2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Oy maşallah bizde bugün 36 olduk gebelik sekeri var ama kilosu ileri değil suyuda gebelik şekeri olanlarda çok olmasina rağmen bizim azmış. Bende biraz diyeti saldım inşallah bisey olmaz
Bende şeker var işte hem suyu fazla hem 2 hafta önde gidiyor. Çok aşırı salma yine de dikkat et suyu bol iç faydası olacaktır

Ekranda yeşil olan sayı sancıları gösterir kağıtta en altta kalp ritmi gibi gösteren benimde iki defa oldu NST ama hemşire neyin ne olduğunu hepsini söyledi ordan biliyorum

İsmim semra 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum son adet tarihim 17 Ocak 2024 cinsiyet erkek tahmini doğum 20.23 Ekim tabi orasını Allah bilir kediannesibiri böylemi oluyor tam bilmiyorum burayı

Doğum yaptı ama tansiyonu hala yüksekmiş, hastanede yatıyormuş. Bebişin de ciğerinde su mu yoksa kist mi var doktorlar çözememiş. En kısa sürede allah ikisine de sağlık sıhhat versin
B busenindertleri haber alan var mı kızlar. En son sezeryana gireceğim yazmıştı sabah 8de. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordu inşallah iyi haberler alır

AA 80 aslında çok ta düşük değil ama düzensiz olduğu için belki bisey dememiştir. Bende en son girdiğimde 38 40 civarı gördüm
İşte sürekli olmadığı için bişey demedi sanıyorum ben de.
Evde de bugün huzursuzum biraz, korku geldi üzerime
Son haftam, sağ salim atlatsaydık

Çok kararsızım nasıl yapıcam bilmiyorum

İşte sürekli olmadığı için bişey demedi sanıyorum ben de.
Evde de bugün huzursuzum biraz, korku geldi üzerime
Son haftam, sağ salim atlatsaydık
Ben de 38+1’deyim. Son doğum tarihim 2 Ekim, doktorum son zamanlar bebek için çok önemli dedi ve 1 Ekim için sezaryen tarihi verdi. O zamana kadar normal gelirse normal doğum da yapabilirim bilmiyorummm, haftaya da doktorum izindeeee Ben de huzursuzum o yüzden, allah beterinden saklasın gelse hemen keşke diyorum, sonra da vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…