- 3 Aralık 2013
- 140
- 140
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.481
Ben önceki gebeliğimde sakatat midye adaçayı hariç herşeyleri yemiştim doktor sen nasıl mutluysan öyle yap demişti sadece dozunu kaçırmamaya dikkat ettim. Dışarıdanda çok yemek yemiştim işim gereği.Kızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Bende de inanılmaz sivilcelenme var ve devam ediyor hala çıkmaya normalde kullandığım effaclar jeli de bıraktım belki zararı dokunur diye bakalım nereye kadar çıkacakBende de çıktı kızlar küçük küçük ne alaka demiştim ama gebelikten sanırım
Ben de öyle valla. Ergenlikte tek sivilcem çıkmadıBende de inanılmaz sivilcelenme var ve devam ediyor hala çıkmaya normalde kullandığım effaclar jeli de bıraktım belki zararı dokunur diye bakalım nereye kadar çıkacak
Duyanlar olmuş ama düşük ritimli olur.ben 6+0 da duydum.Merhaba herkese 5+6 da kalp sesi duyan var mı?
Size tavsiyem bı minik çikolata yiyin evden çıkmadan bı de çok su için mesane dolu olsun. İdarara sıkışık gidin . Hayırlısı olsunPeki karından mı bugün gideceğim heyecanlıyım biraz
Kızlar merhaba
Bugün kontrolü olan var mı? Haftayı güzel haberlerle kapatalımgüncellemeleri unutmayalım bazı arkadaşlar hala kese ve kalp sesi belirtmemiş . Henüz randevuya gitmeyenlere değil sözüm inşallah bol bol güzel haberler alırız. Bebişini kaybeden arkadaşlara da en kısa sürede sağlıklı bebişler dilerim
Çok teşekkür ederimSize tavsiyem bı minik çikolata yiyin evden çıkmadan bı de çok su için mesane dolu olsun. İdarara sıkışık gidin . Hayırlısı olsun
Dün benimde öyle oldu göğüs hassasiyeti gitti birden bende tedirginimBendede goguslerimde agri azaldi belirtilerim azaldi korkmuyor degilim bugun parinatolojiye gidecegim yasimdan ve kaybimdan dolayi
Tabiki alttan daha iyi görünüyor. Eksik bilgilerinizi de tamamlayın şehir, yaş.. tabloya eklendini hayırlı olsunÇok teşekkür ederimpeki alttan muayene ederse sıkışık olmak iyi mi :)
Vallahi bende canim cok uyuyamadim gece cok kayiplarira duyunca korkuyorum ben tam 8 haftaligim sen kac oldunDün benimde öyle oldu göğüs hassasiyeti gitti birden bende tedirginim
BursaTabiki alttan daha iyi görünüyor. Eksik bilgilerinizi de tamamlayın şehir, yaş.. tabloya eklendini hayırlı olsun
Benim 5+6 bende acaba regl döneminde çok yülsek hissettim de o dönem geçince azaldı mı acaba diyorum bilmiyorum kafam çok karışıkVallahi bende canim cok uyuyamadim gece cok kayiplarira duyunca korkuyorum ben tam 8 haftaligim sen kac oldun
Benim geçen sefer 8+6 da kaybım oldu biraz araştırdım. Göğüs hassasiyetim azalmıştı ve fena kalça ağrısı vardı kanamam olmadı ancak böyle pıhtı gibi beyaz kırmızı bı parça gelmişti vajinadan. Benim belirtilerim bunlardı ancak göğüs hassasiyetinin azalması çok belirleyici değilmiş zaman zaman değişiklikler yaşanıyormuş tek başına yetmez yani. Bir araştırmamda da kadının biri 11 haftalıkken kaybetmiş o da diyorki karnımda sertlik vardı sağa sola dönerken rahatsız olurdum o sertlik gitti ben alışıyorum sandım ama meğer kalbi durmuş yazmıştı.Bendede goguslerimde agri azaldi belirtilerim azaldi korkmuyor degilim bugun parinatolojiye gidecegim yasimdan ve kaybimdan dolayi
İnşallah sağlıkla büyüsünler hepimiz kucağımıza alalım inşallahBenim geçen sefer 8+6 da kaybım oldu biraz araştırdım. Göğüs hassasiyetim azalmıştı ve fena kalça ağrısı vardı kanamam olmadı ancak böyle pıhtı gibi beyaz kırmızı bı parça gelmişti vajinadan. Benim belirtilerim bunlardı ancak göğüs hassasiyetinin azalması çok belirleyici değilmiş zaman zaman değişiklikler yaşanıyormuş tek başına yetmez yani. Bir araştırmamda da kadının biri 11 haftalıkken kaybetmiş o da diyorki karnımda sertlik vardı sağa sola dönerken rahatsız olurdum o sertlik gitti ben alışıyorum sandım ama meğer kalbi durmuş yazmıştı.