- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.642
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.321
Henüz almadım. Yatağın sert olması gerekiyor diye biliyorum onun dışında ne alacağımı bilmiyorum, görmeden almak içime sinmiyor gidemiyorum da. Eşim alacak artık bir şekilde.Teşekkür ederim canım, sen aldın mı yatak, ne marka aldın?
Teşekkür ederimHenüz almadım. Yatağın sert olması gerekiyor diye biliyorum onun dışında ne alacağımı bilmiyorum, görmeden almak içime sinmiyor gidemiyorum da. Eşim alacak artık bir şekilde.
Demiri düşenlerin canı böyle şeyler çekiyormuş.demir takviyesi alıyorsan düzenli almaya dikkat et. Doktora gittiğinde de baktır canım. Benim arkadasımda aynı sen gibi olmuştu doktoru hemen demirine baktı. O hiç sigara denememiş olduğu halde sigara çekiyordu canı. Başka bir arkadasım da Cif aşeriyordu onu yemek istiyordu yine demiri düşüktüHanımlar ben sigara kullanmıyorum etrafımda içen cok eşimde içiyo evde asla içmez dumanı bile beni boğuyo ergen zamanında tadına bakıp benlik bişi deil boş bişi diyip hiç içmedim.şu sıralar sigara dumanı, ıslak toprak kokusu, ağır olmayan rütübet kokusu canım cekiyo burnuma o kokular geliyo bendemi ayarsızlık var anlamadımsigaradan 3 4 kere cekiyorum yalandan onuda beceremiyorum da sizinde var mı böyle canınızın cektiği şeyler
Aa ben güzeldir diye almıcaktım. O yatak iyi değil miymiş?İnce bir yatak gönderiyorlar hediye olarak, çok yumuşak süngeri. Yatak almak gerekiyor ekstradan.
Ah ah bende sabah filtre kahve öğlen türk kahvesi akşam soğuk kahveler havalarda uçuyordu biraz azalttım şuan tam bitirmiyorum bardağımı :)Valla ben her gün öyle yapıyorum bi kahve keyfim var az kafeinli idareten yapıyorum . Günde 5-6 bardak içiyordum ben düşünün bu benim için hiç bisey
Park beşik düşünüyorum bende netten şipariş veriyim diyorum sonra vazgeciyorum içime felan sinmez diye görerek almak daha mantıklı geliyo e bebek veya civilden alıcam büyük ihtimalHenüz almadım. Yatağın sert olması gerekiyor diye biliyorum onun dışında ne alacağımı bilmiyorum, görmeden almak içime sinmiyor gidemiyorum da. Eşim alacak artık bir şekilde.
Park beşiklerde görmek çokta farketmiyor gibi geliyor banaPark beşik düşünüyorum bende netten şipariş veriyim diyorum sonra vazgeciyorum içime felan sinmez diye görerek almak daha mantıklı geliyo e bebek veya civilden alıcam büyük ihtimal
Ayy sigara değil ama benim de canım rutubet, küf kokusu, kapali otopark kokusu gibi seyler cekiyor. Tebeşir yemek geliyor içimden. Zor ve komik bi durum ahahah demir ilacının düzenlenmesi gerekiyor olabilirHanımlar ben sigara kullanmıyorum etrafımda içen cok eşimde içiyo evde asla içmez dumanı bile beni boğuyo ergen zamanında tadına bakıp benlik bişi deil boş bişi diyip hiç içmedim.şu sıralar sigara dumanı, ıslak toprak kokusu, ağır olmayan rütübet kokusu canım cekiyo burnuma o kokular geliyo bendemi ayarsızlık var anlamadımsigaradan 3 4 kere cekiyorum yalandan onuda beceremiyorum da sizinde var mı böyle canınızın cektiği şeyler
1250 tl verdim kapi sus guzelAa hadi ya ne kadar verdin? En azindan kapı süsü sonrasında evinde de uzun zaman kullanabileceğin bir şey, uzun ömürlü olacak. Yaptirdigin icine sindiyse öyle düşün
Ben de park yatagi eleleden tercih ettim. Donemsel olarak yatak hediyesi oluyor. Benim aldığım dönemde yoktu mesela. Sanırım şu an yatak hediyesi var ama videolardan gördüğüm kadarıyla kalitesiz, ince bir yatak. Yatas mini milky serisi hosuma gidiyor. Bir bak istersenKızlar günaydın, park beşiğimizi annemler alacaklar daha almadılar ama Elele 6 in 1 istiyorum. Bunun içinden yatak çıkıyor mu, çıkıyorsa kaliteli mi bir bilgisi olan var mı ?
Yaa cok yavas yapar korkma sen kasilma oluyor ben ayda bir gidiyorum vallahi kasilsamda en fazla 20 dakika suruyorBen de bu hafta gideyim o zaman canım cesaret verdiniz keşke daha önce sorsaydımher zaman ki yerime giderim söylerim dayanamazsam dur diye normalde hızlı hızlı girisiyor
Cok guzelmis canim, ben de 1500 tl verdim. Fiyatlar bu civarlarda sanırım. Bunu tablo gibi uzun süre kullanabilirsin zaten hic takilma.1250 tl verdim kapi sus guzel
Doktoruna soyle canım bi vitamin düşüklüğü olduğu zamanda olur bunlar bende demirimin düştüğünü canım pirinç çekince anlıyorum avuç avuç yiyodum çok şükür geçtiDemirim hep düşüktü ilaç kullanıyorum dier değerlerimde gayet iyi değerlerim düşükken hiç böyle bir durum yaşamadım bu aralar canım cekiyo
Rahim ağzı uzunluğu nst ve usg muayenesi sonucu dedi . Hayır kasılma değil kimi arkadaşlar vajinaya baskı hissediyorum demiş ya onu kastettimDoktorun neye göre 39 diye tahminde bulundu acaba anlayamadım. Baskı dediğin kasılma mı?
Canım senin dediğin yatağa baktım da yaylı sanırım, bebişler için sünger yatağın daha iyi olduğunu duymuştum ilk dönemlerde. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum, senin de bilgin olsun olsun yine deBen de park yatagi eleleden tercih ettim. Donemsel olarak yatak hediyesi oluyor. Benim aldığım dönemde yoktu mesela. Sanırım şu an yatak hediyesi var ama videolardan gördüğüm kadarıyla kalitesiz, ince bir yatak. Yatas mini milky serisi hosuma gidiyor. Bir bak istersen
Canım benim ilk gebeliğim de takmislardi halkayı gayet 38+5 te sezaryen le doğum oldu hemen hemen her gün sancım oluyordu ama iğne ilaç derken herşey yolunda gitti yani onu taktıklarında benim 1 cm açılmam vardı bide düşün yani 35.haftada da artık çıkardılar bebek geliştiği için korkma yaniKızlar bugün 33+3 çıktım randevudan çok şükür çok minik sancılarım dışında sancı kasılma çıkmadı. Serviks uzunluğum yine kısalmış 28 mm, 22ye düşerse halka gibi bir şey takılacakmış. Progestan fitillerin yanına bir de her gün iğne olucam 1 hafta boyunca o uzatabilir dedi. Artık kontrollerimiz haftalık olacakmış. 35. Haftayı rahat görürüz gibi dedi ama ayakta bile durmamı istemiyor. Bebek yarım makat pozisyonda olduğu için merkez ağırlığı çok aşağıdaymış bu da çok ağrı yapar dedi. Bebiş 2587 gram olmuşGelişimi durabilir dedim diye korktun çok yedin dimi dedi baya dalga geçti +- %10 yanılma payı olabiliyor kiloda ama yine de çok iyi dedi. 35. Haftaya kadar böyle beslenmeye devam et sonra biraz daha kısıtlamaya alıcam beslenmeni dedi. Boyu gününe gelmiş ama @ssver kafa evet 4 hafta önde senin benim gibi koca kafalı olacak genetik başka hiç bir sıkıntısı yok dedi Benden bilgiler bu kadar. Dua eden güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum
Canım merhaba. Daha iyiyim çok teşekkür ederim. Kızımızı dün gördük Yaz gayet iyi 85 gr almış 2 günde. İnşallah böyle devam edecek.berfuto canım sen nasılsın yaz bebek nasıl. Dikişlerin ağrın daha iyi mi
Canım merhaba. Daha iyiyim çok teşekkür ederim. Kızımızı dün gördük Yaz gayet iyi 85 gr almış 2 günde. İnşallah böyle devam edecek.
Sezaryen yaram da iyileşti gibi yarın pansumanım var. Buradan sonrası yokuş aşağı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?