2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yok canım 2. Benim valla belimden vurdu ve dinlendikçe geçmedi arttı banyoya girince rahatladım çıkınca yine vardı öyle geldim. Ne nişan ne suyum geldi
Nasıl sancilardi, yani bu zamana kadar ki kasilmalardan farklı mıydı? yalancı kasilmalardan daha mi agirdi sancilari bir de sıklık konusu var ya 3 dk 5 dk olayı, hiç ölçtün mü sancılarını

Nasıl sancilardi, yani bu zamana kadar ki kasilmalardan farklı mıydı? yalancı kasilmalardan daha mi agirdi sancilari bir de sıklık konusu var ya 3 dk 5 dk olayı, hiç ölçtün mü sancılarını
Ölçmeden geldim çünkü dinlenince ya da duşla geçmediğini arttığını farkettim en kötü geri gelirim dedim ama yani bugün olmasa yarına doğururum dedim çünkü normal hafif olmuyor bu ağrı

Güzel dileklerini ileten arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim bisey sormak istiyorum perşembe sezeryan olmuştum bugün taburcu olduk ve benim ayak ve alt bacağımda aşırı odem oldu sizde oldu mu? Diğer gebeliklerimde böyle olmamıştı. Birde benim doktorum kan sulandırıci yazmış 10 gunluk oxapar doğumdan sonra kaldığımız 2 gün orda vurdular. Ama ben bilmediğim için bugün vuramadık yarın basliycaz sizce sıkıntı olur mu? Benim doktorum varis çorabı giydirmedi normalde kanla ilgili problemim yok ameliyat olduğum için oxapar verdi

Geçmiş olsun, benim ödem olmadı çünkü ameliyata giderken varis çorabı giydirdiler 1 hafta da takacaksın dediler.

Sorun olmaz bence kan sulandırıcı da

Geçmiş olsun, benim ödem olmadı çünkü ameliyata giderken varis çorabı giydirdiler 1 hafta da takacaksın dediler.

Sorun olmaz bence kan sulandırıcı da
Ya bende varis çorabı sordum ama doktorunuz kan sulandirici yazdığı için veremiyoruz dedi. Hamilelikte böyle odem olmadım ben

Ben anlayamayacağım sanırım 2 gündür benim de bel ağrısıyla gelen sancılarım var ama nişan da gelmedi suda bakalım anlarım heralde inş
Anlarsın suyun gelmezse o ağrıyı anlıyosun cok farklı belden şiddetli ağrı geçmeyen ağrı kendiliğinde ıkınma hissiyatı oluyor bende öyle olmuştu.belden ağrı sancıda varsa doğumun yakındır allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…