-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.461
Canım geçmiş olsun dualarımız seninleHepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesefbiraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Devlet hastanesine gittim ikiside farklı doktor ama cihaz aynı diye düşünüyorumHep aynı marka ultrasonda mı baktırıyorsun? Farklı referans aralıkları olabiliyor.
Canm çok üzüldüm adına Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallahHepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesefbiraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle çok üzüldüm inşallah sorunsuz geçer işlemin sağlığın için sorun olmazHepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesefbiraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Üzüldüm canım Allah sana sağlık sıhhat versin rabbim sagliklar güzel evlat versin hayırlısı buymuşKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Çok geçmiş olsunKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Ay kesinlikle eşime söyleyincede kötüyü düşünme diyor düşünmüyorum işte de korkuBana da aynısını dedi ama burda arkadaşlar hafta da bir gidiyor acaba özel mi benim ki devlet hastanesi merak ettim keske elimizde bir cihaz olsa korkunca bakabılsek bebeklerimize
Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Canım Allah kalbine ferahlık versinHepinize çok teşekkür ederim uygulamaya göre 7 haftalıktı keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecektik akşam üzeri yoğun kanamam oldu birazda sancım vardı acile geldik alttan baktılar kalp atışı yokmuş 6+3 görünüyor kanama kanalı oluşmuş aktif kanamam var kese rahim ağzına kaymış düşük başlamış dediler yatış verdiler kürtaj yapacaklar malesefbiraz korkuyorum lütfen dua edin benim için
Allahım inşallah aratmadan sağlıklı bir hamilelik ve Bebek ile müjdelesin canım Rabbim böyle uygun görmüşse vardır bi bildiği..Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum malesef yoğun kanamam oldu düşük başlamiş şuan hastanedeyiz sanırım kürtaj yapcaklar
Ay amin heeerseyi tastamam sagliklica alalim kucağımza . Sabah ac karnina kan vericem 4 tüp ayrica baska hastanede 1 tup daha. Sabah bulantim var cooook tedirginim ya. Bir suru test istedi doktor 4 martta sonuclarimla gidicem bakalimKullnıcı adınızı görünce isminizde de nur var galiba benimde ismimde nur varRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün verdiği fitil bitti benimde gayet iyi geldi akıntım var biraz ama artık ne sarı ne de kokuyor 4 martı da iple çekiyorum doktor kontrolünden sonra yine yazarım
Bana da çok test yaptılar 4 tüp aldılar ama aile hekimim daha kadın doğuma gitmeden yapalım hazır olsun dedi yaptı sorun çıkmadı çok şükür sadece kan grubundan dolayı kan uyuşmazlığı var biraz da demirim düşükmüş kadın doğum uzmanım şimdilik verdiğim takviye yeterli gerekirse ek demir için takviye veririz dedi 3 gün kaldı çok heyecanlıyımAy amin heeerseyi tastamam sagliklica alalim kucağımza . Sabah ac karnina kan vericem 4 tüp ayrica baska hastanede 1 tup daha. Sabah bulantim var cooook tedirginim ya. Bir suru test istedi doktor 4 martta sonuclarimla gidicem bakalim
Gece yatmadan önce iki sabah bir oglen bir şeklinde alabilirsin dedi doktor ama gece aldığım yetiyor bana çok şükürArkadaşlar tekrar merhaba herkese
doktor bana bulantı için priliam verdi gece iki tane aldım ama hiç faydasını göremedim ben 7 24 bulantı halindeyim çok zorlanıyorum Vala
Kullananlar siz kaç tane de fayda gördünüz 4 e kadar cikilabiliyomus doktor arttir gerekirse dedi ama bende arttırayım mı? İse yarayacak mı? Büyük umutlarla başladım ama hayal kırıklığı hala aynıyım
Benim elimde sürekli bana kızıyor ayağa kalkınca sürekli yatmamı istiyor ama artık vucudum çürüdü yatmaktan bilmiyorum dikkatsızsin diyor oysa ki ne kadar dikkat ediyorumAy kesinlikle eşime söyleyincede kötüyü düşünme diyor düşünmüyorum işte de korkubilemedim özel olduğu için olabilir benimde devlette ama özeline gidiyorum muayne parası ödüyorum her gidişte ya inşallah bebişlerimiz bizimle olur sağlıkla doğar
Ne güzel bana yetmedi gece bir de sabah alayım bakalim inş fayda ederGece yatmadan önce iki sabah bir oglen bir şeklinde alabilirsin dedi doktor ama gece aldığım yetiyor bana çok şükür
Canım sen hangi folik asidi kullanıyorsun benim ilk gebeliğim de bebiş geriden geliyordu bir hafta kadar ve folik asit seviyem düşüktü baya bende folbiol kullandım bir süre sonra gayet yetişti haftasına bebeğim bir dene istersen belki seninde öyledirMerhaba maalesef yine duyamadık bebek geçen hafta 3mmdi bu hafta 1mm büyümüş 4mm olmuş kesen ve yolk kesen de büyümüş dedi doktor haftaya belki 2mm daha büyür duyarız dedi bilmiyorum neden bu kadar yavaş büyüyo ben de başka doktora gittim o da büyük ihtimalle sağlıksız dedi heran kanaman başlayabilir vs
Bende aynıyım ağzımda da tuhaf bir tat kalıyor sankiİyi yapmışsın canım benimde yemekten sonra oluyor Allah affetsin bi tiksinti oluşuyor yiyeceklerden midem bulanıyor inşallah ilerlemez
Bende de çıktı kızlar küçük küçük ne alaka demiştim ama gebelikten sanırımSivilce benimde oldu ondan mi oluyor bendede hic olmaz esim bile dalga gecti sende hic sivilce olmazdi
Bu bendede oldu canım önceki gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştımArkadaşlar benm nefesim kesiliyor ya bildgn nefes alamıyorum sanki yeterince , öğretmenim ders anlatırken çok zorlanıyorum artk