2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Benim önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu 8.haftada. Cumartesi günü bebeği görmek için gideceğiz doktor kontrolüne 5+0'ım bugün. 11 martta da kalp için gideceğiz normalde. Ama doktorlar kalbi duyduktan sonra 1 ay sonra gel dediği için ben 25inde gitmeyi düşünüyorum kalbi dinlemeye

Merhaba canım duyabildiniz mi kalp atışını umarım duymuşsunuzdur Ben de geç duydum kalp atışını geç döllenme dediler umarım sizin de öyledir
Merhaba maalesef yine duyamadık bebek geçen hafta 3mmdi bu hafta 1mm büyümüş 4mm olmuş kesen ve yolk kesen de büyümüş dedi doktor haftaya belki 2mm daha büyür duyarız dedi bilmiyorum neden bu kadar yavaş büyüyo ben de başka doktora gittim o da büyük ihtimalle sağlıksız dedi heran kanaman başlayabilir vs

Sat'a göre tam kaç haftalıksın? Alttan muayene yaptılar mı? Benim 7+5 e kadar hiç görünmedi bile. Sonradan göründü ve hızla büyümeye başladı. İstanbuldaysan iyi bir doktor önerebilirim Kötü düşünmeyelim bekleyelim bakalım

Dert etme kendine bende 3 gun arayla girdim
Ki oyle olsa bazi doktorlar sik araliklarla cagiriyor yani ciddi bir zarari oldugunu dusunmuyorum
Öyle ama bazen insanın doktoru ilk önce kendi olmalı doktor bile bizi bizim gibi düşünmeyeceği için bizim bu dönemde dikkat etmemiz lazım araştırmalar yapıp öyle 100% doktorun her dediğine ben kulak asmıyorum kendi mantığımda her zaman yanıbaşımda

Sata göre cok daha büyük olması gerekiyo ama ölçüme göre 6+1 cıktı 8 haftalık filan olması gerekiyodu. Evet sonraki gittiğim doktor alttan baktı o da duyamadı..yok istanbulda değilim canım

Allah allah neden oyle diyor saglikli buyuyenlerde bile kalbi duruyor oyle dusunme buyume onemli sen bekle bir daki tarih nezaman cagirdi canim uzme kendini hemen hamile insan felaket tellaligi yapiyor diger doktorunu dinle

İyi akşamlar kızlar, benim bugün elim ve ayağımda ayak bileğimde ödem var sabah kalktığımda da böyleydi ve hala inmedi benim vücudumda kolay kolay hayatta ödem olmaz. Korkuyorum bi sıkıntı mı oldu acaba bebekle ilgili diye 6+2 yiz bugün

Selam herkese, iki -uçlu testlere gerek olmadan hepsi yerine geçen bir test varmış fetal DNA duydunuz mu sizce yaptırmalı mı cinsiyette erkenden belirlenebiliyorms bu testte

Sata göre cok daha büyük olması gerekiyo ama ölçüme göre 6+1 cıktı 8 haftalık filan olması gerekiyodu. Evet sonraki gittiğim doktor alttan baktı o da duyamadı..yok istanbulda değilim canım
Biraz daha bekle bakalım. Oluşmazsa da zaten sağlıklı bir embriyo değildir öyle düşün biraz daha sabır. Ne zamana kontrolün? Tüm dualarım seninle

Nifty diye de geçiyor evet. Fiyatı tuzlu ama belli kriterlerde doktor öneriyor.
İkili-uclu testler kafa karıştırıyor gereksiz yere falan diyorlar o yüzden bu test daha garanti diye duydum ama doktor önerisi mi olmak zorunda yoksa bizim isteğimize mi bağlı acaba

Kızlar nöbetçi doktor vardı gittim az önce iki hafta önce üç gün geriden geliyordu bugün ise 9 gün geriden geliyor 8+4 olması gerekirken 7+2 dedi doktor bu kadar geriden gelmesi normal mi dedim evet dedi ama bnm adetlerim düzenli ve adet tarihime 5 gün kala 80 di beta değerim kafam karıştı ya iki üç gün geri gelmesi normalde bu kadari normal gelmedi bana açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…