2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Teşekkür ederim ben de yarın gidicem kalp atışını duyamazsak büyük ihtimalle sonlandırılacak pıhtılaşma olduğu için mi kalbi atmiyo diye merak ettim ben de
Yarin kac haftalik hic umutsuzluga kapilma.guzel haberler alacaksin o risk bizlerdede var baksana duydukla bitmiyormus dogana kadar hep risk var Allah nasip ederse nasip edecek etmezse hersey bahane olacak olmamasina nekadar uzulsekte caresine baksakta onlemde alsakta bizlerin elinde degil gebelik ben onu anladim

Ya ne kadsr aci 22 haftada cok buyuk olmus ya cok uzucu buyuk sok sonra neoldu peki bir daha

Anneden alınan örnek ile pıhtılaşma sorunlarına bakılıyor genetik anlamda ben 11 li Trombofili paneli baktırdım sadece benden kan alindi . Esinden ve senden alınanlar kromozom analizi için olanlar ama evet doktor yönlendirmesi olmadan bakılmıyor

Ya ne kadsr aci 22 haftada cok buyuk olmus ya cok uzucu buyuk sok sonra neoldu peki bir daha
Geçen sene olmuştu. Kendime biraz zaman verdim. Şimdi 5 haftalık hamileyim cumartesi kalp atışı için gidicez bakalım hayırlısı olsun. İnsan çok korkulu oluyor kötü bir şey yaşadıktan sonra

Trombofili panelinizde ne çıktı peki. Heterozigot olanlara normal dedi benim doktorum kan sulandırıcı kullanmama gerek yokmuş

bende hamile olduğumu gün içinde unutuyorum :)
Bende sürekli unutuyorum sabah uyandığımda pat diye kalkıyorum. Sonradan aklıma geliyor ve bende çok evham yapıyorum. Dün yolda yürürken akıntı olduğunu hissettim ve kan sanıp eve koştura koştura gittim . İçimden ne dualar ettim. Sürekli kendimi yokluyorum

Geçen sene olmuştu. Kendime biraz zaman verdim. Şimdi 5 haftalık hamileyim cumartesi kalp atışı için gidicez bakalım hayırlısı olsun. İnsan çok korkulu oluyor kötü bir şey yaşadıktan sonra
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 19 haftalıkken kaybettim. Süreç zor ve sancılı ama Allah büyük bende sende hamileyiz biraz stresli olması normal yaşadıklarımız çok zor çünkü ama Allaha dua edip sağlık ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Pihtilasma testi diye baktim ben, PT ve aPTT olarak iki test yapiliyor ikisi toplam 785tl dediler bana.
Bunlar çok yüzeysel sağlık ocağı ve devlet hastanesi ücretsiz bakıyor pt ve aptt ye. İğne verilebilmesi için elinizde trombofoli paneli testi olması gerekli. Bu testide fakültelerin genetik bölümü veya özel merkezler yapıyor.

Amiin canım benim inşallah burdaki herkesle birlikte kucağımıza alırız yavrularımızı

Hadiya saglik ocaklari yapiyor mu ben arastirmadan 785 tl cikti cebimden kasindim sahsen nediyeyim canim sagolsun saglik olsun

Yarın 6+5 kadar büyümüş olması gerekiyo.evet canım tamamen nasip kısmet ben de hayırlısı diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…