- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.421
Hiç sormayın iyi mi kötü mü bilemedim ama çok kullanan okudum doğum yapanlarda vardı aralarında hiç bir sorun olmamış ama yapamıyorum kullanamadım korkudanBen de kortizon oldugu icin korktum. Internette yazanlar yuzunden uzman doktora d aguvenemez olduk iyi mi
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızbende bunu doktoruma sordum hatta 2 doktora sordum sadece uzun süreki kalp atılı dinlemek bebeği yoruyormuş ısıtıyormuş zaten bu haftalarda genelde sanıyelik dinletiyorlar yada kalp atışını ultrasonda dinletiyorlar ben de 3 4 kere dinledim ama 3 5 snaıyelikti kanamam oldu korktum baktılar yaşıyor mu diye içinize sıkıntı yapmayın bunu stres yapmanız bebek için daha kötübir sorun olsa yapmaz doktorlar vajinal muayene içinde öyle diyorlar ama bınbır zorlukla tedaviyle olan bebeklere bile vajinal bakılıyor ilk 3 ay
bende her akşam kullanıyorum bir tane vajinal yoldan ama endişeliyimkızlar bende progeston başlıyorum dr kontrolğnde
Merhaba maalesef yine duyamadık bebek geçen hafta 3mmdi bu hafta 1mm büyümüş 4mm olmuş kesen ve yolk kesen de büyümüş dedi doktor haftaya belki 2mm daha büyür duyarız dedi bilmiyorum neden bu kadar yavaş büyüyo ben de başka doktora gittim o da büyük ihtimalle sağlıksız dedi heran kanaman başlayabilir vsMerhaba canım duyabildiniz mi kalp atışını umarım duymuşsunuzdurBen de geç duydum kalp atışını geç döllenme dediler umarım sizin de öyledir
Sat'a göre tam kaç haftalıksın? Alttan muayene yaptılar mı? Benim 7+5 e kadar hiç görünmedi bile. Sonradan göründü ve hızla büyümeye başladı. İstanbuldaysan iyi bir doktor önerebilirimMerhaba maalesef yine duyamadık bebek geçen hafta 3mmdi bu hafta 1mm büyümüş 4mm olmuş kesen ve yolk kesen de büyümüş dedi doktor haftaya belki 2mm daha büyür duyarız dedi bilmiyorum neden bu kadar yavaş büyüyo ben de başka doktora gittim o da büyük ihtimalle sağlıksız dedi heran kanaman başlayabilir vs
Öyle ama bazen insanın doktoru ilk önce kendi olmalı doktor bile bizi bizim gibi düşünmeyeceği için bizim bu dönemde dikkat etmemiz lazımDert etme kendine bende 3 gun arayla girdim
Ki oyle olsa bazi doktorlar sik araliklarla cagiriyor yani ciddi bir zarari oldugunu dusunmuyorum
Sata göre cok daha büyük olması gerekiyo ama ölçüme göre 6+1 cıktı 8 haftalık filan olması gerekiyodu. Evet sonraki gittiğim doktor alttan baktı o da duyamadı..yok istanbulda değilim canımSat'a göre tam kaç haftalıksın? Alttan muayene yaptılar mı? Benim 7+5 e kadar hiç görünmedi bile. Sonradan göründü ve hızla büyümeye başladı. İstanbuldaysan iyi bir doktor önerebilirimKötü düşünmeyelim bekleyelim bakalım
Allah allah neden oyle diyor saglikli buyuyenlerde bile kalbi duruyor oyle dusunme buyume onemli sen bekle bir daki tarih nezaman cagirdi canim uzme kendini hemen hamile insan felaket tellaligi yapiyor diger doktorunu dinleMerhaba maalesef yine duyamadık bebek geçen hafta 3mmdi bu hafta 1mm büyümüş 4mm olmuş kesen ve yolk kesen de büyümüş dedi doktor haftaya belki 2mm daha büyür duyarız dedi bilmiyorum neden bu kadar yavaş büyüyo ben de başka doktora gittim o da büyük ihtimalle sağlıksız dedi heran kanaman başlayabilir vs
Nifty diye de geçiyor evet. Fiyatı tuzlu ama belli kriterlerde doktor öneriyor.Selam herkese, iki -uçlu testlere gerek olmadan hepsi yerine geçen bir test varmış fetal DNA duydunuz mu sizce yaptırmalı mı cinsiyette erkenden belirlenebiliyorms bu testte
Ne kadar ?Nifty diye de geçiyor evet. Fiyatı tuzlu ama belli kriterlerde doktor öneriyor.
Bir sürü şirket var 10-15.000 tl civarı sanırım.Ne kadar ?
Biraz daha bekle bakalım. Oluşmazsa da zaten sağlıklı bir embriyo değildir öyle düşün biraz daha sabır. Ne zamana kontrolün? Tüm dualarım seninleSata göre cok daha büyük olması gerekiyo ama ölçüme göre 6+1 cıktı 8 haftalık filan olması gerekiyodu. Evet sonraki gittiğim doktor alttan baktı o da duyamadı..yok istanbulda değilim canım
Gunde 3 taneye kadwr içilebilir. 2 doktorum da boyle soylediKızlar başağrısı için parol içebiliyor muyuz ?
İkili-uclu testler kafa karıştırıyor gereksiz yere falan diyorlar o yüzden bu test daha garanti diye duydum ama doktor önerisi mi olmak zorunda yoksa bizim isteğimize mi bağlı acabaNifty diye de geçiyor evet. Fiyatı tuzlu ama belli kriterlerde doktor öneriyor.
Nifty diye de geçiyor evet. Fiyatı tuzlu ama belli kriterlerde doktor öneriyor.
Nifty diye de geçiyor evet. Fiyatı tuzlu ama belli kriterlerde doktor öneriyor.