- 17 Kasım 2023
- 330
- 247
- 30
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.621
Pişik için hametan ve madecassol u karıştırıp kullan dedi doktor 3 günde geçirdi ,öncesinde mustela kullanıyordum rezalet verilen paraya yazık.Kizlar bebegim pişik oldu hametan baby kullanıyordum ama epey pisti ne almak lazım
Bizim alerjimiz var atopik cildi o yüzden doktorumuzun verdiklerini kullanıyorum atopik ciltler için ayrı kremler var mustela sebamedBebeğinizin yüzünü nemlendirmek için ne kullanıyosunuz?
Mustela stelatopia önerdi doktorum onu kullanıyorumBebeğinizin yüzünü nemlendirmek için ne kullanıyosunuz?
Niye ertelediniz ki zaten sonucun çıkması da zaman alıyor bir an önce yaptırın bence bi şey çıkmaz inşallah çok geçmiş olsunSmear testim pozitif ascus çıktı doktor tekrarlamak istedi şuan yaptırmak istemiyorum dedim çıkmak istedim odadan bi an önce 3 ay sonra yapalım dedi. Eşimde bekleme bi an önce ver testi diyor kafam davul gibi oldu şuan ağrıdan
Adet dönemindeyim doktoruma okudum enfeksiyon varken pozitif çıkabiliyormuş belki enfeksiyon vardı onun iyileşmesini beklemek istiyorum ayrıca adet döneminde de kandan dolayı yanılma olabiliyormuş şuan alınan test sağlıklı olmayabiliyormış dedim doğru dedi ısrar etmedi doktorum anlayışlı rahatlıkla bu şekilde konuşuyoruz 3 ay sonraya alalım dedi ama enfeksiyon kaynaklı değil sanırsam çünkü enfeksiyonu kurutacak bi ilaç ya da herhangi tedaviye başlamadı şok olduğumu gördüğü için pek bişey demedi sanırsamNiye ertelediniz ki zaten sonucun çıkması da zaman alıyor bir an önce yaptırın bence bi şey çıkmaz inşallah çok geçmiş olsun
Kova banyosu nasıl yaptırılıyo acaba? Koltuk altlarından tutarak mı daldırıyosunuz? Kolu çıkar diye korkuyorum da benEvde kova banyosu yaptırmanızı öneririm her akşam
Rossmanndan babydream natural pişik kremi kullanıyorum ben, memnunum. Bi de yakınımda helal market var orda naturalive ürünleri satılıyo, onu da alıp denemek istiyorum.Kizlar bebegim pişik oldu hametan baby kullanıyordum ama epey pisti ne almak lazım
Bazen hindistan cevizi yağı bazen avokado yağı kullanıyorum.Bebeğinizin yüzünü nemlendirmek için ne kullanıyosunuz?
Kova banyosu nasıl yaptırılıyo acaba? Koltuk altlarından tutarak mı daldırıyosunuz? Kolu çıkar diye korkuyorum da ben
Ben küveti yerine geçen gün kovada yıkadım da :Yok yok sol elimle ayaklarından kavrıyorum alttan, dizleri de bükülüyor, sağ elimle de kafasını destekliyorum. Benim de sol elim dirseğime kadar kovada oluyor
Havlu koymak da iyi fikirmiş deneyeyimBen küveti yerine geçen gün kovada yıkadım da :çok sevdi havlu koydum acıtmasın diye her yeri havluyla kapladım resmen öyle yıkadım doktorumuza da dün söyledim spa gibi olmuş dedi güldü. Normalde gazı için yapıyordum ama ağlamayınca yıkamaya da böyle çevirdim
Bi kere kussa bi şey olmaz derdim ama arka arkaya üç kere kustuysa öyle fışkırarak, bi doktora mesaj at istersenYa endişelenmeyim diyorum ama olmuyor. Su gibi fışkırarak kustu 3 kere. Önceden içinde beyaz pütürler oluyordu ve fışkırmıyordu. Şimdi hem fışkırdı hem de bildiğin su. Acaba üşüttü mü sizce?
Tam keyif sağlıyoruz bizede bi lazım spa keyfiHavlu koymak da iyi fikirmiş deneyeyimben elimle destekliyordum hep havluyu da deneyeyim
Ocakta benim doğum günüm, eşime dedim hiç hediye filan alma spa istiyorum biri beni yağlayıp kütletsin bi güzel, omzum sırtım hep ağrıyorTam keyif sağlıyoruz bizede bi lazım spa keyfi
Canım nasıl oldu bebis? Fiskirarak kusma istenmeyen bi durummus doktor öyle demisti bana. Bence çocuk acile gidin hala devam ediyorsaYa endişelenmeyim diyorum ama olmuyor. Su gibi fışkırarak kustu 3 kere. Önceden içinde beyaz pütürler oluyordu ve fışkırmıyordu. Şimdi hem fışkırdı hem de bildiğin su. Acaba üşüttü mü sizce?
Yok ondan sonra olması çok şükür. Ama tetikteyim. Üşütmüş olabilir diye düşünüyorum dün yıkadım sonra hastaneye gittik. Yolda mı kaptı diye düşünüyorum. Aşı yapmaz dediler ama bilemiyorumCanım nasıl oldu bebis? Fiskirarak kusma istenmeyen bi durummus doktor öyle demisti bana. Bence çocuk acile gidin hala devam ediyorsa
Bizim alerjimiz var atopik cildi o yüzden doktorumuzun verdiklerini kullanıyorum atopik ciltler için ayrı kremler var mustela sebamed
Mustela stelatopia önerdi doktorum onu kullanıyorum
Çok teşekkürler hepinize evde şu an hindistan cevizi yağı vardı onu kullandım hemen etki etti çok şükür, ben de incia baby oil sipariş verdimBazen hindistan cevizi yağı bazen avokado yağı kullanıyorum.