2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bende anneme ağrı kesici yaptırmak için acile gitmiştim gelmişken test vereyim dedim bakalım bekliyorum sonucu 2 gün önce 578 di
Hayırlı olsun gecikmeniz kaç gündü 578 çıktığı
Kızlar merhaba bende inşallah Ekim annesi olacağım son adetim 23 Aralık ilk önce kimyasal diye düşündük 10 bthcg ile öğrendim
10
58
98
578(4 gün aradan sonra )

Kızlar merhaba benim de sat 2 ocak. 19 ocak transfer oldum. Beta hcg
27.01.2024 (8.gün) : 57,09
29.01.2024 (10.gün) : 160,0
31.01.2024 (12.gün) : 434,6
8 ekim doğum tarihi görünüyor inşallah nasipse
Kalp atışını ne zaman duyabilirim sizce?

Merhaba herkese, ben de dün sabah test yapıp öğrendim, epey koyu çıktı her iki test de, kan testim de 464 beta. Son adet tarihi 30 Aralık. Cumartesi gideceğiz doktora, kese görünür umarım…

Rabbim hayırlı ve sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bn ilk cocugumda 6+3 te duymuştum a bazı insanlarda 7 hafta ya kadarda duyulmayabiliyor 6+5 yada 6+6 da randevu alın bence bn öyle yaptım

Merhaba herkese, ben de dün sabah test yapıp öğrendim, epey koyu çıktı her iki test de, kan testim de 464 beta. Son adet tarihi 30 Aralık. Cumartesi gideceğiz doktora, kese görünür umarım…
Bnce pazartesiyi bekle daha garanti olsun 3500 uzeriyken karından ultrasonla görülebilir alttan muayene ile daha da erken görebilme şansın var tabi

Galiba şurada yerimi almalıyım, merhabalar benim 2. Gebeliğim, ilkine de burada hamile kalmıştım pco vardı 2 yıl uğraştım. Çok şükür 2. Si de yolda sanırım. Yarın doktora gideceğim.
Çok iyi koyulaşmış tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…