• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hangi model canim?
Screenshot_2024-12-08-19-55-04-575_trendyol.com.jpg

Kızlar biliyorum hepimizin şuan tek gayesi saglikla bebeklerimizi büyutmek. Bu yuzden biraz konu dışı ama ben yine de size bir şey danışmak istiyorum sizleri kardeşim gibi görerek. Eşim hamilelik surecim boyunca ve dogum sonrasında hala ,bana asla yakınlık göstermiyor, yanağımdan bile öpmez mesela. Aşırı soğuk sanki aynı evde ev arkadasiymisiz gibi yaşıyor. Sizce bu normal mi, yoksa bu durumu eleştirmem gerekiyor mu? Fikirlerinize ihtiyacım var
Bence de normal değil konuşmanız gerekiyor bunu. Yanağından bile öpmemesi baya abartı

Kızlar biliyorum hepimizin şuan tek gayesi saglikla bebeklerimizi büyutmek. Bu yuzden biraz konu dışı ama ben yine de size bir şey danışmak istiyorum sizleri kardeşim gibi görerek. Eşim hamilelik surecim boyunca ve dogum sonrasında hala ,bana asla yakınlık göstermiyor, yanağımdan bile öpmez mesela. Aşırı soğuk sanki aynı evde ev arkadasiymisiz gibi yaşıyor. Sizce bu normal mi, yoksa bu durumu eleştirmem gerekiyor mu? Fikirlerinize ihtiyacım var
Sadece ilişki için sorsaydın bebeğe zarar vermekten korkmuştur doğum sonrası içinde senin iyileşmeni bekliyordur diye güzelleme yapabilirdim ama yanağımdan bile öpmüyor demen dikkat çekici ama direkt sormadan da konunun esası neymiş bilemeyiz bakalım açıklaması ne

Bir yerde okumuştum, hamilelik-Doğum gibi durumlarda erkekler eşlerini anne olarak görüp onlara cinsel anlamda vs. Yakınlık göstermeyebiliyorlarmış. Çok korkunç bir durum bence ve acil konuşup sorun neyse çözmelisiniz.

Bir yerde okumuştum, hamilelik-Doğum gibi durumlarda erkekler eşlerini anne olarak görüp onlara cinsel anlamda vs. Yakınlık göstermeyebiliyorlarmış. Çok korkunç bir durum bence ve acil konuşup sorun neyse çözmelisiniz.
Daha önce birkaç kez sordum eşime mantikli bi açıklama yapamadi, geçiştirdi hep konuyu. Bu durumu dile getireen hep ben oldugum icin kendimi gurur yapıp geri çektim artık. Bence senin okuduğun şeyi, yani anne olarak görüp yanaşmama olayını yaşıyorum.

Kizlar gece şans eseri tam altını değiştirirken kaka yapti oglum normalde hep bez emdigi icin farketmiyorduk ama boyle su gibi sanki. Sizinkiler nasil normal mi bilemedim.

Eklentiler

• IMG_9871.jpeg
    IMG_9871.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 26
Ya endişelenmeyim diyorum ama olmuyor. Su gibi fışkırarak kustu 3 kere. Önceden içinde beyaz pütürler oluyordu ve fışkırmıyordu. Şimdi hem fışkırdı hem de bildiğin su. Acaba üşüttü mü sizce?
Canım benim arkadaşımın bebegi fışkırarak kusuyordu besin alerjisi çıkmıştı eğer devam ederse bi doktora danışabilirsin.

Kızlar benim 42 gün oldu. Kıpkırmızı kanama başladı. Adet mi görüyorum acaba

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Benim ilk doğumum sezeryandi, 40 gün bitince normal hayatımıza geri dönmüştük. Cinsellik anlamında yani. Ama şimdi normal doğum yaptım ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hatta bir daha asla ilişkiye giremezmisim gibi geliyor. Bu durum normal mi? Zamanla geçer mi?

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Benim ilk doğumum sezeryandi, 40 gün bitince normal hayatımıza geri dönmüştük. Cinsellik anlamında yani. Ama şimdi normal doğum yaptım ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hatta bir daha asla ilişkiye giremezmisim gibi geliyor. Bu durum normal mi? Zamanla geçer mi?
Benim de yarın kırkım çıkıyor ben de aynı durumdayım hiç hazır hissetmiyorum hiç bir zaman da hissedemem gibi geliyor ama mutlaka düzelecektir bunu da biliyorum akışına bıraktım kendimi zorlamıyorum ne zaman hazır hissedersem

Benim de yarın kırkım çıkıyor ben de aynı durumdayım hiç hazır hissetmiyorum hiç bir zaman da hissedemem gibi geliyor ama mutlaka düzelecektir bunu da biliyorum akışına bıraktım kendimi zorlamıyorum ne zaman hazır hissedersem
Doğum yapalı 50 gün oldu. Bende akışına bıraktım dediğin gibi. Belki diyorum ilk adetimi olduktan sonra normale dönerim.

Doğum yapalı 50 gün oldu. Bende akışına bıraktım dediğin gibi. Belki diyorum ilk adetimi olduktan sonra normale dönerim.
Evet akışa bırakmak en iyisi bence de, yarın kontrolde ne diyecek bakalım doktor. Smear örneği alıncak orada bile canımın dikişlerimin acımasından çekiniyorum

Kızlar bebeğinizin göbek deliği hala dışarda mı? Ne zaman girer acaba içine?

Çok normal bebekle ilgilenmekten yorgun olduğumuz için aslında hazır hissetmiyoruz kendimizi rahat bırakamıyoruz bebek uyanır düşüncesiyle benimde 2.dogum bende yaşıyorum kafayı koyup uyuyorum😄eşlerin yaklaşımı da çok önemli😌

2 tane normal doğumum var ikincide bile aynı şeyi hissettim ama geçiyor bi cesaret denedikten sonra alışıyorsun cidden istek olmadığı gibi korku oluyor. Bekarken ilk ilişkiden korkmuyorsun ama doğumdan sonraki ilk ilişki korkutuyor 😀

Daha önce birkaç kez sordum eşime mantikli bi açıklama yapamadi, geçiştirdi hep konuyu. Bu durumu dile getireen hep ben oldugum icin kendimi gurur yapıp geri çektim artık. Bence senin okuduğun şeyi, yani anne olarak görüp yanaşmama olayını yaşıyorum.
Konuşmadan bu durumu aşamayabilirsiniz, ne zamana kadar birbirinize dokunmadan devam edebilir ki? Karı koca değilde ev arkadaşı olarak yaşamak istiyor sanırım eşiniz. Böyle devam ederse bir terapist düşünün derim 😒

Bı video
Kızlar işe başlayacağım için bebeğimi emziğe alıştırmam lazım ama asla tutmuyo😔 Siz nasıl alıştırdınız, hangi tarzda emzik kullaniyosunuz? Şuan evde bi kiraz uçlu bi de damaklı silikon emzik var, bi tane de kauçuk mu alsam?
gördüm emzige iğneyle anne sütü içine koyuyolar emdikçe biraz süt gelince yavaş yavaş alisiyolar mis emzige bende çok denedim en son bibs marka kauçuk emziği tuttu

Back