hermionegranger- Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2023 1.699 2.442 Dün 23:56 Konu Sahibi kediannesibiri #32.061 buto .!.: Bana bir arkadaşım heyet alırsan sana ders verirler çocuklar boş oturur dedi. Bende araştırdım bir şey bulamadım. Birde size sormak istedim Genişletmek için tıkla... Hayır ders verilmez ücretli bulunur yerine. Bizim heyet alan hocaların yerine hep ücretli geldi
buto .!.: Bana bir arkadaşım heyet alırsan sana ders verirler çocuklar boş oturur dedi. Bende araştırdım bir şey bulamadım. Birde size sormak istedim Genişletmek için tıkla... Hayır ders verilmez ücretli bulunur yerine. Bizim heyet alan hocaların yerine hep ücretli geldi
buto Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2023 310 135 30 Bugün 00:16 Konu Sahibi kediannesibiri #32.062 hermionegranger- .!.: Hayır ders verilmez ücretli bulunur yerine. Bizim heyet alan hocaların yerine hep ücretli geldi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Bunu yanlış biliyormuşum. Sevindim böyle olmasına
hermionegranger- .!.: Hayır ders verilmez ücretli bulunur yerine. Bizim heyet alan hocaların yerine hep ücretli geldi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Bunu yanlış biliyormuşum. Sevindim böyle olmasına
Minaa95 Her nasip, vakitine esirdir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2022 1.931 2.729 29 Bugün 18:07 Konu Sahibi kediannesibiri #32.063 Burcnnnn .!.: 3 aylık sa 3 saatte bir 120 CC ve ya 150 CC dedi bize doktor 3 saate bir Genişletmek için tıkla... Bu emzirme + mama ölçüsü mü?
Burcnnnn .!.: 3 aylık sa 3 saatte bir 120 CC ve ya 150 CC dedi bize doktor 3 saate bir Genişletmek için tıkla... Bu emzirme + mama ölçüsü mü?
K kas01 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Eylül 2023 226 105 38 dakika önce Konu Sahibi kediannesibiri #32.064 2 gündür mamayı bile zor içiyor memede gibi kendini geriye çekip aglıyor neden yapıyor bunu anlayamıyorum
2 gündür mamayı bile zor içiyor memede gibi kendini geriye çekip aglıyor neden yapıyor bunu anlayamıyorum
Minaa95 Her nasip, vakitine esirdir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2022 1.931 2.729 29 6 dakika önce Konu Sahibi kediannesibiri #32.065 kas01 .!.: 2 gündür mamayı bile zor içiyor memede gibi kendini geriye çekip aglıyor neden yapıyor bunu anlayamıyorum Genişletmek için tıkla... Gazı olabilir mi? Bizimki gazı olunca öyle yapıyor sık sık
kas01 .!.: 2 gündür mamayı bile zor içiyor memede gibi kendini geriye çekip aglıyor neden yapıyor bunu anlayamıyorum Genişletmek için tıkla... Gazı olabilir mi? Bizimki gazı olunca öyle yapıyor sık sık