- 18 Ağustos 2022
- 1.927
- 2.728
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.641
Ben de incia kullanıyorum. Çok memnunumÇok teşekkürler hepinize evde şu an hindistan cevizi yağı vardı onu kullandım hemen etki etti çok şükür, ben de incia baby oil sipariş verdim
Ama o bebek yağını yüzüne sürmeyin sakın, karnına masaj için oÇok teşekkürler hepinize evde şu an hindistan cevizi yağı vardı onu kullandım hemen etki etti çok şükür, ben de incia baby oil sipariş verdim
Aynılarını yaşıyorum canımBiz olduk hepatit aşıdan sonra huzursuzluğu oldu anlamadım aşıdan mı kaynaklı açlığı yoksa pusetinde duruyodu felan gazını tuvaletını rahat cıkarıyodu cok sıkıntımız olmuyodu uyuması azaldı vs.
Ay ben daha önce yazmıştım ama cevap vermemişler ya. Öbür danışmana yazdım şimdi, çok sağ olKızlar ebebek'in Internet sitesi var bebek.com diye. Oraya üye olunca emzirme danışmanlığı alabiliyorsunuz ücretsiz. Sol taraftaki menüden ulaşabiliyorsunuz. Oradan bulunduğunuz ili seçip WhatsApp üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.
Ben 2 kişiye yazdım 2si de cevap verdi sağolsunAy ben daha önce yazmıştım ama cevap vermemişler ya. Öbür danışmana yazdım şimdi, çok sağ ol
Dün biz de öyleydik yaa. Aşıdan demek ki. Şimdi de gözünü açmadan uyuyor. Gözü kapalı emiyorBiz olduk hepatit aşıdan sonra huzursuzluğu oldu anlamadım aşıdan mı kaynaklı açlığı yoksa pusetinde duruyodu felan gazını tuvaletını rahat cıkarıyodu cok sıkıntımız olmuyodu uyuması azaldı vs.
Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınYok yok sol elimle ayaklarından kavrıyorum alttan, dizleri de bükülüyor, sağ elimle de kafasını destekliyorum. Benim de sol elim dirseğime kadar kovada oluyor
Cidden şuan bizim için en güzel hediye. Bende evin yakınında 1 saatlik tek başıma kahve içip kitap okumak istiyorum az daha kendine gelsinOcakta benim doğum günüm, eşime dedim hiç hediye filan alma spa istiyorum biri beni yağlayıp kütletsin bi güzel, omzum sırtım hep ağrıyor
Bende oioinin emziği var onu tuttu ilk verdiğimizdeKızlar işe başlayacağım için bebeğimi emziğe alıştırmam lazım ama asla tutmuyoSiz nasıl alıştırdınız, hangi tarzda emzik kullaniyosunuz? Şuan evde bi kiraz uçlu bi de damaklı silikon emzik var, bi tane de kauçuk mu alsam?
Valla direk doktor önerisi 1. Aydan sonra vermeye başladım ben Philips avent canım 0-6 olsnlari en iyisi dediKızlar işe başlayacağım için bebeğimi emziğe alıştırmam lazım ama asla tutmuyoSiz nasıl alıştırdınız, hangi tarzda emzik kullaniyosunuz? Şuan evde bi kiraz uçlu bi de damaklı silikon emzik var, bi tane de kauçuk mu alsam?
Canım onu alacaktım ama boykot listesinde gördüm vazgeçtim. Muadili ne olabilir acaba? Tommee tippee demisler bi forumda, kullanan var mi acaba?Valla direk doktor önerisi 1. Aydan sonra vermeye başladım ben Philips avent canım 0-6 olsnlari en iyisi dedi
Hangi model canim?Bende oioinin emziği var onu tuttu ilk verdiğimizde
Ben 2. haftadan beri veriyorum mecbur mama başladığımız için. Son 2-3 haftadır memede ağlama çok oluyordu bence meme reddi ama her emzirmede değil. Pilates topunda emzirerek azalttık çok. Mecbur biberon vereceksin işe başlayınca ben de normalde bu hafta başlayacaktım çalışır raporu almasaydım. Nasıl olacak başka türlü her şekilde biberonla olacak sağılmış süt de olsaAsil benim merak ettiğim biberon veren var mı anne sütü alan bebeklerde sadece çalışmaya başlıcam 15 gün sonra mecburen vermem gerekicek biraz endişeleniyorum memeyi bırakır diye
Bence normal değil canım bunu acilen konuşmanız lazım benim için büyük sorun olurduKızlar biliyorum hepimizin şuan tek gayesi saglikla bebeklerimizi büyutmek. Bu yuzden biraz konu dışı ama ben yine de size bir şey danışmak istiyorum sizleri kardeşim gibi görerek. Eşim hamilelik surecim boyunca ve dogum sonrasında hala ,bana asla yakınlık göstermiyor, yanağımdan bile öpmez mesela. Aşırı soğuk sanki aynı evde ev arkadasiymisiz gibi yaşıyor. Sizce bu normal mi, yoksa bu durumu eleştirmem gerekiyor mu? Fikirlerinize ihtiyacım var
Hiç vermediğin için bilemedim hep kaşık biberon diyordum bi kaç kes öyle verdik çıktığımda ben ama akış hızlı olmadığı için sevmiyor onu bakalım denicemBen 2. haftadan beri veriyorum mecbur mama başladığımız için. Son 2-3 haftadır memede ağlama çok oluyordu bence meme reddi ama her emzirmede değil. Pilates topunda emzirerek azalttık çok. Mecbur biberon vereceksin işe başlayınca ben de normalde bu hafta başlayacaktım çalışır raporu almasaydım. Nasıl olacak başka türlü her şekilde biberonla olacak sağılmış süt de olsa
Ben mama veriyorum biberon ile Philips avent natural response. Kaşık biberon ile de vermeye çalışıyorum bazen mamayı ya da sağdığım sütten ama inanılmaz zor. Bir kısmı boşa gidiyor sütün ya da mamanın. Diliyle dışarı çıkarıyor. Tam ritm tutturmak kolay değil. Şu an meme reddi olmadı ama endişeliyimHiç vermediğin için bilemedim hep kaşık biberon diyordum bi kaç kes öyle verdik çıktığımda ben ama akış hızlı olmadığı için sevmiyor onu bakalım denicem