- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.221
Ayy cok guzel cikolatayi nerede yaptirdin kaca geldiBurdaki doğumları gördükçe bi gaza gelip bende hastanede dağıtılacaklarını bitirdimçikolatası henüz gelmedi sadece poşetleyip vericez gelenlere eşimin akrabası çok benimde arkadaşım çok derken abarttık sayıyı bi yerden sonra pişmanlık oldu
Bize de 15 ile 20 si arası bir gün seçin dedi ben 18 Ekim cumayı seçtim eşimin cuma günü dersi yok hafta bütünlüğü de bozulmamış olacak öyle olursabizim sat aynı banada 38 içinde alırım sen seç 14 15 ekim uygun gibi dedii eşimde babalık izni muhabbetine biz pazartesii olsun dedikk
Hahaha saka gibi nasil yapmis oyleeeeAy kızlar sabahtan beri güldüğüm bir sey anlatıcam. Resmen iki kiloluk minik kızım beni kaynar su ile haşlıyordu.
Sabah yumurta haşlıyordum, cezvenin kulbu dışarıya dogru duruyordu. Ben de ocaktan almak icin başında bekliyordum. Göbeğim cezvenin kulbuna sıfır duruyor ama değmiyordu, zaten saniyelik bir olay. Bir iki taşım daha kaynasin alayim diye bekliyordum. O sırada karnımı ileri iten saglam bir tekme attı tam cezve kulbuna denk gelen yere. Cezve icindeki kaynar suyla ileri dogru kaydi, neyse ki dökülmedi ama dökülse karnimdan altı cok kotu yanmış olacakti.
Hastaneye gitsen ne anlatacaksin, doğmamış bebegim beni haşladı. Kim inanir
Yaaa oylemi rivayetler korkutuyoe hayirlisiyla sagligiyla alalim bebislerimizi kucaklarjmiza insallahBende pazartesi girmiştim. Ama arkadaşlarım korkma sakın korkacagin son şey olsun diyorlar 2 si de öyle dedi
Kim duruyor yardim edenin varmi canimİyiyim canım eve çıktık çok şükür biraz sarılığımız devam ediyor o da geçerse daha iyi olacağız
Ya evet yansam ilac kullanim durumu filan nasıl olurdu hic bilemiyorum, parolle yanik acisi atlatmaya calisacaktim herhalde. En iyisi sadaka vereyimHahaha saka gibi nasil yapmis oyleeeeallah tan yanmamissin guluyoruz ediuoruz da
Benim beklenen dogum tarihim uygumalarda 26 ekim gosteriyor, planli sezeryan olacak 40 haftayi dolduracagimi sanmıyorum 26sına kalmaz muhtemelen ama icimden hep 18 ekimde doguracakmisim gibi geciyor. Sanki o gune gun almış gibi hissediyorum hatta. Hayirli olsun simdidenBize de 15 ile 20 si arası bir gün seçin dedi ben 18 Ekim cumayı seçtim eşimin cuma günü dersi yok hafta bütünlüğü de bozulmamış olacak öyle olursa
Cemre Neva?Oyle canim gül kuzeninin ismi o yuzden tercih etmem
Yaa benim de beklenen 31 ekim bana da 20 ekim doğuyor benim kimlikte yazan doğum günümBenim beklenen dogum tarihim uygumalarda 26 ekim gosteriyor, planli sezeryan olacak 40 haftayi dolduracagimi sanmıyorum 26sına kalmaz muhtemelen ama icimden hep 18 ekimde doguracakmisim gibi geciyor. Sanki o gune gun almış gibi hissediyorum hatta. Hayirli olsun simdiden
Acaba nerden doğuyor bu tarihler bizeYaa benim de beklenen 31 ekim bana da 20 ekim doğuyor benim kimlikte yazan doğum günüm
Canım var mı Bi haber merak ettimGünaydın annişler, dünden beri bebekte hareket azalması yaşıyorum. Dün panik yapıyorumdur dedim ama durum bu sabahta aynı. Doktora gidiyorum birazdan, inşallah bebiş iyidir de sadece ben evham yapıyorumdur. Dua edin
Bizde 3 kız kardeşiz bana da çok çok tuhaf gelmişti erkek olacağını duyduğum da2 erkek annesi olarakevet gerçekten üstümüze sağa sola işiyolar biz 4 kız kardeşiz, ilk oğlum da aaa bunun baya pipisi var diye tuhaf oluyoduk
Aaa çok sevindim canım gözün aydın demek geldi bebisin evinize çok şükürİyiyim canım eve çıktık çok şükür biraz sarılığımız devam ediyor o da geçerse daha iyi olacağız
Değiştireyim mi grup adınıBenim 28 Eylül deEkim Anneleri olduk Eylül anneleri
Harekleniyor biyer şişiyor gibi yamuluyorBelden ve kasıktan ağrı girince eş zamanlı karında sertleşme oluyor mu
2 erkek annesi olarakevet gerçekten üstümüze sağa sola işiyolar biz 4 kız kardeşiz, ilk oğlum da aaa bunun baya pipisi var diye tuhaf oluyoduk
KesinlikleeeBizde 3 kız kardeşiz bana da çok çok tuhaf gelmişti erkek olacağını duyduğum dabebek diyince aklıma kız geliyor benim direk şimdi ise etrafa işeyecek bir oğlum olacak
Gene listeyle uğraşacam belli oldu uzun zaman olmuştu buralara güncelleme yapın kızlar yazmayalı ugrastirmayin beni doğuran doğurdum desinYaaO zamaaaan;
-19 ya da 20 Eylül ben. Yanii @melanc
-17 ya da 20 Eylül @komikmigeldiii
-20 Eylül @Limon agacim
-25 Eylül P PINAR OGUZ
-27 Eylül @polimo
-28 Eylül @Perlitik @hermionegranger-
Geliyor gelmekte olanlar
Senin ne zaman görünüyor canım? Sen bizden önce doğurursan biz sona kalırız gibi duruyorGene listeyle uğraşacam belli oldu uzun zaman olmuştu buralara güncelleme yapın kızlar yazmayalı ugrastirmayin beni doğuran doğurdum desin( şaka şaka önce bebekle sizler iyi olun )
Aynı gün doğuralımBenim beklenen dogum tarihim uygumalarda 26 ekim gosteriyor, planli sezeryan olacak 40 haftayi dolduracagimi sanmıyorum 26sına kalmaz muhtemelen ama icimden hep 18 ekimde doguracakmisim gibi geciyor. Sanki o gune gun almış gibi hissediyorum hatta. Hayirli olsun simdiden
Fiyatlar nasıl peki nerede yaptırıyorsunızKızlaar hediyelik olarak vermeyi planladığım ürünlerden ikisi ulaştı elime. Bunlar haricinde kurabiye, sukulent ve cikolatalarim olacak. Son hazırlıklara geldikce heyecanım artiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?