• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar benim kız emdikten sonra 5 6 7 defa sürekli kusuyordu doktora götürdüm röntgen ve kan aldılar reflü baktılar yokmuş çok şükür ama karnı gaz doluymuş çok şık emziriyorsun dedi doktor en az 3 saat olmalı dedi bide tazikli geldiği için bir süre sağıp biberonla ver dedi çok yoruldum günde bilmem kaç kere üst baş degismekten

Çok teşekkür ederim, Kendi çocuk doktorumuza mı götürmeliyim peki ?
Hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama kendi doktorunuz daha iyi olur tabi. Aciller genelde pek ilgilenmiyor. Bazen çocuk hastaneleri oluyor. Onlar belki daha iyi olabilir acile nazaran

Kizlar benim kız emdikten sonra 5 6 7 defa sürekli kusuyordu doktora götürdüm röntgen ve kan aldılar reflü baktılar yokmuş çok şükür ama karnı gaz doluymuş çok şık emziriyorsun dedi doktor en az 3 saat olmalı dedi bide tazikli geldiği için bir süre sağıp biberonla ver dedi çok yoruldum günde bilmem kaç kere üst baş degismekten
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bir seyi anlamıyorum ben ya. Benim doktorum da her an memede olsun , çok sık emzir diyor (bu arada bizde de röntgen cekildi gazdan dolayı, aynen seninki gibi bagirsaklari gaz dolu dendi) doktorlardaki görüş farklılıkları kafamı karıştırıyor

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bir seyi anlamıyorum ben ya. Benim doktorum da her an memede olsun , çok sık emzir diyor (bu arada bizde de röntgen cekildi gazdan dolayı, aynen seninki gibi bagirsaklari gaz dolu dendi) doktorlardaki görüş farklılıkları kafamı karıştırıyor
Evet hani her istediğinde emzirmek gerekiyordu ya :/

Benimde tazikli sütüm, kusması da var ama reflü denildi ona da sık emziriyorum bende bazen kusuyor diye vermek istemiyorum ama durmuyor çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım

Ben doktora götürdüm ciğere inmemesi için sürekli burnunu açmak gerekiyor izotonik su aldık siringayla 4 ml burundan sikip döndürüp sırtına vuruyorum bütün sinusleri açılıyor biz öyle kurtardık bide sürekli ateş takibi yapın dedi doktor
Aslında 2. Ay kontrolümüz var ama ona da henüz 1 hafta var. Devam ederse götüreceğim doktora, burnunu açma işlemini bende yapayım size de geçmiş olsun

Hadi gece 3-4 saatte bir uyanıyor oki ama gündüz 2 saat zor dayanıyor. 🤷🏻‍♀️ Hele her akşam 7-8 gibi başlayıp 11-12ye kadar devam eden huzursuz saatlerde sürekli emmek istiyor. Doktorlar bazen çok kitaptan konuşuyor ya

Gerçekten istemiyorsun denemek bile istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama eşinin yakınlaşmasıyla içinde arzu olursa zaten denemek istiyorsun onda önce bende hep reddettim istemedim ama bi yerden sonra o arzu geliyor galiba ve denemek istiyorsun ve eşinin cidden bunu bilerek özenli olması gerekiyor ilk ilişkiden zevk almak ya da mükemmeli beklemek zor zamanla normale dönüyorsun hep dikişlerden ve doğumdan dolayı olan ağrı y0zünden hem de psikolojik olarak
Aslında şuan ağrım hiç yok. Tamamen iyileştim gibi ama ilişki olursa sanki bütün dikişler patlayacak, herşeyi en baştan yaşayacağım gibi geliyor. Çok tuhaf bir his. 10 seneden sonra vajinismus oldum resmen 🤭

Benimki de çok emip çok kusuyor yaa. Sürekli yakalık takmama rağmen baş edemiyorum. Günde kaç kez üst baş değişiyorum. Kıyafet dayanmiyor. Bu aralarda çok gazı var. Uyuyor az sonra bağırarak uyanıyor gaz yüzünden.

Ya benim de canım çıkıyor sürekli kafasının yonunu degidtiemten 50 kere uyanıyor asla uyumuyor valla canım çok sıkıldı ya yine uyicak diye 10 kere kafasını çevirdim kendini uyandırıyor zaten birazdan acikicak yani nasıl gecicek bu süreç bilmiyorum

Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir eğitimci 6.haftadan itibaren yardımcı olmaya başlıyormuş. Denesem mi bilemiyorum . Sizler neler düşünüyorsunuz? Böyle ağlatarak eğitim değil bu arada

Bir şey daha soracağım çünkü nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Bebeğim 55 günlük. Dün kayınvalidem ağzına muhallebi vermiş . Geldi yanımıza ne güzel yiyor dedi şoke olduk eşimle. Hemen ağzındakini çıkardım eşim tepki gösterdi ama ben bunun devamının geleceğini biliyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim yapmaması için? Sanıyor ki kilolu olursa sağlıklı olur 😔 ikna etmesi de zor biri. İkinci dönem işe başlayacağım ve ona bırakacağım . Dünden sonra iyice psikolojim bozuldu. Ona bıraktığımda ya yine bir şeyler yedirirse diye içim içimi yiyor. Bana akıl verin çok ihtiyacım var 😔

Bir şey daha soracağım çünkü nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Bebeğim 55 günlük. Dün kayınvalidem ağzına muhallebi vermiş . Geldi yanımıza ne güzel yiyor dedi şoke olduk eşimle. Hemen ağzındakini çıkardım eşim tepki gösterdi ama ben bunun devamının geleceğini biliyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim yapmaması için? Sanıyor ki kilolu olursa sağlıklı olur 😔 ikna etmesi de zor biri. İkinci dönem işe başlayacağım ve ona bırakacağım . Dünden sonra iyice psikolojim bozuldu. Ona bıraktığımda ya yine bir şeyler yedirirse diye içim içimi yiyor. Bana akıl verin çok ihtiyacım var 😔
Ek gıdaya geçince bile hemen tatlı şeyler vermemek gerek 55 günlük bebeğe nasıl verir ya ☹️ net bi şekilde konuşun ona emanet edeceksiniz sonuçta

Back