2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydın canım Ata bebeğimiz hoş gelmiş dünyamıza en kısa zamanda sağlıkla huzurla evinize dönmüş olursunuz inşallah

Allah Allah ilk kez duydum sen diyice biraz baktım çok korkucak bisi değilmiş çok normal doğum yapan var arkadaşım sıkma canını atlatacaksın bu durumu da

günaydın :) benim ilk dogumumda varmış vajinal varis. ne doktorum ne de ben anlamadık. normal dogum sırasında patladı. doğumdan sonra en cok onun dikişinden çektim diyebilirm. şu an 2. ye hamileyim . şimdide var. doktorum kalp damar cerrahisine yönlendirdi. damar tıkanıklıgı olup olmadgna bakılması için . herhangi bir tıkanıklık görülmedi. ama yinede ben normal dogum yapmayacagım.

Yaa demek iş mi yaptın diye sordular… ben hala günlük rutin işlerime devam ediyorum bana yardım eden kimse yok. Eşim de geç geliyor onu beklesem işler kalıyor. Bu mesaj beni pimpiriklendirdi
İleryelen haftalarda zorlayan iş yapmayın derim nst Dr sancı kasilma çıkmayıp akşamına su gelince iş yapmisin dediler :)

Kızlar selam gümüş göğüs ucu kapağı alan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürün?
Ebebekten aldım ben 925 ayar olanı tavsiye etti hemşire onu aldım. Bi beş dk suda kaynatıp kuruyunca kaldırdım buzdolabı poşetiyle hastane çantama koydum

Hepsiburada’da sincap kitap’ta indirim var, bebek üniversitesi setinin bir takımı vardı bende bir takım daha aldım haberiniz olsun sevgili anneler, çok güzel kitaplar var
Evet bende aldım o kadar güzel gözüküyorlardı ki dayanamadım Okumasına daha çok var ama işte erkenden kitaplara alışsın yavrum inşallah

Aa canım bende de var doktorum sıkıntı yok dedi sadece hemoroid çevirebilir sonrasında dedi.

ay daha bir tane çöp bile yıkamamış olan ben önümüzde ki hafta hepsini halledicem inşallah

Herkes bebişlerini kucağına alırken, biz sabırsızlıkla bekleceğiz gibi :) Vaktinde sağlıkla gelsinler tüm bebişler de en önemlisi o
Bu gidişle en minik bizimki olacak sanırım, Ekim sonu hatta Kasım başı gibi gelme ihtimali var. Tam arada kaldık :))

Benim de 11 Ekim de doğum gözüküyor :) erken gelmezse inşallah :)

Kızlar üre ve kreatini düşük çıkanlar var mı testlerinde? Belliki proteinim hala az. Ben daha ne kadar et yiyebilirim bilmiyorum her öğünüm et olması lazım herhalde protein yetmiyor yetmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…