- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.161
Bide bu varYaaa başka yerden bakayım hiç aklıma gelmedi böyle bir şey teşekkür ederim
Tly Home Textiles 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide bu varYaaa başka yerden bakayım hiç aklıma gelmedi böyle bir şey teşekkür ederim
Ben de bugün gittim kuaföre insanin kafası rahatlıyor. Kolaylıkla atlatın inşallah. Ben de dogurmazsam eğer pazar günü balıkçıya gitmek istiyorum. Ama nasipBen varım pazara ev temizliğini bitiricem cuma da doğum zaten temizlik bitince bende kuaför ağda saç kesimi falan yapicam belki bir gün denize bir günde eşimle akşam yemegine gideriz cuma da sabah doğuma
Ya ben konuştum doktorumla normal düşünüyoruz ama epiduralli yapıyormuş benim doktorum . Zaten sezaryen olsam genel isterim ben o an panik olurum hissetmesem bile sesleri falan duyarım tansiyonum düşer kesin bayılırım. Doktoruma güvenicem başka çarem yok . İnşallah sorunsuz atlatırız çünkü annemin de fıtığı var inş genetik bir şey değildir.Aynen bende yaa ve öyle yorum yapanlarda var Genel anestezi istesem doktorum istemez gibi ama iyi mi olur onuda bilmiyorum zaten. Çok zor bir karar
Ya bunlar çok komikk erkek annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi zaten ama gerçekten işiyorlar mı böyle suratımıza suratımızaBaby Minik Pipi Ped 6 Adet - Erkek Bebek Bez Değiştirme Koruyucusu - Pee cap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baby Minik Pipi Ped 6 Adet - Erkek Bebek Bez Değiştirme Koruyucusu - Pee cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glBu ikisinde görmüştüm, ben üsttekini almıştımpee cap 5
pee cap 5'li Erkek Bebek Bezi Değiştirme Koruyucusu Pee Cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Beni örnek ver kayınvalidene 34.haftada 1900 anca oldu bebekKızlar bebişim 2600 36. Haftası cok mu zayıf karın çevresi 2 hafta geriden geliyor sürekli bunu düşünüyorum istemsizce. Gereksiz insanlar can sıkıyor sürekli kıyaslama yapıyorlar bugün bile kayınvalidem yiğeni doğum yapmış 3800 doğurmuş tosunmuş maşallahmış diye diye laf soktu sağolsun hassasım inadına yapıyor sanki…
2 erkek annesi olarak evet gerçekten üstümüze sağa sola işiyolar biz 4 kız kardeşiz, ilk oğlum da aaa bunun baya pipisi var diye tuhaf oluyodukYa bunlar çok komikk erkek annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi zaten ama gerçekten işiyorlar mı böyle suratımıza suratımıza
Sana bunu söyleyenleri vicdanları nerede acaba ? Biz bile nasıl emek verdiğini gördük. Anneyi suçlamak için annenin baya cahil hareket etmesi lazım senin öyle biri olmadığın belli etrafındakilere gerekli cevabı ver benceÇok haklısın ama asla elimde değil inan ki İlk gebeliğim düşükle sonuçlanınca kayınbabam bile arkamdan : " O belle çocuk taşıyamaz." demişti. Çevredekiler kader olarak görmüyor ki. Sanki anne bu durumu çok istemiş gibi anneyi suçluyorlar. Düşükten sonra o kadar üstüme geldiler ki bu gebeliği eşime bile söylemek istememiştim başta. Biri güzel beslenmediğimi söyledi, biri otobüse bindiğim için düştüğünü söyledi. Kimse "takdir-i ilahi" demedi. O yüzden bu gebeliğimde beni suçlayacakları bir durumun ortaya çıkmaması için sürekli dua ediyorum Seninki de doğum kanalına erkenden inmiş. İnşallah ikimiz de bir müddet daha dayanırız
Ben zaten normaldede tuzu cok tuketen bir insan deildim bu aralarda hic tuketmiyorum odemin agri yapiyormu peki ben odemin boyle can acitici oldugunu hic bilmiyordum
Benimde bir önceki doğumum gebelik zehirlenmesi ile 35. haftada oldu 34. haftadayım dr 38 de alalım dedi ama ben cok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bende 37 de almasını isteyeceğim 35+4 te küveze girmemişti
Yanii bizim bebekler 2500 doğmazsa ne yapalım. Bebekleri 2 ay saklayalım kimseye küçük olduğunu göstermeyelimBu kayınvalideler filan ne kadar çok garip insanlar var çevrelerinizde valla okudukça hayret ediyorum. Bana herkes olsunn sağlıklı olsun o dışarda kilo olur filan diye teselli verdiler hep. Ben daha 2 kilo edemedim çocuğumu. Olcak mı belli de değil. 2500 geçmiş ayrıca çok güzel haftalarada gelmişsin niye canını sıkıyorsun. Her bebek 4 kilo mu doğuyor bu nasıl zihniyet valla çıldırmalık ya. Hiç takma kimseyi tadını çıkar hamileliğinin. Neşe ve mutlu halin daha da kilo aldırır bebişine emin ol Sağlıkla gelsin inşallah
Amaan benim o kadar çevrem yok neyse ki o konuda rahatım Ayrıca anlatılan kayınvalideler gibi kaynanam olsa bende kafaya takar moralim çok bozulurdu herhalde insanın enerjisini düşürüyor çünkü insanlar. Ne kadar takılmasada. Allah herkese biraz düşünce ve empati duygusu nasip etsin.Yanii bizim bebekler 2500 doğmazsa ne yapalım. Bebekleri 2 ay saklayalım kimseye küçük olduğunu göstermeyelim
2560 gr doğdu canımKaç kg doğmuştu canım. İnşallah kuveze ihtiyac kalmaz bende çok korkuyorum sağlıkla alalım kucagimiza
Canim genel anestezi bebege gectigi icin cok hizli hareket edilmesi gerekiyormus dogumda. Ben olsam hani doktorun o an yapmak zorunda oldugu tibbi bir durum gerceklesmesse bunu tercih etmezdim bebegi riske atmamak icin.Aynen bende yaa ve öyle yorum yapanlarda var Genel anestezi istesem doktorum istemez gibi ama iyi mi olur onuda bilmiyorum zaten. Çok zor bir karar
siz rahata ermişken deee arkanızdan grubun isim hakkını veren ekimm annelerii gelicekk benim sezeryan 38içinde alırız 14 15 ekim gibi dedii normalde 40 hafta beklenseydi aynı gün dogcaktık oglusumlaYaa 2 olduk. Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibi
Şu an 16-22 Eylül aralığında ben ve @komikmigeldiii varız.
23-29 aralığında da Perlitik geliyooor.
bizim sat aynı banada 38 içinde alırım sen seç 14 15 ekim uygun gibi dedii eşimde babalık izni muhabbetine biz pazartesii olsun dedikkSiz önden kapıyı aralayın biz arkadan geliriz inşallah benim 18 Ekim sezaryen günüm inşallah öncesinde bir sürpriz olmazsa
Hahahaha istemek lazim bukadar onem verenlerden bence Allah dert vermiyor onlara sizleri uzmekten baska bisey yaptiklari degil insanalrin cocuklari olmuyor 7 10 yil ugrasiyorlar ne tedavilerw para harciyorlar sukretmek lazim kayinvalideler huzursuzluk cikariyim ogluma geline modularAa mantıklı aslında ben kaç kilo doğurursam o kadar kg altın isterim bak ona göre diyip espriyle konuyu kapattıracaksın bnce sonra kilo alsın demez
2560 gr doğdu canım
Doğunca lazım olursa alacağım ben. Hastanelerde zaten oluyormus. Lazım olursa eşimden isterim eczabedenKızlar süt pompası/süt sağma makinası çok gerekli mi sizce? Gerekli görüyorsanız önerdiğini marka model yazabilir misiniz?
Temizliğini nasıl yapacaksınız?Yaa begendin mi canim benimkide yarin gelecek heyecanliyim cok