- 18 Ağustos 2022
- 2.617
- 3.643
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.601
Gel işte başlayalım yahuBen karbonhidrat ve sekerle adeta keseleniyorum. Bi yandan ekmege sarelle surerken öte taraftan tahin pekmeze göz kirpiyorum. Simiti de unutmayalim. Utanmasam boynuma sira sira asip gun icinde isira isira bitiricem. Ise de basladim. Onun sıkıntısıyla da muazzam yemeye düstüm. Bi gazlasak aslinda birbirimizi ne harika olur ya.
Valla harika olur ya. Zaten tatliya ve ekmege abanmayi biraksam buyuk bir kismini halletmis olucam. Gecen gun pilates dersine gittim. Sirtima iyi gelir diye. Hamilelikten once ve hamileyken de bi sure gitmistim. Bakin arkadaslar matta bildiginiz devindim. Bi hareketten digerine gecerken o kadar zorlandimki ya allah diyip kolumu bacagimi tasiyarak attim oradan oraya. Bi ara yirtildim sandim. Yerlerde süründüm. Yaglanmissin dedi hoca bana.. iste orada sumuk gibi yapistigim mattan kalktim ve kilo vermeye karar verdim. Insallah bu karardan pazartesi caymam.Gel işte başlayalım yahuBen diyetisyene de başladım bugün. Listemi paylaşayım seninle. Uyarsa dene.
Sanki ben yazmışım gibiKızlar instagramda bebeği olan bir annenin denk geldiğim yazısını okuyunca oğluma hiç sevgi veremeyen bir anne olduğumu düşündüm moralim gerçekten bozuldu. Ailemle aynı mahalledeyiz her hafta mutlaka görüşürüz bunaldığımda annemi çağırırım ve ona rağmen çok zorlanıyorum. Günde birkaç saat çocuğa biri bakınca falan rahat ediyorum. İki üç gün üst üste akşama kadar oğlumla yalnız kalınca çok zor oluyor mutlaka sonraki gün dışarı planı yapıyorum ya da anneme gidiyorum. Oğlum çok hareketli baştan beri beni yoran bir bebek emmesi falan hep sorunluydu, zor uyuyan çabuk sıkılan durdurması zor ama herkesin bebeği öyle sanki başkalarına bunlar zor gelmiyor bana zor geliyor gibi hissediyorum. Onunla baş başa vakit geçirince bunaldığım için vicdan azabı çekiyorum
Evet canım ben de sürekli saate bakıyorum günü geçirmeye odaklıyım. Babasının gelmesine az kaldı falan diye. Oh iyi saat 5 olmuş falan gibi. Çok üzülüyorum böyle olduğum içinSanki ben yazmışım gibiben tek başımayım akşam eşimin gelmesini iple çekiyorum. Kendimi hesap yaparken buluyorum şimdi dışarı çıksam bir saat de öyle geçse gibi. Çok seviyorum tabi ki vakit geçirmeyi de onunla olmayı da. Ama hep kucak istiyor her şeyden hemen sıkılıyor çok bunalıyorum. Sabırsız biri olduğumu farkettim bu süreçte. Bunu nasıl geliştirmeliyim bilmiyorum
Her güzel şey kolay olmuyor. Zorluğu paylaşıyorsunuz. Üstüne bir de büyüklerinizin sevgisini alıp sosyalleşiyor bebeğiniz. BenceEvet canım ben de sürekli saate bakıyorum günü geçirmeye odaklıyım. Babasının gelmesine az kaldı falan diye. Oh iyi saat 5 olmuş falan gibi. Çok üzülüyorum böyle olduğum için
Buna yuzde yuz katiliyorum. 99 degil.Her güzel şey kolay olmuyor. Zorluğu paylaşıyorsunuz. Üstüne bir de büyüklerinizin sevgisini alıp sosyalleşiyor bebeğiniz. Bence
Valla fena değil gibi . Bir hafta oldu bile belli başlı şeyler düzene girdi mesela yatağında uyuyor artık destekleri ufak ufak azaltıyoruz kadın baya güzel dönüşler yapıyor mantıklı da uygulayabilirsem ne ala . Uygulama kısmı önemli bazen orda tikanjyotuz ama bence gelişim vsr 10 kere değil 5 kere uyaniyoruz şuan meselaSizin uyku eğitimi ne alemde
Ben suluk aldım yanımda hep gördükçe içiyorum Kendinize öyle hatırlatma yapın yada alarm kurunBugun mesela dikkat ettim. Aklima geldikce ictim. Vallahi de billahi de daha iyi hissediyorum. Kilo vermeme istahimi kontrol etmeme de yardim eder. Lohusaligimda damacanayla iciyodum nerdeyse, sonra sapittim. Yapicaz yapicaz hepsini halledicez
Hepsi susuzluktan. Su için bol bol ben de emziriyorum günde 4 lt su içiyorum ya. O da emziriom diye çok susuyorum yanımda hep su var sütünüzde azalır bu gidişle su önemli lütfenKizlarim hizli bir soru: ben emzirirken sanki afedersiniz gtmden ruhumu cekiyolar. O kadar bitkin düşünüyorumki. Neden olur bu? Hic su icmiyorum yani nerdeyse hic. Gunde bir kere tuvalete gidiyorum. Acaba susuzluk mu halsiz dusuruyo bu kadar? Kas agrisi bas agrisi da var.
Aman sakın sosyal medyanın gazına gelmeyin derim. Bazı hesaplar etkileşim düşünce uzaklaşıp geri dönüyor ki sonra etkileşimleri artsın. Hepsi böyle demiyorum ama çoğunluğu yaşan dolan. Bi ara ben de insta batağına düştüm ve keşfetim bebekle doldu. Yok 3 ayda nasıl emekledi yok 6 ayda parenda attı vs vs bebeğini övenler, yok efendim bebeğime nasıl 3 öğün 5 çeşit yemek hazırladımlar, hiç zorluk yaşamamış gibi yapanlar falan gına geldi. Bir bireyi en baştan yetiştirmek zaten yeterince zor ve her zaman da çok eğlenceli değil gerçekçi olacaksak.Kızlar instagramda bebeği olan bir annenin denk geldiğim yazısını okuyunca oğluma hiç sevgi veremeyen bir anne olduğumu düşündüm moralim gerçekten bozuldu. Ailemle aynı mahalledeyiz her hafta mutlaka görüşürüz bunaldığımda annemi çağırırım ve ona rağmen çok zorlanıyorum. Günde birkaç saat çocuğa biri bakınca falan rahat ediyorum. İki üç gün üst üste akşama kadar oğlumla yalnız kalınca çok zor oluyor mutlaka sonraki gün dışarı planı yapıyorum ya da anneme gidiyorum. Oğlum çok hareketli baştan beri beni yoran bir bebek emmesi falan hep sorunluydu, zor uyuyan çabuk sıkılan durdurması zor ama herkesin bebeği öyle sanki başkalarına bunlar zor gelmiyor bana zor geliyor gibi hissediyorum. Onunla baş başa vakit geçirince bunaldığım için vicdan azabı çekiyorum
Ben instagramı kapadım 2 yıldan beridir de kullanmıyorum sosyal medya hiç bir şey yok kafa rahat bnm.Aman sakın sosyal medyanın gazına gelmeyin derim. Bazı hesaplar etkileşim düşünce uzaklaşıp geri dönüyor ki sonra etkileşimleri artsın. Hepsi böyle demiyorum ama çoğunluğu yaşan dolan. Bi ara ben de insta batağına düştüm ve keşfetim bebekle doldu. Yok 3 ayda nasıl emekledi yok 6 ayda parenda attı vs vs bebeğini övenler, yok efendim bebeğime nasıl 3 öğün 5 çeşit yemek hazırladımlar, hiç zorluk yaşamamış gibi yapanlar falan gına geldi. Bir bireyi en baştan yetiştirmek zaten yeterince zor ve her zaman da çok eğlenceli değil gerçekçi olacaksak.
Artık ben de bebekli anneli gönderileri hızlıca geçiyorum ki algoritma şaşırsın
Benim de yok instagram, twitter.. Facebook hesabım var. Orda da bir dayılar kaldı bir benBen instagramı kapadım 2 yıldan beridir de kullanmıyorum sosyal medya hiç bir şey yok kafa rahat bnm.
Yalan dolan sahte dünyanın içinde sıkışmış kalmış istedikleri kişilere bürünemeyip "miş" gibi yapan insanlar ile dolu çoğunlukla. Ben sevmiyorum ya
En güzeliBenim de yok instagram, twitter.. Facebook hesabım var. Orda da bir dayılar kaldı bir ben
Bi de farkinda olmadan beynimizi muthis yormuyo mu ya. Hizli hizli biseylere bakarken salaga dönüyo insan, uyusuyo resmen. Moral bozmasi da cabasi. Ya yetersiz ya cirkin ya asosyal ya da baya fakir hissettiriyo insana.En güzeliben hele hayatımda hiç Facebook açmadım düşün Twitter da hiç açmadım Bi insta vardı onu kapadım geçen arkadaş dio ki nasıl yapabiliyosan yaaa sosyal medya olmadan sanki ekmeğim suyum yokmuşta nasıl hayatta kalabiliyormuşum gibi konuşuyor dedim Bi git Allah aşkına
Kesinlikle katılıyorum, bizzat yakınım olan Bi kız aile yapısını hayatını herşeyini biliyorum tamam mı kızın neyse insta da öyle şeyler paylaşıyorki sanırsın sabancı kızı şok oluyorum ya inan ki diyorum neden böyle yapıosun sordum dayanamadım artık dio ki ben de diğerleri gibi böyle gözükmek istiyorum yüzünde ki hırs mı desem eziklik mi desem ne desem bilemedim onu gördüm ama.Bi de farkinda olmadan beynimizi muthis yormuyo mu ya. Hizli hizli biseylere bakarken salaga dönüyo insan, uyusuyo resmen. Moral bozmasi da cabasi. Ya yetersiz ya cirkin ya asosyal ya da baya fakir hissettiriyo insana.
Ben de yeni açtım facebook market iyiymişBenim de yok instagram, twitter.. Facebook hesabım var. Orda da bir dayılar kaldı bir ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?