- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.901
Progestan fitilin zararı yok, aksine faydası var. Vücudunuzun gebeyken ürettiği hormonu destekliyor erken doğum düşük vb önlemi olarak.Ya kızlar benim bebek kafasını dayamıştı işte devam hala selvik uzunluğu iyi dedi aslında 20lerde bişi dedi unuttum sancı çıkmıyor suyu herşey iyi ama sırf işte bebek başı dayamış erken gelmesin diye hergün progesteron fitil kullan daha etkili falan diyor ama bn şu an nedense gereksiz buluyoruz sizce yani her kullandığımız gıda bile bebekte etki ediyor deniliyor tam bide fitil direk bebeğe geçmezmi bilmiyorum. Bu durum yaşayam fikri olan var mı ?
Çok teşekkür ederim, senin kontrolüne de az kaldııııı gidince sen de yaz mutlakaİnanamıyorum ya resmen artık gün sayıyorsun zaman ne çabuk geçiyor ya inşallah sağ salim alırsın kucağına canım benim
Ben de emzik ve biberon aldım ama hastane de ihtiyaç duyar mıyım bilemiyorum :) burun aspiratörü alayım ben de teşekkürler :)Burun aspiratöru aldım. Fakat kaşık biberon almadım. İhtiyaç dahilinde alınır diye. Kullanacak olanlar biberon ve emzik koydu çantaya sanırım. Ama ben kullanmıyorum diğer çocuklarım hiç tutmadı bunada almadım
ben de dün gece akşam yemeğini sindiremediğim için uyuyamadım ya allahım bir yemek sindirmek bile çok zor bu haftalardaKızlar dun akşam yarım saat sancı çektim devam etseydi doktora gidecektim. Geçti şükür fakat tüm gece belim ve bacaklarim ağrıdı yordu sancı beni. Günden güne daha çok hissettiriyor geleceğini 36+2 deyiz 1/2 hafta daha idare ederiz inşallah abisine çekerse 39 a kadar böyle sanciya beni alistiricak
Dün benim de öyle oldu 35+2.. yarım saat aralıkla belden giren tüm karna yayılan sancım oldu ve baya korktum panik oldum.. haftası erken diyeKızlar dun akşam yarım saat sancı çektim devam etseydi doktora gidecektim. Geçti şükür fakat tüm gece belim ve bacaklarim ağrıdı yordu sancı beni. Günden güne daha çok hissettiriyor geleceğini 36+2 deyiz 1/2 hafta daha idare ederiz inşallah abisine çekerse 39 a kadar böyle sanciya beni alistiricak
Merhaba, ben de biberon avent aldım 0 olanı ama burada bir kaç kişi daha önermediğini söyledi bari plastik olanları lansinoh ya da mamajo o bakıyım teşekkürler :) emzik olarak bende avent aldım . Emzik tutmasını ben de çok istiyorum. O zaman her ihtimale karşı emzik ve kaşık biberonda alayım yanıma :)Merhaba canım ben kasık biberon babyjem Di sanırım e bebekten aldım doğum çantasına koydum. Burun aspiratör aldım ama doğum çantasına koymadım.
Normal biberon da aldım philips avent aldım 2 li 0+ ama arkadaşım 0+ da olsa aventin akışının çok olduğunu kendi bebeginde problem yaşadığını söyledi. Mamajoo anti kolik 0+ önerdi. Bende bir daha mamajoo aldım bunu da hastane çantasına koydum.
Emzik olarak philips avent soothie aldım. Bir de mamajoo set olarakti yanında emzik hediyeydi onu da aldım yanıma. Emzik tutmasını çok istiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım önce emzik vermek istemediklerini sonra tutsun diye ugrastiklarini ve emzigin anne için kolaylık olduğunu söylediler bende hastaneye yanıma aldim
Serum fizyolojiği ben de duydum ama nasıl kullanılır hiç bir fikrim yok :)Kaşık biberon de burun aspiratörü de aldım bir de eczanemden serum fizyolojik aldım (üst kat komşum doktor, o gösterecek kendi başıma yapamam ilk başta)
Hastane çantama kaşık biberon ve ucu meme ucuna benzediği için aldığım mamajoo biberon koydum. Emzik almadım vermeyi düşünmüyorum
Yani çocuğa göre değişir ama fırlatinca kırılacak şeklinde olmuyor biberonlar zaten eline verecek yasa gelince de bekliyorsun 2 dakikalık bir durumVallahi bana da herkes avent dedi küçükken cam olanı al büyüyünce fırlatıyorlar plastik olanı al dediler. Pejki lansinoh olan nasıl kullandınız mı hiç ? bari plastik olanları ondan alıyım .
Canım 19. Haftadan beri kullanıyorum sabah akşam fitil. Onu ilaç gibi düşünme eksik olan hormonu tamamlıyor riskleri engelliyor olarak düşün. Tiroit hapı nasıl hormonu düzeltiyor içmemek daha kötüyse progestan fitilde aynı şekilde. Gönlün ferah olsun bi sıkıntı olursa yaz banaYa kızlar benim bebek kafasını dayamıştı işte devam hala selvik uzunluğu iyi dedi aslında 20lerde bişi dedi unuttum sancı çıkmıyor suyu herşey iyi ama sırf işte bebek başı dayamış erken gelmesin diye hergün progesteron fitil kullan daha etkili falan diyor ama bn şu an nedense gereksiz buluyoruz sizce yani her kullandığımız gıda bile bebekte etki ediyor deniliyor tam bide fitil direk bebeğe geçmezmi bilmiyorum. Bu durum yaşayam fikri olan var mı ?
Ben de bilmiyordum youtube'dan bir iki video baktım öyle öğrendimSerum fizyolojiği ben de duydum ama nasıl kullanılır hiç bir fikrim yok :)
Cesaret ederek ben de deneyeceğim bu akşam, zaten mecburum. Ağızdan alınanlar ile ne yazık ki bir iyileşme görmedim çünkü. Sizin de tekrarını yaşamamanızı diliyorum, teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun
26 yıl boyunca adını dahi duymadığım idrar yolu enfeksiyonunu gebelik sürecinde 2 ay arayla 2 kez yaşadım. 2. kez enfeksiyon şikayetiyle hastaneye gittiğimde crp’m 138’lerdeydi. Vajinal tablet kullandım bende. Başta nasıl olacak dedim, garip geldi ama yapamayacağımı düşündüğüm için eşimden yardım aldım ilk gün. Sonraki günde ben denedim ve inan ne acı ne de başka kötü bir hissiyat yaşamadım. Vücut olarak kasma kendini. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsinFitili yerleştirdikten bir yarım saat sonraya kadar hareket etmemeye dikkat et, fitili yerleştir ve kalkma. Tekrardan geçmiş olsun
Merhaba size de çok geçmiş olsun diliyorum. Umuyorum azalarak biterlerCanım fitili kullan ben de kaşımaktan kanattım . Benim de mantarım coştu bı anda ama ilaçları kullan mutlaka ben şu an antibiyotik ,xl tablet , travazol krem kullanıyorum iki gün oldu kaşıntım azaldı ama bitmedi
Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum, tekrarını yaşamamanızı temenni ediyorumBir de kesinlikle arıtma suyunda şifa buldum
Yaklaşık 20 yıldır arıtma suyu içiyorum. Arıtma dışındaki sular beni hemen hasta ediyor. Böbreklerim ağrıyor idrarım yanıyor. Herkese tavsiye ederim
Kendi başımıza denememek lazım, çocuk doktorları gösteriyormuş zaten ilk sefer nasıl olacağını, hem ona soracağım hem üst komşuma güveniyorum :)Serum fizyolojiği ben de duydum ama nasıl kullanılır hiç bir fikrim yok :)
Ben manuel çekilenlerden korktuğun için elektronik olanı aldım Direct NEXUS Burun Aspiratörü Fiyatı, Yorumları - TrendyolKendi başımıza denememek lazım, çocuk doktorları gösteriyormuş zaten ilk sefer nasıl olacağını, hem ona soracağım hem üst komşuma güveniyorum :)
Evet sürekli bir güncelleme yorucu oluyor.ben de dün gece akşam yemeğini sindiremediğim için uyuyamadım ya allahım bir yemek sindirmek bile çok zor bu haftalarda34+5 olduk bugün . Her gece bizi farklı maceralar bekliyor :)
Neryse az kaldı diyelim :)Evet sürekli bir güncelleme yorucu oluyor.
evet bilmeden kullanmamak lazım tabii :)Kendi başımıza denememek lazım, çocuk doktorları gösteriyormuş zaten ilk sefer nasıl olacağını, hem ona soracağım hem üst komşuma güveniyorum :)
Bebeklerin hasta olmasalar da sıklıkla burunları tıkanabiliyor. Açmak gerekiyor o yüzden. Burnuna serum fizyolojikten sıkıp aspiratörle çekiyorsunuz. Çeşitli aspiratörler var. Biraz iğrenç gelebilir kulağa ama ben kendi nefesimizle çektiğimiz aspiratörlerden kullanmıştım, onlar çok pratik ve işe yarıyor.Serum fizyolojiği ben de duydum ama nasıl kullanılır hiç bir fikrim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?