- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.621
Yok canım gercekten böyle durum. Baya bildiğin kizdi bana, çok kilolusun dedi sert bi sesle, kizginca el kol hareketi kullanarak, şoka girdim zaten o an. Bi önceki kontrolümde de bu şekilde olursa sezeryan da normal doğum da zor olur demisti. Kadın genelde normal doğum yeğleyen bi doktor. Galiba hamile kadın zayıf olsun bebek de kilolu olmasın işim kolay olsun diye düşünüyor olabilir yoksa başka açıklaması yok. Benim için normal doğum şart değil, gerekirse sezeryan yapsın yani, önemli olan sağlıklı olmamız. Umarım bi sonraki kontrolümde de aynı tarzda konuşmaz. Zaten bu hafta yeniden başka bi doktora da gitmeyi düşünüyorumNe?! Şaka mi? Benim boyum 164 67 kilo ile başladım 35. haftada 76 kiloydum. Senin boyun 172 yani doktorun, normal mi? Ya da sen mi alınıyorsun acaba? Zaten sağlıklı bir gebelikte alman gereken kilo 7-11 arasıdır? Bazen 20 kilo alan bile oluyor. Sen 9 kilo almışsın ve 34.haftasin çok normal? Başka bir şeyden bahsediyor olmasın. Ben akıl sir erdiremedim
Benimde ctesi olacaktı perşembeye çektilerr. Dua edelim kusum birbirimizeEvet bebikler bir de minnak olacak daha fazla almak lazım galibaCumartesi günü kontrolüm. Her cumartesi adresim belli
Canım bence bunlarla idare edersin yada 3 tane tek alt al. Taşarsa değiştirirsinBende de;
2 tane hastane çıkışı
2 tane yenidoğan tulum
0-3 ay iki takıım, iki tulum
1-3 ay bir tane tulum
2-4 ay iki takım
Hangisini arttırayım? Diğerleri hep 3-6 aylık almışım. Bir de hep farklı markalar aylarımda bi garip garip olmuşAz şey var sanki bilemedim. Bana hava hoş hepsine içim gidiyor almak için
0-3 aylıkları mı arttırmak lazım? Sonbahara denk gelicek bir de tulum mu pijama takımı filan mı kullanışlı olur acaba?
Geçmiş olsun canımHayy masallah coguna dikkat ettim ama yinede edeyim hepsine canim coook sagol nasil guzel yazmissin ellerine saglik
Benim de her cumartesiEvet bebikler bir de minnak olacak daha fazla almak lazım galibaCumartesi günü kontrolüm. Her cumartesi adresim belli
0-3 arttırabilirsin canım. Yeri geliyor ben günde 3 4 defa üzerini değiştiriyorum. Kusma atakları başladı Barlas'ın. Üzeri ıslak kalınca da üşüyüp hasta olur illa değiştirmek gerekiyor. Ben bol bol almama rağmen çamaşır makinası gün aşırı çalışıyor.Bende de;
2 tane hastane çıkışı
2 tane yenidoğan tulum
0-3 ay iki takıım, iki tulum
1-3 ay bir tane tulum
2-4 ay iki takım
Hangisini arttırayım? Diğerleri hep 3-6 aylık almışım. Bir de hep farklı markalar aylarımda bi garip garip olmuşAz şey var sanki bilemedim. Bana hava hoş hepsine içim gidiyor almak için
0-3 aylıkları mı arttırmak lazım? Sonbahara denk gelicek bir de tulum mu pijama takımı filan mı kullanışlı olur acaba?
Benimde oğlumun ortaokulda İlk günüAnnelik çok başka bir şey gerçekten. Doktor yaticaksin dese de diğer evladımin ortaokulda ilk günüonun ayakta oluyorsun. Okulda yanında olamasam da evde onu doyurmak, uğurlamak gibi şeyler yapınca bugünu özel kılmak istedim.
Canim ben trendyoldan katlanır küvet Masraba kova var set onu aldım trendyoldaki adı Zuu Baby ben beğendim. Fileside varKızlar konuşuldu mu hatırlamıyorum, bebek için küvet alan var mı? Varsa bir öneri yapabilir misiniz
Katlanır gördüm de beni biraz tedirgin ediyor, bir anda kendi kendini kapatır katlar mı falan diyeCanim ben trendyoldan katlanır küvet Masraba kova var set onu aldım trendyoldaki adı Zuu Baby ben beğendim. Fileside var
Bizim okul uzak servisli olucak. O sebep ile gidemedim. Ama bende aynı sen gibi oldum. Allah bahtlarını güzel eylesinBenimde oğlumun ortaokulda İlk günüağladım çok duygusalim kızımla ikisini okula götürdüm normalde fazla yürümem yasak ve şuan sancim var ama yüreğim dayanmadı napiyim
Küvetin altında ayakları var öyle bir sorun olacağını sanmamKatlanır gördüm de beni biraz tedirgin ediyor, bir anda kendi kendini kapatır katlar mı falan diye
Tabiiki bütün muayenelerimiz hep mutlu geçsinBenimde ctesi olacaktı perşembeye çektilerr. Dua edelim kusum birbirimizenedense biraz daha iyi hissediyorum
Büyük oğlum 1. Sınıfa başladı, küçük oğlum 3 yaş anaokula başladıAnnelik çok başka bir şey gerçekten. Doktor yaticaksin dese de diğer evladımin ortaokulda ilk günüonun ayakta oluyorsun. Okulda yanında olamasam da evde onu doyurmak, uğurlamak gibi şeyler yapınca bugünu özel kılmak istedim.
Ben bunu almıştım çok memnunum 2 günde 1 yıkıyorum bebişiKızlar konuşuldu mu hatırlamıyorum, bebek için küvet alan var mı? Varsa bir öneri yapabilir misiniz
Benim aldığım kuvetin altında ayaklari var katlanması için önce ayaklari kapatmam gerekiyor o yüzden tercih ettim bendeKatlanır gördüm de beni biraz tedirgin ediyor, bir anda kendi kendini kapatır katlar mı falan diye
Amin canımBizim okul uzak servisli olucak. O sebep ile gidemedim. Ama bende aynı sen gibi oldum. Allah bahtlarını güzel eylesin
Dimi ya zayıf olsa dert kilolu olsa dert yemin ederim. Benim de kafası 2 hafta önde biraz koca kafalı bizde hep normal doğum planladık düşünüyorum şimdi kafası nasıl çıkacak diye :) ama doktorum merak etme esniyor kafası çıkarken dedi :) Bu cumartesi benim de 36. hafta randevum var sona doğru yaklaşıyoruz artık... :)Kızlar benim tosun 36. Haftada 3225 olmuş boy 51cm . Doktor bebek iri diyor normal doğum konuşmuştuk ama bu komplikasyonlar beni korkutuyor normal doğumda bebeğe zarar verir diye. 38. Haftada tekrar planlayalım dedi doktor. Nst de sancım da çıkmadı. İdrar kültürü istedi mahvoldum kaşıntıdan yanmadan . Bizde durumlar böyle zayıf olsa sorun kilolu olsa sorunBir şekilde sona yaklaşıyoruz Bu arada doğuran falan varsa beni etiketlesin gözümden kaçıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?