2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
Ya bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum

Bu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
Ben genelde somon yiyorum . İlk hamileliğimde de aynı şeyi yapıyordum . Fırında yapabilirsin koku rahatsız etmez seni bence mümkün olduğunca dışardan yemek yemeyin evde en temizi en güzeli sizin yaptığınız olur . Ve son bi öneri eldiven kullanın et tavuk balık yaparken mutlaka ten teması etmeyin Allah korusun bakteri çok . Doktorumun direk uyarısıdır bu

Ya bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum
En güzeli 👍 bende öyle ev duşunda yemek yememeyi tercih edeceğim

X