- Konu Sahibi kediannesibiri
Son adet tarihine göre 6+3 pazartesi betam 2200 dü sizce kalp atışı duyulur mu bugünEylül sonu gibi görünüyor ama gecikirse doğum 40.haftanin üzerine çıkarsa Ekim de olur yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihine göre 6+3 pazartesi betam 2200 dü sizce kalp atışı duyulur mu bugünEylül sonu gibi görünüyor ama gecikirse doğum 40.haftanin üzerine çıkarsa Ekim de olur yani
Gebelik programları varTeşekkür ederim daha doktora gitmedim o yüzden bilmiyorum ne zaman doğacak :)
Teşekkür ederim bir de son adet tarihim 23 Aralık 29 ocakta kan verdim pazartesi günüydü 2200 çıkmıştı beta bugün kalp atışı duyulur mu acaba adet tarihine göre 6+3Gebelik programları var
İndirip ordan takip edebilirsin
Kese görünür ama kalp atışını bilemem dediğim gibi kimisinin 6 haftada hemen duyuluyor ki kimisininki de biraz daha uzun sürebiliyorSon adet tarihine göre 6+3 pazartesi betam 2200 dü sizce kalp atışı duyulur mu bugün
Duyulur inşallah ya ilk gebeliğimde 8 haftaya kadar bekledik sonra kalp atışı yok diye kürtaj oldumKese görünür ama kalp atışını bilemem dediğim gibi kimisinin 6 haftada hemen duyuluyor ki kimisininki de biraz daha uzun sürebiliyor
İnşallah canm kötüyü düşünme hiçbirzamnDuyulur inşallah ya ilk gebeliğimde 8 haftaya kadar bekledik sonra kalp atışı yok diye kürtaj oldum
sağol canımİnşallah canm kötüyü düşünme hiçbirzamn
1407 çıktı betam dünsağol canım
Hayırlı olsun canım güzel yükselmii maşallah1407 çıktı betam dün
Evet her hafta bir kez kesin neden sordunuzHanımlar balık yiyor musunuz ?
Bu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.Evet her hafta bir kez kesin neden sordunuz
Ben yarın sabah görcem inşallah burdan haber veririm size dekızlar keseyi gören var mı ? Gördüyseniz kaç bthcg ile gördünüz ?
Ya bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorumBu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
Ben genelde somon yiyorum . İlk hamileliğimde de aynı şeyi yapıyordum . Fırında yapabilirsin koku rahatsız etmez seni bence mümkün olduğunca dışardan yemek yemeyin evde en temizi en güzeli sizin yaptığınız olur . Ve son bi öneri eldiven kullanın et tavuk balık yaparken mutlaka ten teması etmeyin Allah korusun bakteri çok . Doktorumun direk uyarısıdır buBu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
En güzeli bende öyle ev duşunda yemek yememeyi tercih edeceğimYa bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum
Ben yarın sabah görcem inşallah burdan haber veririm size
Gururumuzsun bekliyoruz güzel haberleriniBen yarın sabah görcem inşallah burdan haber veririm size de
Bende öyle. Zorda kalmadığım sürece tercih etmemEn güzeli bende öyle ev duşunda yemek yememeyi tercih edeceğim