2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Smear testim pozitif ascus çıktı doktor tekrarlamak istedi şuan yaptırmak istemiyorum dedim çıkmak istedim odadan bi an önce 3 ay sonra yapalım dedi. Eşimde bekleme bi an önce ver testi diyor kafam davul gibi oldu şuan ağrıdan

Niye ertelediniz ki zaten sonucun çıkması da zaman alıyor bir an önce yaptırın bence bi şey çıkmaz inşallah çok geçmiş olsun

Niye ertelediniz ki zaten sonucun çıkması da zaman alıyor bir an önce yaptırın bence bi şey çıkmaz inşallah çok geçmiş olsun
Adet dönemindeyim doktoruma okudum enfeksiyon varken pozitif çıkabiliyormuş belki enfeksiyon vardı onun iyileşmesini beklemek istiyorum ayrıca adet döneminde de kandan dolayı yanılma olabiliyormuş şuan alınan test sağlıklı olmayabiliyormış dedim doğru dedi ısrar etmedi doktorum anlayışlı rahatlıkla bu şekilde konuşuyoruz 3 ay sonraya alalım dedi ama enfeksiyon kaynaklı değil sanırsam çünkü enfeksiyonu kurutacak bi ilaç ya da herhangi tedaviye başlamadı şok olduğumu gördüğü için pek bişey demedi sanırsam

Yok yok sol elimle ayaklarından kavrıyorum alttan, dizleri de bükülüyor, sağ elimle de kafasını destekliyorum. Benim de sol elim dirseğime kadar kovada oluyor
Ben küveti yerine geçen gün kovada yıkadım da : çok sevdi havlu koydum acıtmasın diye her yeri havluyla kapladım resmen öyle yıkadım doktorumuza da dün söyledim spa gibi olmuş dedi güldü. Normalde gazı için yapıyordum ama ağlamayınca yıkamaya da böyle çevirdim

Ya endişelenmeyim diyorum ama olmuyor. Su gibi fışkırarak kustu 3 kere. Önceden içinde beyaz pütürler oluyordu ve fışkırmıyordu. Şimdi hem fışkırdı hem de bildiğin su. Acaba üşüttü mü sizce?

Havlu koymak da iyi fikirmiş deneyeyim ben elimle destekliyordum hep havluyu da deneyeyim

Bi kere kussa bi şey olmaz derdim ama arka arkaya üç kere kustuysa öyle fışkırarak, bi doktora mesaj at istersen

Canım nasıl oldu bebis? Fiskirarak kusma istenmeyen bi durummus doktor öyle demisti bana. Bence çocuk acile gidin hala devam ediyorsa

Canım nasıl oldu bebis? Fiskirarak kusma istenmeyen bi durummus doktor öyle demisti bana. Bence çocuk acile gidin hala devam ediyorsa
Yok ondan sonra olması çok şükür. Ama tetikteyim. Üşütmüş olabilir diye düşünüyorum dün yıkadım sonra hastaneye gittik. Yolda mı kaptı diye düşünüyorum. Aşı yapmaz dediler ama bilemiyorum

Bizim alerjimiz var atopik cildi o yüzden doktorumuzun verdiklerini kullanıyorum atopik ciltler için ayrı kremler var mustela sebamed

Mustela stelatopia önerdi doktorum onu kullanıyorum

Bazen hindistan cevizi yağı bazen avokado yağı kullanıyorum.
Çok teşekkürler hepinize evde şu an hindistan cevizi yağı vardı onu kullandım hemen etki etti çok şükür, ben de incia baby oil sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…