- 29 Kasım 2023
- 992
- 799
- 23
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.501
Merhaba. Rahimde arteriovenöz malformasyon var, kürtajdan sonra şiddetli kanama yaşadım.Merhaba sizin avm biz mi vardı kanama falan yaşadınız mı
Canım çok az süt gelmesi çok normal bebiş küçük ona göre gelir zaten asla kendini yetersiz hissetme, bir de makine bebişin çektiğinden çooook daha azını çeker. Makineden 20 cc çıktı bebeğim de bu kadar mı emiyor diye sakın düşünme onun kaç katı emiyor bebek. Sağdıkça da gelir sen her gün düzenli sağ, beyne de süt üretimi sinyali gider hem. Ben de mama başlamak zorunda kaldım önce kendimi çok kötü hissettim ama sonra aştım o psikolojiyi çünkü bebeğimiz için en iyisini yapmak istiyoruz mamalar da zehir değil, anne sütüne destek olacak antibiyotik gibi düşün gereksiz kullanmıyoruz sonuçta. Sen asla yetersiz değilsinMerhaba kızlar ben de 14 ekimde dogum yaptım. Bebegimin ismi Mert 3600 kilo 54 cmkediannesibiri bizi de ekleyebilirsin. Yazmaya fırsatım olmadı bebişime kordon dolandigi icin sezaryen oldum. Ameliyat sonrası benim icin en azindan cok zorlu gecti bazi sıkıntılar olustu yeni yeni toparlamaya basliyorum. Bir haftadır öyle bi haldeyiz ki eşimle sürekli izliyoruz izledikce içimiz eriyor bebişe boyle bi sevgi yok hele ben lohusaliginda etkisi sanirim baktikca agliyorum sevgiden yalniz sütüm azmış mecbur mama başladık o canimi cok sıktı sutüm gelsin diye cok uğraşıyorum yetebilmek için abartiliyor saniyordum yetememe hissi cok fenaymıs. En ufak nefesi degişse endişeleniyorum . Bu arada sağmayı denedim cok cok az geldi süt daha cok stres oldum diye bıraktım ben de erken mi sağmak icin 1 haftalik daha bebeğim.
Bize doktor 1. Hafta başlamak üzere reçete vermişti ama devletin karşıladığı huzursuzluk yaptı çoğu bebekte de oluyormuş onu kullanmıyoruz ocean aldık çok daha rahat bebeğim. Uygulaması da çok rahat ağzına spreyle sıkıyoruz. Bi de öğlene kadar vermek gerekiyor mümkünse yoksa uykusuzluk yapabilirYeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun
Kızlar bu arada bebeğe sağlık ocağından(aile sağlık merkezinden )devit 3 almayı unutmayın bize 1 aylık aşısı için gittiğimizde verdiler.
Yaaa onu bilmiyordum bize öyle demediler. Teşekkürler canımBize doktor 1. Hafta başlamak üzere reçete vermişti ama devletin karşıladığı huzursuzluk yaptı çoğu bebekte de oluyormuş onu kullanmıyoruz ocean aldık çok daha rahat bebeğim. Uygulaması da çok rahat ağzına spreyle sıkıyoruz. Bi de öğlene kadar vermek gerekiyor mümkünse yoksa uykusuzluk yapabilir
Evet bende ocean aldım. Sabahları veriyorum.Bize doktor 1. Hafta başlamak üzere reçete vermişti ama devletin karşıladığı huzursuzluk yaptı çoğu bebekte de oluyormuş onu kullanmıyoruz ocean aldık çok daha rahat bebeğim. Uygulaması da çok rahat ağzına spreyle sıkıyoruz. Bi de öğlene kadar vermek gerekiyor mümkünse yoksa uykusuzluk yapabilir
Canım ben 21/10/2024 te doğum yaptım. 38+2 de doğmuş oldu. Boy 52 cm, kilo 3400.Emzirme arasından yazıyorumGüncelleme yapmak isteyenler etiketleyebilir ya da mesaj atabilir
Biz Beklemedeyiz ondan sesimiz çıkmıyorSelam kızlar uzun zamandır gelemedim. Bebeğe adapte olma evi, hayatımı yoluna koyma, rutinler oluşturma. Gaz ile uğraşma derken sohbet edecek yazacak vakit bulamadım. Yeni doğum yapanlar hep duamdaydiniz umarım anneler ve bebekler iyidir. Doğumlar sonrası buralar sanki ıssızlasti
Bekliyozzzz bazen heyheylerim geliyo yeterr yoruldum doğ artık diye bağırıyomBiz Beklemedeyiz ondan sesimiz çıkmıyoryoksa gece emzirme seanslarında buralarda oluruz gibi geliyor bana
Benim beklenen doğum tarihi de 31 ekimBekliyozzzz bazen heyheylerim geliyo yeterr yoruldum doğ artık diye bağırıyomolan ağrılarım sancılarım gitti hiç belirti yok bu hafta içi bir atak gelir umidiyle bekliyorum biyandan da gelme daha ben istemiyorum 30 ekime ne kaldı diyorum
Evet ya senin sancıların falan oluyordu arada geçen hafta. Hepsi mi gitti?Bekliyozzzz bazen heyheylerim geliyo yeterr yoruldum doğ artık diye bağırıyomolan ağrılarım sancılarım gitti hiç belirti yok bu hafta içi bir atak gelir umidiyle bekliyorum biyandan da gelme daha ben istemiyorum 30 ekime ne kaldı diyorum
Bende devletin verdiğini kullanıyorum sizde ne gibi huzursuzluklar yaptı acaba ? Bizimde uyku düzenimiz ondan sonra bozuldu gazda var ama gazı çıksa da çocuk uyumuyorBize doktor 1. Hafta başlamak üzere reçete vermişti ama devletin karşıladığı huzursuzluk yaptı çoğu bebekte de oluyormuş onu kullanmıyoruz ocean aldık çok daha rahat bebeğim. Uygulaması da çok rahat ağzına spreyle sıkıyoruz. Bi de öğlene kadar vermek gerekiyor mümkünse yoksa uykusuzluk yapabilir
Ya sen önce doğurcan ya benEvet ya senin sancıların falan oluyordu arada geçen hafta. Hepsi mi gitti?Bende sadece karın sertleşmesi oluyor sıklıkla akşamları da hafif rahim kısmımda sızlama oluyor başka bir şey yok
Mis gibi uyuyan çocuk uyumadı, huzursuzdu rahatsız görünüyordu, memede uzun süre durmak istiyordu vs şimdi üzerinden 2 hafta filan geçti çok net hatırlayamadım detayları ama böyleydiBende devletin verdiğini kullanıyorum sizde ne gibi huzursuzluklar yaptı acaba ? Bizimde uyku düzenimiz ondan sonra bozuldu gazda var ama gazı çıksa da çocuk uyumuyor
Şu an aynı huzursuzluklar bizde de başladı 21. Gün oldu ne olduysa d vitaminine de 18. Gün falan başlamıştık sanırımMis gibi uyuyan çocuk uyumadı, huzursuzdu rahatsız görünüyordu, memede uzun süre durmak istiyordu vs şimdi üzerinden 2 hafta filan geçti çok net hatırlayamadım detayları ama böyleydieşimle birbirimize sorup duruyorduk noldu buna iki gündür diye. Komşum doktor, o söyledi devletin verdiği huzursuz edebiliyo ocean al ben de çocuklarıma ondan aldım dedi, şak diye kesildi onu kullanınca
Yani bence ocean alın fark edeceğini düşünüyorum uygulaması da çok daha kolay ağzına bi fıs sıkıyorsunuz. Bi de gündüz verin mümkünse saat 11’e kadar vermiş olun sabahtanŞu an aynı huzursuzluklar bizde de başladı 21. Gün oldu ne olduysa d vitaminine de 18. Gün falan başlamıştık sanırım
Benim ödem şişlik 10gunsurmustu hatta korkmuştum ama geçiyor bolsu içmekten başka çare yokBana da 3 günde gitmesi biraz mucize geldi çünkü vajinal doğum olmadığı için öyle düşünüyorum yani, İnşallah benimde çekilir henüz bir şey yapamıyorum normal yiyip içiyorum ama bacaklarımda aşırı ödem oldu doğumdan sonra bunun için ne yapacağım bilmiyorum
Şuan herkes ugrasta sanırım bende okuyor ama yazamıyorum bende zorlanıyorum e işi yemk bebek çamaşır utuSelam kızlar uzun zamandır gelemedim. Bebeğe adapte olma evi, hayatımı yoluna koyma, rutinler oluşturma. Gaz ile uğraşma derken sohbet edecek yazacak vakit bulamadım. Yeni doğum yapanlar hep duamdaydiniz umarım anneler ve bebekler iyidir. Doğumlar sonrası buralar sanki ıssızlasti
Hayırlı olsun maşallahCanım ben 21/10/2024 te doğum yaptım. 38+2 de doğmuş oldu. Boy 52 cm, kilo 3400.
Yarın alacağım inşallah bu huzursuzluk durumu geçer bebişin yoksa çok zor böyle artık yapışık geziyoruz diye sling sipariş verdim en azından işlerimi de yapabilirim o şekildeYani bence ocean alın fark edeceğini düşünüyorum uygulaması da çok daha kolay ağzına bi fıs sıkıyorsunuz. Bi de gündüz verin mümkünse saat 11’e kadar vermiş olun sabahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?