Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim bir de son adet tarihim 23 Aralık 29 ocakta kan verdim pazartesi günüydü 2200 çıkmıştı beta bugün kalp atışı duyulur mu acaba adet tarihine göre 6+3
Ya bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum
Ben genelde somon yiyorum . İlk hamileliğimde de aynı şeyi yapıyordum . Fırında yapabilirsin koku rahatsız etmez seni bence mümkün olduğunca dışardan yemek yemeyin evde en temizi en güzeli sizin yaptığınız olur . Ve son bi öneri eldiven kullanın et tavuk balık yaparken mutlaka ten teması etmeyin Allah korusun bakteri çok . Doktorumun direk uyarısıdır bu
Ya bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum