Selam kizlar goruyorum ki hepimiz ayni seylerden bas agrisi yasiyoruz. Kulturumuzden oturu annelerimiz kayinvalidelerimiz yardimci olmak uzere hamileligin en zor olan son doneminde ve logusalik doneminde yanimiza gelmek istiyolar. Bende yurt disindayim kayinvalidem trde o gelemez gelsede zaten yapabilecegi seyler sinirli benim annem sozde benimle ayni ulkede bana kaldirdigi bir bardagi bas kalkinci yapan bir insan bazen diyorum acaba sorun bendemi inanin su surecte verdikleri stres daha kotu keske sadece esimle ve kizimla kalabilsem diyorum.
Ben ki herkese herseyi icin kosan yetisen asla dilime almayan bir insandim benim annem iki gun evimde ufak tefek isler yapinca cocuk gibi olmadik seylerden tartisma cikarip evine kaciyor dinleniyor sonrada hicbirsey olmamis hatali benmisim gibi kapiyi calip geliyor
Su hamilelik sureci bana herseyi sorgulatmaya basladi malesefki verdigim
Kadar aile olabiliyormusuz ve bu cok aci insallah hepimiz vaktinde saglikla yavrularimiza kavusup toparlanir ve kendi rutin hayatimiza doneriz oyle bir evredeyim ki cevremde insan gormek istemiyorum artik