnina kan vericem 4 tüp ayrica baska hastanede 1 tup daha. Sabah bulantim var cooook tedirginim ya. Bir suru test istedi doktor 4 martta sonuclarimla gidicem bakalim
Bana da çok test yaptılar 4 tüp aldılar ama aile hekimim daha kadın doğuma gitmeden yapalım hazır olsun dedi yaptı sorun çıkmadı çok şükür sadece kan grubundan dolayı kan uyuşmazlığı var biraz da demirim düşükmüş kadın doğum uzmanım şimdilik verdiğim takviye yeterli gerekirse ek demir için takviye veririz dedi 3 gün kaldı çok heyecanlıyım 🥹

Arkadaşlar tekrar merhaba herkese
doktor bana bulantı için priliam verdi gece iki tane aldım ama hiç faydasını göremedim ben 7 24 bulantı halindeyim çok zorlanıyorum Vala
Kullananlar siz kaç tane de fayda gördünüz 4 e kadar cikilabiliyomus doktor arttir gerekirse dedi ama bende arttırayım mı? İse yarayacak mı? Büyük umutlarla başladım ama hayal kırıklığı hala aynıyım
Gece yatmadan önce iki sabah bir oglen bir şeklinde alabilirsin dedi doktor ama gece aldığım yetiyor bana çok şükür

Ay kesinlikle eşime söyleyincede kötüyü düşünme diyor düşünmüyorum işte de korku😔 bilemedim özel olduğu için olabilir benimde devlette ama özeline gidiyorum muayne parası ödüyorum her gidişte ya inşallah bebişlerimiz bizimle olur sağlıkla doğar ♥️
Benim elimde sürekli bana kızıyor ayağa kalkınca sürekli yatmamı istiyor ama artık vucudum çürüdü yatmaktan bilmiyorum dikkatsızsin diyor oysa ki ne kadar dikkat ediyorum 🙄 inşallah amin bende nasıl dayanırım bu ayın sonuna kadar bilmiyorum çok zor kafamda kuruyorum

Merhaba maalesef yine duyamadık bebek geçen hafta 3mmdi bu hafta 1mm büyümüş 4mm olmuş kesen ve yolk kesen de büyümüş dedi doktor haftaya belki 2mm daha büyür duyarız dedi bilmiyorum neden bu kadar yavaş büyüyo ben de başka doktora gittim o da büyük ihtimalle sağlıksız dedi heran kanaman başlayabilir vs
Canım sen hangi folik asidi kullanıyorsun benim ilk gebeliğim de bebiş geriden geliyordu bir hafta kadar ve folik asit seviyem düşüktü baya bende folbiol kullandım bir süre sonra gayet yetişti haftasına bebeğim bir dene istersen belki seninde öyledir

X