2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya kızlar saçları dökülmeye başladıkça farkettim kafasının bi tarafı biraz yassilasmis ağırlık olarak sol tarafa yattığı için sanırım şimdi düz kafa yastığı aldım sağ tarafa yatırmayı zorluyorum ama hiç sevmiyor napicam bilmiyorum 1 hafta sonra doktor kontrolümüz sorucsm başına gelen var mı
Bende bir kitap var orada siz dışarıdan müdahale edemezsiniz kafa şekline. Bebek nasıl rahat ederse öyle uyumayı tercih eder yazıyor. Bulursam atarım o sayfanın fotoğrafını

Ya kızlar saçları dökülmeye başladıkça farkettim kafasının bi tarafı biraz yassilasmis ağırlık olarak sol tarafa yattığı için sanırım şimdi düz kafa yastığı aldım sağ tarafa yatırmayı zorluyorum ama hiç sevmiyor napicam bilmiyorum 1 hafta sonra doktor kontrolümüz sorucsm başına gelen var mı

Bende bir kitap var orada siz dışarıdan müdahale edemezsiniz kafa şekline. Bebek nasıl rahat ederse öyle uyumayı tercih eder yazıyor. Bulursam atarım o sayfanın fotoğrafını
Aynen ilk ay ne tarafa koysak öyle yatıyodu çeviremiyodu her yatışta değiştiriyoduk biz de ama artık sağa sola kendisi çeviriyo uyurken de

Benimkide hep sırt üstü yatıyor ne sağ ne sol ne yüz üstü hiçbirini sevmiyor. Tummy time falan görüyorum yaptırmak için kartları aldım ama yüz üstü çevirince kıyameti koparıyor oğlan 😏😏

Üşüttük sanırım bebişi biz, öksürüğü var sık sık. Bunun için emzirmekten başka yapabileceğim bir şey var mı kızlar.

Dikişlerden çok çektim ben. 20 günde ancak geçti acısı. Sanki birlikte olursak dikişler yine acıyacak gibi geliyor. Denemeye bile cesaretim yok.
Gerçekten istemiyorsun denemek bile istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama eşinin yakınlaşmasıyla içinde arzu olursa zaten denemek istiyorsun onda önce bende hep reddettim istemedim ama bi yerden sonra o arzu geliyor galiba ve denemek istiyorsun ve eşinin cidden bunu bilerek özenli olması gerekiyor ilk ilişkiden zevk almak ya da mükemmeli beklemek zor zamanla normale dönüyorsun hep dikişlerden ve doğumdan dolayı olan ağrı y0zünden hem de psikolojik olarak

Benimkide hep sırt üstü yatıyor ne sağ ne sol ne yüz üstü hiçbirini sevmiyor. Tummy time falan görüyorum yaptırmak için kartları aldım ama yüz üstü çevirince kıyameti koparıyor oğlan 😏😏
Tummy time için illaki çocuğu yüz üstü yatırmak şart değil. Uzanınca göğsüne yaptırabilirsin. Ya da havada yüz üstü süperman'cilik oynayabilirsin. Uçak gibi uçururken de kafalarını yukarı kaldırıyorlar. O da güzel egzersiz oluyor

X