2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Ben önceki gebeliğimde sakatat midye adaçayı hariç herşeyleri yemiştim doktor sen nasıl mutluysan öyle yap demişti sadece dozunu kaçırmamaya dikkat ettim. Dışarıdanda çok yemek yemiştim işim gereği.

Kızlar ağrısı olan varmı ultrasona göre 9. Haftaya girdim ağrım var yakın zamanda kanamam oldu şuan yok ama bugündür ağrı çekiyorum normal mi acaba rahim ve bebek büyüdüğü için mi

Kızlar merhaba
Bugün kontrolü olan var mı? Haftayı güzel haberlerle kapatalım güncellemeleri unutmayalım bazı arkadaşlar hala kese ve kalp sesi belirtmemiş . Henüz randevuya gitmeyenlere değil sözüm inşallah bol bol güzel haberler alırız. Bebişini kaybeden arkadaşlara da en kısa sürede sağlıklı bebişler dilerim

Bende yeni katıldım aranıza
SAT 20 ocak
Kese 4+3
Bugün 5+6

Bendede goguslerimde agri azaldi belirtilerim azaldi korkmuyor degilim bugun parinatolojiye gidecegim yasimdan ve kaybimdan dolayi
Benim geçen sefer 8+6 da kaybım oldu biraz araştırdım. Göğüs hassasiyetim azalmıştı ve fena kalça ağrısı vardı kanamam olmadı ancak böyle pıhtı gibi beyaz kırmızı bı parça gelmişti vajinadan. Benim belirtilerim bunlardı ancak göğüs hassasiyetinin azalması çok belirleyici değilmiş zaman zaman değişiklikler yaşanıyormuş tek başına yetmez yani. Bir araştırmamda da kadının biri 11 haftalıkken kaybetmiş o da diyorki karnımda sertlik vardı sağa sola dönerken rahatsız olurdum o sertlik gitti ben alışıyorum sandım ama meğer kalbi durmuş yazmıştı.

İnşallah sağlıkla büyüsünler hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Aklıma şuda geldi ben progestan fitil alıyordum günde iki kez son günler de saatlerine dikkat etmiyorum ve bi defa kullanıyorum acaba progestan göğüs hassasiyeti yapıyor mu ? Azaltınca belki hassasiyetim azalmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…