2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar işe başlayacağım için bebeğimi emziğe alıştırmam lazım ama asla tutmuyo😔 Siz nasıl alıştırdınız, hangi tarzda emzik kullaniyosunuz? Şuan evde bi kiraz uçlu bi de damaklı silikon emzik var, bi tane de kauçuk mu alsam?
Bende oioinin emziği var onu tuttu ilk verdiğimizde

Kızlar işe başlayacağım için bebeğimi emziğe alıştırmam lazım ama asla tutmuyo😔 Siz nasıl alıştırdınız, hangi tarzda emzik kullaniyosunuz? Şuan evde bi kiraz uçlu bi de damaklı silikon emzik var, bi tane de kauçuk mu alsam?
Valla direk doktor önerisi 1. Aydan sonra vermeye başladım ben Philips avent canım 0-6 olsnlari en iyisi dedi

Asil benim merak ettiğim biberon veren var mı anne sütü alan bebeklerde sadece çalışmaya başlıcam 15 gün sonra mecburen vermem gerekicek biraz endişeleniyorum memeyi bırakır diye

Valla direk doktor önerisi 1. Aydan sonra vermeye başladım ben Philips avent canım 0-6 olsnlari en iyisi dedi
Canım onu alacaktım ama boykot listesinde gördüm vazgeçtim. Muadili ne olabilir acaba? Tommee tippee demisler bi forumda, kullanan var mi acaba?

Kızlar biliyorum hepimizin şuan tek gayesi saglikla bebeklerimizi büyutmek. Bu yuzden biraz konu dışı ama ben yine de size bir şey danışmak istiyorum sizleri kardeşim gibi görerek. Eşim hamilelik surecim boyunca ve dogum sonrasında hala ,bana asla yakınlık göstermiyor, yanağımdan bile öpmez mesela. Aşırı soğuk sanki aynı evde ev arkadasiymisiz gibi yaşıyor. Sizce bu normal mi, yoksa bu durumu eleştirmem gerekiyor mu? Fikirlerinize ihtiyacım var

Asil benim merak ettiğim biberon veren var mı anne sütü alan bebeklerde sadece çalışmaya başlıcam 15 gün sonra mecburen vermem gerekicek biraz endişeleniyorum memeyi bırakır diye
Ben 2. haftadan beri veriyorum mecbur mama başladığımız için. Son 2-3 haftadır memede ağlama çok oluyordu bence meme reddi ama her emzirmede değil. Pilates topunda emzirerek azalttık çok. Mecbur biberon vereceksin işe başlayınca ben de normalde bu hafta başlayacaktım çalışır raporu almasaydım. Nasıl olacak başka türlü her şekilde biberonla olacak sağılmış süt de olsa

Kızlar biliyorum hepimizin şuan tek gayesi saglikla bebeklerimizi büyutmek. Bu yuzden biraz konu dışı ama ben yine de size bir şey danışmak istiyorum sizleri kardeşim gibi görerek. Eşim hamilelik surecim boyunca ve dogum sonrasında hala ,bana asla yakınlık göstermiyor, yanağımdan bile öpmez mesela. Aşırı soğuk sanki aynı evde ev arkadasiymisiz gibi yaşıyor. Sizce bu normal mi, yoksa bu durumu eleştirmem gerekiyor mu? Fikirlerinize ihtiyacım var
Bence normal değil canım bunu acilen konuşmanız lazım benim için büyük sorun olurdu

Ben 2. haftadan beri veriyorum mecbur mama başladığımız için. Son 2-3 haftadır memede ağlama çok oluyordu bence meme reddi ama her emzirmede değil. Pilates topunda emzirerek azalttık çok. Mecbur biberon vereceksin işe başlayınca ben de normalde bu hafta başlayacaktım çalışır raporu almasaydım. Nasıl olacak başka türlü her şekilde biberonla olacak sağılmış süt de olsa
Hiç vermediğin için bilemedim hep kaşık biberon diyordum bi kaç kes öyle verdik çıktığımda ben ama akış hızlı olmadığı için sevmiyor onu bakalım denicem

Hiç vermediğin için bilemedim hep kaşık biberon diyordum bi kaç kes öyle verdik çıktığımda ben ama akış hızlı olmadığı için sevmiyor onu bakalım denicem
Ben mama veriyorum biberon ile Philips avent natural response. Kaşık biberon ile de vermeye çalışıyorum bazen mamayı ya da sağdığım sütten ama inanılmaz zor. Bir kısmı boşa gidiyor sütün ya da mamanın. Diliyle dışarı çıkarıyor. Tam ritm tutturmak kolay değil. Şu an meme reddi olmadı ama endişeliyim 😔

Hangi model canim?
Screenshot_2024-12-08-19-55-04-575_trendyol.com.jpg

Bence de normal değil konuşmanız gerekiyor bunu. Yanağından bile öpmemesi baya abartı

Sadece ilişki için sorsaydın bebeğe zarar vermekten korkmuştur doğum sonrası içinde senin iyileşmeni bekliyordur diye güzelleme yapabilirdim ama yanağımdan bile öpmüyor demen dikkat çekici ama direkt sormadan da konunun esası neymiş bilemeyiz bakalım açıklaması ne

Bir yerde okumuştum, hamilelik-Doğum gibi durumlarda erkekler eşlerini anne olarak görüp onlara cinsel anlamda vs. Yakınlık göstermeyebiliyorlarmış. Çok korkunç bir durum bence ve acil konuşup sorun neyse çözmelisiniz.

Bir yerde okumuştum, hamilelik-Doğum gibi durumlarda erkekler eşlerini anne olarak görüp onlara cinsel anlamda vs. Yakınlık göstermeyebiliyorlarmış. Çok korkunç bir durum bence ve acil konuşup sorun neyse çözmelisiniz.
Daha önce birkaç kez sordum eşime mantikli bi açıklama yapamadi, geçiştirdi hep konuyu. Bu durumu dile getireen hep ben oldugum icin kendimi gurur yapıp geri çektim artık. Bence senin okuduğun şeyi, yani anne olarak görüp yanaşmama olayını yaşıyorum.

Kizlar gece şans eseri tam altını değiştirirken kaka yapti oglum normalde hep bez emdigi icin farketmiyorduk ama boyle su gibi sanki. Sizinkiler nasil normal mi bilemedim.

Eklentiler

• IMG_9871.jpeg
    IMG_9871.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 22
Ya endişelenmeyim diyorum ama olmuyor. Su gibi fışkırarak kustu 3 kere. Önceden içinde beyaz pütürler oluyordu ve fışkırmıyordu. Şimdi hem fışkırdı hem de bildiğin su. Acaba üşüttü mü sizce?
Canım benim arkadaşımın bebegi fışkırarak kusuyordu besin alerjisi çıkmıştı eğer devam ederse bi doktora danışabilirsin.

X