2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Evet folik asit 600 olmasıda dikkatimi çekti ama bi zarari olmuyormuş diye okudum of farklı bir takviyeye mi geçsem içim rahat değil 🤨
Bu konuda bende kararsızım canım. İlk gebeligimde sadece folik asit kullanmıştım, vitamine gerek yok demişti doktor. Şuanda da 400 mg folik asit alıyorum ama vitamin kullanmalımıyım bilemiyorum.

Bende napcagmi bilemiyorum şuan canım ya 🫤
Geçen sene d vitamini eksik çıkmıştı tahlilde, uzun süre vitamin kullandım. Ama şuan rastgele vitamin kullanmak mantıklı gelmiyor. Günlük mutlaka meyve tüketiyorum. Doktora gidince tahlil yaptircam tekrar, ihtiyacım varsa kullanayım.

Geçen sene d vitamini eksik çıkmıştı tahlilde, uzun süre vitamin kullandım. Ama şuan rastgele vitamin kullanmak mantıklı gelmiyor. Günlük mutlaka meyve tüketiyorum. Doktora gidince tahlil yaptircam tekrar, ihtiyacım varsa kullanayım.
Benden yarın büyük ihtimalle kalp atışını duyarsak 🤲 tahliller isteyecek birsuru, eğer baktım çok bi sıkıntı yok kullanmiycam. Ama ilerleyen aylarda demir kalsiyum vs kullanırım o ayrı 😊

Ben sordum neden yüksek doz verdiniz diye otizm yapar falan diyorlar korktum dedim . Düşüğü olanlara öyle veriyoruz dedi. Acaba yaştan dolayı riskli mi gördü ki 🤔
Benimki de folbiol vermis, tabi ben ne verdigini eczanede gorunce doktora soramamis oldum neden bunu verdiniz diye. 5000mikro gr var onda :KK43: haftaya gidince kibarca sormaya caliscam bakalim bana niye ondan vermis. Butun degerlerim normal, dusuk de yok. Ama yas 35, zor hamile kaldim diye mi anlamadim.

Insallah bi sey olmadan cikar evinize donersiniz saglikla 🙏🏻 haber verirsiniz yine bize. Allaha emanet olun, dua ediyorum 🤍
Allah razı olsun Allah sizlere yaşatmasın çok zormuş kendimi kaybettim kasıldım kitlendim kaldım neler yasadığımı hissettimi hatırlıyorum bile aklımı yitirdim sandım. Çok şükür yaşıyor kalbi atıyor dedi progestan iğne verdi dinlen dedi Rabbim hiç bir gebeye yaşatmasın 😥 kızlar nolur dikkat edin yalvarıyorum sizlere şunu yaşamak ölüm gibi Allahım yaşatmasın tekrar tekrar diyorum ama cok korktum ondan
Çok çok geçmiş olsun. Biraz iğne ilaç, biraz yatıp dinlenme geçecek inşallah 🙏🏻 Dualarım seninle canım 🤲🏻😔😔

Benimki de folbiol vermis, tabi ben ne verdigini eczanede gorunce doktora soramamis oldum neden bunu verdiniz diye. 5000mikro gr var onda :KK43: haftaya gidince kibarca sormaya caliscam bakalim bana niye ondan vermis. Butun degerlerim normal, dusuk de yok. Ama yas 35, zor hamile kaldim diye mi anlamadim.
Bana da folbiol vermiş

Allah razı olsun Allah sizlere yaşatmasın çok zormuş kendimi kaybettim kasıldım kitlendim kaldım neler yasadığımı hissettimi hatırlıyorum bile aklımı yitirdim sandım. Çok şükür yaşıyor kalbi atıyor dedi progestan iğne verdi dinlen dedi Rabbim hiç bir gebeye yaşatmasın 😥 kızlar nolur dikkat edin yalvarıyorum sizlere şunu yaşamak ölüm gibi Allahım yaşatmasın tekrar tekrar diyorum ama cok korktum ondan
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine 🌸

Evet burda normal zamanda da istediğin gibi randevu alıp gidemiyorsun. Doktorun asistaniyla telefon görüşmesi yapılıyor, gerekli görürse doktor randevu veriyor. Bir yönden iyi, gerekli gereksiz bir kalabalık olmuyor hastanelerde. Simdiye kadar sağlık sistemiyle ilgili sorun yaşamadım umarım şimdi de herşey yolunda giderde hastaneye ihtiyaç duymam. Sürekli doktora gitmeye karşı olsamda hamilelik söz konusu olduğu için biraz endişeliyim açıkçası.
Umarım iyi geçer 🙏

X