- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.181
Benimde öyle bir sağ şişiyor bir sol. Bazen sağ yandan ayağı mı elimi ne küçük böyle şişiyor. Dalgalandırıyor filanKizlar sacma soruysa kusura bakmayin3 gundur bu bebek gunde birkac kere araliksiz 2-3 saat falan karnimi bir sagaa bir sola yayik ayran yaparcasina salliyor. Cogu zaman da aciyor Cok sallamadigi zaman da bir hareketini mutlaka hissediyorum surekli gun boyu. Bu cocuk hic mi uyumuyor, bu kadar hareketten endiselenmeli miyim yoksa yapimdan dolayi ben mi fazla hissediyor olabilirim?
Keske iceri bir kamera falan koyabilsek ya
Aynı durumdayız. Gün içerisinde inanılmaz aktif. Sık sık sallıyor ama sallantılar saat boyu sürmüyor tabii. Bunlara ek olarak kafasını da bastırıyor kızımKizlar sacma soruysa kusura bakmayin3 gundur bu bebek gunde birkac kere araliksiz 2-3 saat falan karnimi bir sagaa bir sola yayik ayran yaparcasina salliyor. Cogu zaman da aciyor Cok sallamadigi zaman da bir hareketini mutlaka hissediyorum surekli gun boyu. Bu cocuk hic mi uyumuyor, bu kadar hareketten endiselenmeli miyim yoksa yapimdan dolayi ben mi fazla hissediyor olabilirim?
Yaaa bende bugun gittim anaztesiyr belden dedi anastesi doktoru tirstim yaa onunlada ilgili coool rivayet var yaa Allah yardimcimiz olsunBenim de tam 37 de olacak inşallahgebelik zehirlenmesinde en son 37 ye girdiğin güne kadar bekliyorlarmis. Belden varacakları iğneden çok korkuyorum
Benimde 38. Hafta Ekimin ikinci haftası oluyor. En geç tarih o. Bakalım anası gibi Ekim ayında gelir inşallah. Ekim ayını ayrı bi seviyorum çünküsiz rahata ermişken deee arkanızdan grubun isim hakkını veren ekimm annelerii gelicekkbenim sezeryan 38içinde alırız 14 15 ekim gibi dedii normalde 40 hafta beklenseydi aynı gün dogcaktık oglusumla
Ayy masallah arka arkaya doguruyoruzYaaO zamaaaan;
-19 ya da 20 Eylül ben. Yaniimelanc
-17 ya da 20 Eylül @komikmigeldiii
-20 Eylül @Limon agacim
-25 Eylül P PINAR OGUZ
-27 Eylül @polimo
-28 Eylül @Perlitik @hermionegranger-
Geliyor gelmekte olanlar
20 Eylül müüü? Kadının gücü diyorum başka bir şey diyemiyorumBen varım pazara ev temizliğini bitiricem cuma da doğum zaten temizlik bitince bende kuaför ağda saç kesimi falan yapicam belki bir gün denize bir günde eşimle akşam yemegine gideriz cuma da sabah doğuma
Yakın zamanda akraba belden oldu. Anestezistin dediğini dinledim bol bol kahve içtim 3 litre su içmeyede özen göstermiş iyiyiim diyor. Yapan kişiye göre de değişiyormuş galba. Ya da kişinin bünyesinden mi bilmiyorum. İnşallah seninde ağrısız sızısız yan etkisiz geçerYaaa bende bugun gittim anaztesiyr belden dedi anastesi doktoru tirstim yaa onunlada ilgili coool rivayet var yaa Allah yardimcimiz olsun
Yaa bana belden dedi korkuyorum cok kotuyude cagirmak istemiyorum ama olumsuzluklarda beynimi birakmiyorAynen bende yaa ve öyle yorum yapanlarda varGenel anestezi istesem doktorum istemez gibi ama iyi mi olur onuda bilmiyorum zaten. Çok zor bir karar
Akrep misin sendeee hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallahBenimde 38. Hafta Ekimin ikinci haftası oluyor. En geç tarih o. Bakalım anası gibi Ekim ayında gelir inşallah. Ekim ayını ayrı bi seviyorum çünkü
Buldum 450 tl pahalimi canimBurdan aldım ama tükenmiş sanrmBaby Minik Pipi Ped 6 Adet - Erkek Bebek Bez Değiştirme Koruyucusu - Pee cap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baby Minik Pipi Ped 6 Adet - Erkek Bebek Bez Değiştirme Koruyucusu - Pee cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizim oğlanda çok hareketli hergün aynı saatlerde içerde neler yapıyosa dediğin gibi saga sola aşağı yukarı sallanıyo siddetli bir sekilde bazen küt diye vuruyo yerimde hopluyorumKizlar sacma soruysa kusura bakmayin3 gundur bu bebek gunde birkac kere araliksiz 2-3 saat falan karnimi bir sagaa bir sola yayik ayran yaparcasina salliyor. Cogu zaman da aciyor Cok sallamadigi zaman da bir hareketini mutlaka hissediyorum surekli gun boyu. Bu cocuk hic mi uyumuyor, bu kadar hareketten endiselenmeli miyim yoksa yapimdan dolayi ben mi fazla hissediyor olabilirim?
Sac boyatacakmisin doktor izin verdi bana da ben boyatmayayim dedim bende aldim randev7Ben varım pazara ev temizliğini bitiricem cuma da doğum zaten temizlik bitince bende kuaför ağda saç kesimi falan yapicam belki bir gün denize bir günde eşimle akşam yemegine gideriz cuma da sabah doğuma
TeraziyimAkrep misin sendeee hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Kızım olursa Beste Neva koymayı düşünüyordum. Çok fazla olmayan bir isim.Neva'nın yanına sade bir isim düşünüyorum aklıma gelmiyorgüzel bir isim bulursunuz eminim
Ya evet cogu zaman otururken yapiyor ama bugun utu yaparken yemek yaparken falan da rahat durmadiBenimde öyle bir sağ şişiyor bir sol. Bazen sağ yandan ayağı mı elimi ne küçük böyle şişiyor. Dalgalandırıyor filanBir gün öyleyse ama diğer gün suskun oluyor. Bi gün uyanık bi gün uyuyor galiba Bende hareketine alışınca bu sefer hareket etmeyince sürekli karnımı dürtüyom etsin diye Bir kitapta okudum. Bebekler anne ayaktayken veya iş yapıyorken karında su içinde sallanıyorlar o da onlara uyku yapıyormuş ama dinlenme modunda olunca içerdeki su da hareket etmediğinden uyanık olup oynuyormuş Bende bu aralar hep dinlenme modundayım
20,snde benYaa 2 olduk.Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibi
Şu an 16-22 Eylül aralığında ben ve @komikmigeldiii varız.
23-29 aralığında da @Perlitik geliyooor.
Ya neresini bastiriyor, neresi nerde ben hic anlamiyorum. Var mi bir yoluAynı durumdayız. Gün içerisinde inanılmaz aktif. Sık sık sallıyor ama sallantılar saat boyu sürmüyor tabii. Bunlara ek olarak kafasını da bastırıyor kızım
Bende ağdaya gitmeyi istiyorum ama doğum tarihi belli olmadığı için randevu almadım. inş ağdaya gidecek zamanım olur yoksa çok utanırımBen varım pazara ev temizliğini bitiricem cuma da doğum zaten temizlik bitince bende kuaför ağda saç kesimi falan yapicam belki bir gün denize bir günde eşimle akşam yemegine gideriz cuma da sabah doğuma
Ay kızlar sabahtan beri güldüğüm bir sey anlatıcam. Resmen iki kiloluk minik kızım beni kaynar su ile haşlıyordu.Aynı durumdayız. Gün içerisinde inanılmaz aktif. Sık sık sallıyor ama sallantılar saat boyu sürmüyor tabii. Bunlara ek olarak kafasını da bastırıyor kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?