2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kizlar yine hastanedeyim tansiyonum yuksek idrarda protein kacagi cikti ntsede sancim cikti rahim agzi daha acilmamis ama bu sanciyla acilabilir gibi tansiyon ilaci basladilar bu gece hastanede kalacagim kan testi sonuclarim hoslarina gitmezse sezeryani one cekecekler dualariniza talibim..

24 lukte protein ne çıktı canım. Dualarimiz seninle

İnşallah atlatırsın canım kaç haftalıksın vaktinde gelir inşallah

Dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Ama kötü şeyleri düşünmesen mi? Daha önünde kaç hafta var 42 de doğan var en olmadı sezeryan var. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığın bir tek normale odaklanıp öbürünü kötü düşünürsen çağırirsin. Öncekilerim 2 normal doğumda bu sefer de isterim normal ama hiç demedim Sezeryan olursa ben ne yaparım ah vah diye olursa onu da atlatirim bebeğimi kucağıma alıyım sağlıkla diye duan ediyorum. Doktorun mu bunlari sana anlattı ölümler vs ??

İyi yolculuklar şimdiden bende hamile haberimi alır almaz bilet aldım hangi eyalette doğumunuz?

Emin ellerde sürecin devam ediyor, duam seninle güzel haberler ile bizlere dön canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsin bebeğinizi

Ya o his çok güzel değil mi ? Bazen ben de yandan elimi ayağımı bilmediğim küçük yumru hissediyorum o kadar güzel ki

Fiyatlar nasıl peki nerede yaptırıyorsunız
Magnetleri KACUV'dan yaptırdım. Bağış maksatlıydı. Magnetler yanlis hatirlamiyorsam tanesi 23 tl ve en az 50 tane siparis verilebiliyor. Kargosuyla beraber 1250 tl odendi sanirim.
Diğer hediyelikler icin 20'ser tane yeterli gelir diye dusunuyorum, cok kalabalik degiliz.

20 adet lotus mum bu sekilde kutulu süslü 400 tl tuttu.

Kurabiyelerin tanesi icin 55 tl fiyat verildi ama henüz erken oldugu icin yaptırmaya baslamadim. 25 adet kurabiye yapilacak sunum standi vs ondan olacak. 1500 tl fiyat verdiler.

Cikolatayi da instagramdan siparis olusturdum ama henuz elime ulasmadi. Örnek fotoğrafı eklerim. 48 adet cikolata 1000 tl odedim.

Sukulentleri de beylikduzu-buyukcemece arasi bir peyzaj dukkaninda gördüm en kucuk boyları renkli saksida tanesi 25 tl idi ama zamanim var diye satin almadim. Soldurmayayim diye. Zaman yaklasinca gidip alicam. O da tahminimce 500 tl civari tutacak.

Eklentiler

• 1000051088.jpg
    169,9 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Ayy aynı duygular içerisindeyiz. Ben eşime sen verirsin artık tuvalet eğitimini dedim . Okul dönemi başladı bende hep yolda erkek çocuklarına bakıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ay Allahım en hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde gelsin yavrucukların inşallah

Ayy aynı duygular içerisindeyiz. Ben eşime sen verirsin artık tuvalet eğitimini dedim . Okul dönemi başladı bende hep yolda erkek çocuklarına bakıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ben de okulda sürekli erkek çocuklarını gözlemliyorum. Adı Alparslan olanlar biraz daha yakın geliyor sebepsizce hem ilk hem ortaokul olduğu için hepsini gözlemliyorum. Bazılarını da kınıyorum istemsizce sonra tövbe tövbe diyorum ama bakalım ne olacak

bu reflü beni mahvediyor ya. 1 aydır çok fenayım, gaviscon bile tam işe yaramıyor artık. süt içemiyorum çocukluğumdan beri, başka doğal önerisi olan?
Tahin diyen arkadaşlar vardı canım. Ben tahin denemedim ama eğer varsa bir kaşık ye bakalım

Sanciniz nasıl di nasıl hissettiniz bende şuan pek iyi değilim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…