2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ayy cok guzel cikolatayi nerede yaptirdin kaca geldi

bizim sat aynı banada 38 içinde alırım sen seç 14 15 ekim uygun gibi dedii eşimde babalık izni muhabbetine biz pazartesii olsun dedikk
Bize de 15 ile 20 si arası bir gün seçin dedi ben 18 Ekim cumayı seçtim eşimin cuma günü dersi yok hafta bütünlüğü de bozulmamış olacak öyle olursa

Hahaha saka gibi nasil yapmis oyleeee allah tan yanmamissin guluyoruz ediuoruz da

Bize de 15 ile 20 si arası bir gün seçin dedi ben 18 Ekim cumayı seçtim eşimin cuma günü dersi yok hafta bütünlüğü de bozulmamış olacak öyle olursa
Benim beklenen dogum tarihim uygumalarda 26 ekim gosteriyor, planli sezeryan olacak 40 haftayi dolduracagimi sanmıyorum 26sına kalmaz muhtemelen ama icimden hep 18 ekimde doguracakmisim gibi geciyor. Sanki o gune gun almış gibi hissediyorum hatta. Hayirli olsun simdiden

Yaa benim de beklenen 31 ekim bana da 20 ekim doğuyor benim kimlikte yazan doğum günüm

2 erkek annesi olarak evet gerçekten üstümüze sağa sola işiyolar biz 4 kız kardeşiz, ilk oğlum da aaa bunun baya pipisi var diye tuhaf oluyoduk
Bizde 3 kız kardeşiz bana da çok çok tuhaf gelmişti erkek olacağını duyduğum da bebek diyince aklıma kız geliyor benim direk şimdi ise etrafa işeyecek bir oğlum olacak

İyiyim canım eve çıktık çok şükür biraz sarılığımız devam ediyor o da geçerse daha iyi olacağız
Aaa çok sevindim canım gözün aydın demek geldi bebisin evinize çok şükür
Bizde de yoğun bakım sonrasi sarılık olmuştu baya zayıflamıştı kuzum
Sarılık olan bebekler çok fazla uyuyorlar ona dikkat et canım hani beslenmek için uyanmıyor bile sen saatlerine dikkat ederek sık sık uyandırıp besle bebisi bian önce geçer o da inş

2 erkek annesi olarak evet gerçekten üstümüze sağa sola işiyolar biz 4 kız kardeşiz, ilk oğlum da aaa bunun baya pipisi var diye tuhaf oluyoduk

Bizde 3 kız kardeşiz bana da çok çok tuhaf gelmişti erkek olacağını duyduğum da bebek diyince aklıma kız geliyor benim direk şimdi ise etrafa işeyecek bir oğlum olacak
Kesinlikleee biz de 3 kız kardeşiz o kadar tuhafıma gidiyor ki erkek annesi olacak olmak Biz hem minnoş minnoş takıldık. Şimdi gözüm korkmuyor değil özellikle tuvalet eğitimi ve okul çağı geriyor şimdiden

Gene listeyle uğraşacam belli oldu uzun zaman olmuştu buralara güncelleme yapın kızlar yazmayalı ugrastirmayin beni doğuran doğurdum desin ( şaka şaka önce bebekle sizler iyi olun )
Senin ne zaman görünüyor canım? Sen bizden önce doğurursan biz sona kalırız gibi duruyor

Aynı gün doğuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…