2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Ne zaman yaptırdınız acaba bizde dün verem hariç yaptırdık verem ellerinde yoktu yarında verem olucak ama bizimkide dün çok ağladı aynı dediğiniz gibi
Oyy kıyamam ya 🥹 bizim İki gün oldu yaptıralı üçünü birden yaptırmak daha ağır geldi sanırım yemek zamanı dışında sürekli ağlıyor sebepsiz. Bu arada hala hepatit b 2.doz olamadık ellerinde yokmuş

Ne zaman yaptırdınız acaba bizde dün verem hariç yaptırdık verem ellerinde yoktu yarında verem olucak ama bizimkide dün çok ağladı aynı dediğiniz gibi
Kızlar iyi akşamlar üçlü aşıyı yaptıran var mı aranızda resmen huyu değişti bebeğimin yüzüme bakarken bile ağlıyo direkt hep huzursuz 🥹
O sırada daha ilk aşıyı olmayan biz.. İlk aşı ateş yapmıyormuş sanırım ama ateşölçer bulundurmak lazım sanırım. Bende temassız ölçen var. Ama çoğu doktor onu önermiyor. Sizler hangisini kullanıyorsunuz

Oyy kıyamam ya 🥹 bizim İki gün oldu yaptıralı üçünü birden yaptırmak daha ağır geldi sanırım yemek zamanı dışında sürekli ağlıyor sebepsiz. Bu arada hala hepatit b 2.doz olamadık ellerinde yokmuş
Bizimki de yokmuş bugün aradılar yarın gelin diye. Genel bir tedarik sıkıntısı var sanırım hepatitlerde

Biz olduk hepatit aşıdan sonra huzursuzluğu oldu anlamadım aşıdan mı kaynaklı açlığı yoksa pusetinde duruyodu felan gazını tuvaletını rahat cıkarıyodu cok sıkıntımız olmuyodu uyuması azaldı vs.

O sırada daha ilk aşıyı olmayan biz.. İlk aşı ateş yapmıyormuş sanırım ama ateşölçer bulundurmak lazım sanırım. Bende temassız ölçen var. Ama çoğu doktor onu önermiyor. Sizler hangisini kullanıyorsunuz
Bizde de yapmadı ama yapan bebekler var tedbirli olmak lazım . Bende braun kullanıyorum e Bebekten almıştım kulaktan ölçüyor

Kizlar bebegim pişik oldu hametan baby kullanıyordum ama epey pisti ne almak lazım
Canım ben kantoron kullanıyorum çok kırmızı olduğunda da kantoron üstü hamazing etkili baya hametsn bizde pek ise yaramadı . Kantoron çok iyi feli bepantol baby iyileşince onla gittim hep iyi gidiyor çok ciddi pışık atlattık valla bide ev yapımı bulabilirsen baya iyi

Canimpardon braun yazmisim nexus kullanıyoruz biz kulaktan ölçer baya memnunum .

Fetal eko yaptır dmeedi mi Dr bence yaptırın çok faydalı birşey ve en küçük kalp damarlarına dahi bakıyorlar ve doğduğunda bir sıkıntı olma ihtimalini biliyorlar hemen önlem alıyorlar umarım birşey yoktur ama bazen olabiliyor ben kızımda beynninde kistler için istemişlerdi çok şükür bir problem olmadi
Kızlar bana da kalpte parlaklık var dediler ?

Bencede bir arada ağır gelmiştir ,Bugünde verem aşısını olduk biz sağlık ocağı harici yerde yapılmıyormuş diğer aşıları özelde yaptırdık çünkü zamanı geçiyordu iyiki yaptırmışız hepsi birbirine girecekti hatta bize sağlık ocağı zamanı geçmesin diyorsanız eczaneden alın yapalım dedi fiyatı 500 tl idi , bizde sağlık sigortası yapmıştık aynı zamanda sigortacıyız biz ücretsiz yaptırdık

X