2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eşimle aramız bozulmasın diye malesef yüksek sesle bir şeyler demedim. Ama eşime bunu durduracak olan sensin dedim. İnş konuşur biter bu durum 😔
Ne bilim fikrimizi sorduğunuz için söylicem ki bence bozulsun bu yüzden bozulacaksa. Eşim de sert tepki vermese bu durumda ona da dünyayı dar ederim ya ben çok hassasım bu konularda, siz yokken böyle saçma sapan şeyler verebilir kadın

Aynen öyle. Bebeğimin iyiliğini düşünüyorum. O benim bebeğim. Yani bilemiyorum onların bu ısrarla bir şey yedirme aşkını ya
Bir de bunun şekerli su gibi versiyonları var. Karşı çıkınca da bilmiş oluyorsun.
Ha birde doktor ne bilirmiş…

Ne bilim fikrimizi sorduğunuz için söylicem ki bence bozulsun bu yüzden bozulacaksa. Eşim de sert tepki vermese bu durumda ona da dünyayı dar ederim ya ben çok hassasım bu konularda, siz yokken böyle saçma sapan şeyler verebilir kadın
Bence haklısınız sesimi çıkarmam gerekiyor. Yoksa dediğiniz gibi kim bilir neler yedirecek 😔 Eşim sert tepki gösterdi ama bir faydası olmaz . Benim yapmam lazım

Bir de bunun şekerli su gibi versiyonları var. Karşı çıkınca da bilmiş oluyorsun.
Ha birde doktor ne bilirmiş…
onlar doğurmuş. Sonra emzirmiş kenara koymuş. Bebeğe kim ne verdiyse haberleri bile olmamış. Bizimde öyle olmamızı istiyorlar. Anne babaya saygı duymak bu kadar zor olmamalıydı büyükler açısından 😔

Kizlar canim cok sıkkın sabah bebegimin goz pinarinin ust kisminda elime bi şişlik geldi sert ve hareketsiz hemen goz doktoruna gittik mr ya da tomografi cekilmesi lazim dedi. Kalca ultrasonu çekilecekti zaten hemen ultrasonu cekerken oraya da bakiverdiler epidermoid kistle uyumlu bisey cikti. Takip edilecekmis büyürse yuzde asimetriye gozde problemlere sebep olabilirmiş. Hic etrafinda duyan eden var mi? Mr ya da tomografiyle iyice kafatasina dogru gidiyo mu diye bakilabilir dedi doktor ultrasondan önce ama bebegim daha 2 aylik ya cok kucuk aglayip duruyorum

X