2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar birşey sormak istiyorum size. Benim ilk doğumum sezeryandi, 40 gün bitince normal hayatımıza geri dönmüştük. Cinsellik anlamında yani. Ama şimdi normal doğum yaptım ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hatta bir daha asla ilişkiye giremezmisim gibi geliyor. Bu durum normal mi? Zamanla geçer mi?

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Benim ilk doğumum sezeryandi, 40 gün bitince normal hayatımıza geri dönmüştük. Cinsellik anlamında yani. Ama şimdi normal doğum yaptım ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hatta bir daha asla ilişkiye giremezmisim gibi geliyor. Bu durum normal mi? Zamanla geçer mi?
Benim de yarın kırkım çıkıyor ben de aynı durumdayım hiç hazır hissetmiyorum hiç bir zaman da hissedemem gibi geliyor ama mutlaka düzelecektir bunu da biliyorum akışına bıraktım kendimi zorlamıyorum ne zaman hazır hissedersem

Benim de yarın kırkım çıkıyor ben de aynı durumdayım hiç hazır hissetmiyorum hiç bir zaman da hissedemem gibi geliyor ama mutlaka düzelecektir bunu da biliyorum akışına bıraktım kendimi zorlamıyorum ne zaman hazır hissedersem
Doğum yapalı 50 gün oldu. Bende akışına bıraktım dediğin gibi. Belki diyorum ilk adetimi olduktan sonra normale dönerim.

Çok normal bebekle ilgilenmekten yorgun olduğumuz için aslında hazır hissetmiyoruz kendimizi rahat bırakamıyoruz bebek uyanır düşüncesiyle benimde 2.dogum bende yaşıyorum kafayı koyup uyuyorum😄eşlerin yaklaşımı da çok önemli😌

2 tane normal doğumum var ikincide bile aynı şeyi hissettim ama geçiyor bi cesaret denedikten sonra alışıyorsun cidden istek olmadığı gibi korku oluyor. Bekarken ilk ilişkiden korkmuyorsun ama doğumdan sonraki ilk ilişki korkutuyor 😀

Daha önce birkaç kez sordum eşime mantikli bi açıklama yapamadi, geçiştirdi hep konuyu. Bu durumu dile getireen hep ben oldugum icin kendimi gurur yapıp geri çektim artık. Bence senin okuduğun şeyi, yani anne olarak görüp yanaşmama olayını yaşıyorum.
Konuşmadan bu durumu aşamayabilirsiniz, ne zamana kadar birbirinize dokunmadan devam edebilir ki? Karı koca değilde ev arkadaşı olarak yaşamak istiyor sanırım eşiniz. Böyle devam ederse bir terapist düşünün derim 😒

Bı video
Kızlar işe başlayacağım için bebeğimi emziğe alıştırmam lazım ama asla tutmuyo😔 Siz nasıl alıştırdınız, hangi tarzda emzik kullaniyosunuz? Şuan evde bi kiraz uçlu bi de damaklı silikon emzik var, bi tane de kauçuk mu alsam?
gördüm emzige iğneyle anne sütü içine koyuyolar emdikçe biraz süt gelince yavaş yavaş alisiyolar mis emzige bende çok denedim en son bibs marka kauçuk emziği tuttu

Kizlar ben de aynı şekildeyim eşimle dogumdan 2ay sonra 1kere birlikte olduk kendi mi kastım ne olduysa çok fazla canım yandı şimdi korkar oldum hiç bişe yapmak istemiyorum bu durum ne olucak bilmiyorum hem isteksizlik hem korku okadar çok yoruluyorum ki kendime bakamiyorum bile toparlanmaya çalışıyorum ama nafile bebek ev işleri yemek çamaşır derken sürekli yorgun ve halsiz oluyorum cinselligi düşünmeye zaten hiç zamanım kalmıyor çok bunaldim

2 tane normal doğumum var ikincide bile aynı şeyi hissettim ama geçiyor bi cesaret denedikten sonra alışıyorsun cidden istek olmadığı gibi korku oluyor. Bekarken ilk ilişkiden korkmuyorsun ama doğumdan sonraki ilk ilişki korkutuyor 😀
Dikişlerden çok çektim ben. 20 günde ancak geçti acısı. Sanki birlikte olursak dikişler yine acıyacak gibi geliyor. Denemeye bile cesaretim yok.

Kizlar ben de aynı şekildeyim eşimle dogumdan 2ay sonra 1kere birlikte olduk kendi mi kastım ne olduysa çok fazla canım yandı şimdi korkar oldum hiç bişe yapmak istemiyorum bu durum ne olucak bilmiyorum hem isteksizlik hem korku okadar çok yoruluyorum ki kendime bakamiyorum bile toparlanmaya çalışıyorum ama nafile bebek ev işleri yemek çamaşır derken sürekli yorgun ve halsiz oluyorum cinselligi düşünmeye zaten hiç zamanım kalmıyor çok bunaldim
Evet bide bu var. Duş almaya bile zor fırsat buluyorum şuan.

Ya kızlar saçları dökülmeye başladıkça farkettim kafasının bi tarafı biraz yassilasmis ağırlık olarak sol tarafa yattığı için sanırım şimdi düz kafa yastığı aldım sağ tarafa yatırmayı zorluyorum ama hiç sevmiyor napicam bilmiyorum 1 hafta sonra doktor kontrolümüz sorucsm başına gelen var mı

X