Valla benim kız süprizle geldi. 14 ekime planlı sezeryandık, 3 ekimde evde suyum geldi. Hastaneye gittim 10 dk içinde ameliyata alındım
herşey güzel geçti. Girmeden önce çok korktum ama hiç acı hissetmedim. Ameliyat ekibi çok iyiydi. Epidural yaptı. O iğne de yapılırken hissettim ama dayanılmayacak bir acı duymadım. Yavaşça ayaklarım uyuştu. Dokunuşları hisettim hep, bebek çıkarken hafif bir basınç. Midem bulanmadı, bence heyecandan bütün uyarı mekanizmam durdu. Bebeği gördüğüm an dünyada ondan başka herşey önemini kaybetti sanki, bir mutluluk sevinç patlaması oldu bende. Hiç ama hiç ağrı duymadım. Midem yanıyordu odaya geldiğimde sadece. İlk gecem ilk yürüyüşümde çok iyi geçti. Epidurale ağrı pompası takmışlardı. Bastıkça ağrımı geçirdi. Hastanede iki gece kaldık, taburcu olduktan sonra ağrılarım oldu evet ama dayanılacak şeyler. Dünyanın en güzel duygusuymuş, rabbim tüm doğum yapacak arkadaşların yardımcısı olsun. Hiç korkmayın. Bebeğinize dokununca hiçbirşey hatırlamayacaksınız. 36+0 da doğduk ama direk odaya geldi bebeğim, gelişimini tamamlamış. Beraberde çıktkk eve. Şimdide bir sorun yok çok şükür. Emiyor, sütümde yetiyor şimdilik. Bizden haberler böyle