• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Korkmaaaa lütfen kendine çekme şu olumsuzluklari, acı eşiğim çok yüksek benim birde adetim hep sancılı geçen bir kadın olduğum için çok koymadı demek ki ☺️ ne sancılar ile işe bile giderdim. Karın ağrım varmiydi onu hatırlamıyorum açıkçası 11 sene önceydi ama sana şöyle diyim dün akşam müthiş bir sancı yaşadım pilates topuna geçtim, ılık duş aldım, nefes egzersizlerini yaptım 30/45 dk sonra hafifledi tüm gece de bel ağrısı çektim. Buna sebep gitmedim yönetebildim durumu, ama tabi ki daha geçmese ve farklı şeyler de olsaydı giderdim. Kasılmalarim var iki aydır. İçimde ki beyefendi çok sert artık ama normal az kaldı hazırlık var
Ya inşallah bu doğumun da sancısız, ağrısız geçer🥹 Bence son ay hep sancı yaşadığın için gerçek sancıdan ayırt edememişsin. Çünkü son ay yalancı sancılar doğum sancısına benziyor diyorlar. Benim de 3-4 aydır kasılmalar var ama çok şükür riskli dönemleri atlattık. İnşallah vaktinde sağlıkla doğarlar🥹 Sen kaç haftalık oldun?
Dün gece yaşadığını ben de yorulunca yaşıyorum abla çok geçmiş olsun❤️ Gebeler bazen doğum sancısı çekiyormuş ama dinlenince geçebiliyormuş. Bende de sancı olunca hemen uzanıyorum. Geçiyor çok şükür. Geçen hafta geçmeyince acile koşmuştum. Bu haftalarda çok yorulmamak önemli

Yastık nerden canım
Trendyoldan :)

Ya inşallah bu doğumun da sancısız, ağrısız geçer🥹 Bence son ay hep sancı yaşadığın için gerçek sancıdan ayırt edememişsin. Çünkü son ay yalancı sancılar doğum sancısına benziyor diyorlar. Benim de 3-4 aydır kasılmalar var ama çok şükür riskli dönemleri atlattık. İnşallah vaktinde sağlıkla doğarlar🥹 Sen kaç haftalık oldun?
Dün gece yaşadığını ben de yorulunca yaşıyorum abla çok geçmiş olsun❤️ Gebeler bazen doğum sancısı çekiyormuş ama dinlenince geçebiliyormuş. Bende de sancı olunca hemen uzanıyorum. Geçiyor çok şükür. Geçen hafta geçmeyince acile koşmuştum. Bu haftalarda çok yorulmamak önemli
Aynen doktorum Max 2 saat ayakta dur yorulmak yok dedi, sağ salim ufakliklari kucağımıza vaktiyle alalım da

Haklısın o sancıları zaten çekiyoruz🥲 Bari doğum kolay geçer inşallah. Bende iki kez sancı oldu ama kasılmalar 17-18den beri var. Sende de hatırladığım kadarıyla kasılmalar erken başlamıştı.
Sezaryen için gün almış mıydın? Ben SATa göre senden 6 gün gerideyim galiba.
Bende bu ölçüler yok işte🥲 Dediğin gibi eşim video çekmişse ekrandan bakabiliyorum ancak ama bu kez çekmedi. Bende karın çevresi ile ayaklar aynı görünüyor, kafa önde görünüyor. Hatta bu kez de kafayı 36.3 gibi gördüm ama diğer ikisi yine bir hafta gerideydi. Bence doktorum ben yine takıntı yapmiym diye fl ve acyi bilerek büyük ölçtü😂 yapıyor öyle şeyler
Her şey yolunda giderse 20 Eylül gibi alırım dedi. Daha önce toplanma gibi oluyordu sancı boyutunda 28. Hafta başladı benim. Bir dahakine sor bakalım kilosunu söyler mutlaka

Her şey yolunda giderse 20 Eylül gibi alırım dedi. Daha önce toplanma gibi oluyordu sancı boyutunda 28. Hafta başladı benim. Bir dahakine sor bakalım kilosunu söyler mutlaka
Aslında yalancı sancıların özelliği şiddetlerinin de düzensiz olması ama bende de o toplanmalar çok azaldı. Yerini içimden çıkacakmış hissi yaratan sancılara bıraktı🥲
Tam 1 ayın kaldı o zaman inşallah 😍❤️ Ben de sezaryen olursam Eylül'ün sonlarına denk gelir herhalde.

İyi geceler kızlar, şu sancılar neye benziyor? Birkaç gündür ara ara farklı bir şeyler hissediyorum, sık olmuyor ama inanın çözemedim gaz sancısı mı, başka bir şey miiiii anlamadımmmm 🤷🏼‍♀️

İyi geceler kızlar, şu sancılar neye benziyor? Birkaç gündür ara ara farklı bir şeyler hissediyorum, sık olmuyor ama inanın çözemedim gaz sancısı mı, başka bir şey miiiii anlamadımmmm 🤷🏼‍♀️
Olunca için bir tuhaf oluyor sonra karnın sertleşiyor. Yarım dakika sonra yumuşuyor tekrar. Karnına dokununca yumuşaksa sancın yoktur, sertse vardır

Sancılar hakkında kararsız(tecrübesiz) olan arkadaşlar için yazıyorum. Daha önceden de yazmıştım. Sancı diyince illa ki aklınıza ağrılı bir durum gelmesin. Esasen karnınızda kasılma olur daha çok; karnınız top gibi toplanıp sertleşir, bir müddet sonra kendini bırakır, normal haline döner. Bu haftalarda ara ara düzensiz sancılar olması gayet normal bir şey. Sancılar belirli aralıklarla geliyorsa(düzenliyse), o zaman bence doktorunuza danışmanız gerekir. Benim ikinci doğumum, yarım saat aralıklarla gelen sancılarla başlamıştı. Şu anki hamileliğimde de ara ara kasılmalarım oluyor. Ama düzensiz.

Back